1461
Filmkereső
  • D1N1
    #1461
    Köszönöm a választ, de nem ez a film az. Nem azidőtájt készült és a hölgy sem úgy nézett ki. Inkább a mellékelt képen lévő nőre hasonlított. Nem gondolom, hogy konkrétan ő lett volna. (Maga a kép is egy film plakátja de nem azt a filmet keresem.)
    Utoljára szerkesztette: D1N1, 2022.11.15. 20:19:39
  • ximix #1460
    Arra nem emlékszem, hogy a filmben volt e olyan jelenet, mint amit említesz, de a csizma mini kombo stimmel, a film az 1990-es.
    Micsoda nő / Pretty Woman
    1990 1h 59m
    https://www.imdb.com/title/tt0100405/

  • D1N1
    #1459
    Szeretnék megtalálni egy filmet, amiből mindössze egy jelenetre emlékszem.
    Lehet, hogy egy sorozat epizódja volt de inkább filmre tippelnék.
    A jelenet komikus mivoltából ítélve valószínűleg vígjáték vagy akció-vígjáték lehetett.

    Egy férfi és egy csinos nő szeretkezni készül. Amennyire emlékszem a hölgy kb 30 éves lehetett, szőke vagy világosbarna félhosszú haja volt, rövid szoknyát és térdig érő fekete csizmát viselt.
    Az egyikük valami olyasmit mond: Rég csináltam már.
    A másik válaszol: Én is.
    Röviddel miután belekezdenek megszólal valami riasztó-szerű hang és félbeszakítja a dolgot. A nő mosolyogva megszólal: Ez meg mi a fene?

    Az HBO-n láttam a 2000-es évek környékén. (Vélhetően 1998 és 2002 között jelenhetett meg.)
    Tudna valaki segíteni?
  • IMYke2.0.0.0
    #1458
    A VISSZATÉRÉS MOTÍVUMA A KORTÁRS MAGYAR FILMBEN - benne magyar filmek (cím, rendező, év).
  • Loco
    #1457
    Keresek egy filmet ami arról szól hogy a kilencvenes években egy magyar család nagy reményekkel kivándorol az USÁ-ba, de végül felsülnek az egésszel, vissza kell jönniük. Egyszerűen nem jut eszembe a címe. Tudja valaki?
  • IMYke2.0.0.0
    #1456
    Days - 2020 - [CHINESE] - 126 perc.
    Zéró dialóg.
  • biomage
    #1455
    tudok egy jót, vedd fel magadat, ahogy nézed a falat 2 órán keresztül, és nem csinálsz semmit. csak néha bele nézel a kamerába és mosolyogsz egyet :) aztán vissza a falhoz
  • fradiking35
    #1454
    Keresek olyan filmeket, amikben nem történik semmi, viszont jó hosszúak.
  • IMYke2.0.0.0
    #1453
    Na, itt is feltettek ezt a kerdest, es ugy tunik a valasz: Strange Frequency 2 (2002)
  • IMYke2.0.0.0
    #1452
    1991 - Shock 'em Dead?
  • robicarlos6
    #1451
    "Nagyon régóta gondolkozom egy film címén, így nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Olyan 15-20 éve láthattam (talán).
    Amikre emlékszem belőle (nagyjából): 3-4 történetet mesélt el a film. Az egyikben egy zenész férfi üzletett kötött az ördöggel, aztán mikor játszott a gitáron nem tudta abbahagyni és tiszta vér lett mindkét keze.
    A másik történetben egy férfi bedrogozta magát és hallucinált. Ennek végeredménye az lett, hogy megölte bedrogozva a legjobb barátját.
    Persze az sem biztos már, hogy egy filmben voltak, olyan régen volt.
    Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!"
  • hapi
    #1450
    Sziasztok! Keresek egy filmet. Arról szól hogy egy fiú és egy lány gyerekkoruktor ismerik egymást, és persze szerelmesek, de kitalálnak egy hülye játékot hogy akinél az uzsonnás doboz van, annak meg kell csinálni valami durvát amit a másik kitalál. Ilyenkor átadhatja a dobozt. Felnőttkorukig megy az egész. Talán Francia film és nem olyan 70-80-90-es évek beli hanem szerintem 2000 után, persze lehet hogy tévedek.

    A Love and anarchy sorozatot nézve jutott eszembe, hogy láttam már valami hasonlót, de nem ugrik be a címe.
  • biomage
    #1449
    megvan D
    Letaszítva "Fallen"
  • biomage
    #1448
    csak találtam egy új keresést :D
    Szóval a story anyi hogy a detektiv egy gyilkost keres, megtalálja, aztán villamost széket kap, aztán jónn az igazi történet, akit megöltek az nem a gyilkos volt, hanem a benne lévö démon. a vége az hogy a detektiv meghal és a démon is majdnem :D
  • marsu
    #1447
    Sziasztok,
    keresek egy filmet. amire emlékszem, egy motelt kell elképzelni, a recepción a pasi a székkel neki van dőlve a falnak, és alszik.
    Belép egy másik fickó, aki rácsap arra a bizonyos csengőre, amint jelezni szokás, hogy itt vagyok figyelj rám!!!
    Ekkor a székes pasi megijed, előre billen a székkel, és leesik a parókája
    ennyi de emlékeim szerint jó film volt. :-)
    Előre is köszönöm
  • Devv
    #1446
    Opposite sex (Nemek harca) - 2000, The virgin c. rész.
  • Devv
    #1445
    Hali, egy sorozat részt keresek, hátha...
    2000-es évek eleje, amikor ment a dawson és a haverok, akkortájt adtak le egy részt ebből a sorozatból. Az volt benne, hogy egy csaj szervezett egy bulit, és számokat adott a csajoknak meg a fasziknak is, mindenkinek volt párja. Elment a főszereplő emberünk is a buliba, de neki nem volt párja. Mint kiderült a végén, a szervező csajnál volt a párja. Párja párja párja :D
  • hunbalee
    #1444
    Valakinek nem ugrik be?

    "Na szóval csak képkockák maradtak meg gyerekkoromból egy elég parás filmből, amit azóta is hasztalan keresek. A lényeg az volt, hogy egy riporter egy másik fazon segítségével nyomoz valami őrült tudós üzelmei után. Amennyire rémlik, a doki valami szuperintelligens létformát akar kifejleszteni egy erdő mélyén egy titkos laboratóriumban. A riporter és a társa bolyonganak az erdőben éjszaka, hogy megtalálják a labort, szakad az eső, fogalmuk sincs, hogy hol vannak.

    Az éjszaka közepén hol gyereksírást hallanak, hol egy hangot, amelyik elmondja nekik, hogy nem győzhetnek, mert ő sokkal intelligensebb. Például megkérdezi tőlük, hogy tudják-e, hogy időszámításunk előtt x évvel március valahanyadika milyen napra esett, és el is árulja, hogy péntekre.

    Végül a riporter bejut a laborba, ami egy földalatti labirintus. Itt az újságíró valahogy megsérül, és mivel haldoklik, a kameráját a társa kezébe adja, az meg filmezi, ahogy a riporter összegez mindent, amit addig megtudott. Megkéri, hogy álljon bosszút érte és meghal.

    Szerencsétlen civil ezután rátalál az igazi laborra, ahol egy lélek sincs, de egyszercsak megtámadja egy amolyan hullazsákba csomagolt valami (mintha életre kelne egy hulla). Amikor mégis a főhősünk győz, és megöli a támadót, az ilyen medveszerű hangokat hallatva pusztul el.

    A film végén egy bíróságon vannak, a pasas betartja az ígéretét és az őrült tudóst vádolja. Azt mondja, hogy a riporter mindent megírt egy könyvben és ez alapján elítélik az orvost. Bele is nyúl az aktatáskába, de nem könyvet, hanem egy pisztolyt vesz elő, amivel lelövi a gonosz tudóst. Az a földre zuhan és ugyanolyan állatias, medveszerű üvöltéssel hal meg, mint a hullazsákos csóka a laborban.

    Még ma is feláll a karomon a szőr, ahogy ezt írom. :) Hálás lennék, ha valakinek beugrana a címe. :)"
  • biomage
    #1443
    Úgy látom több adat kell.
    A videó egy taxy humor sorozat volt, talán a Comedy Central on, de lehet hogy Irigy Honajmirigy video volt.
  • biomage
    #1442
    nem kimondottan film inkább humoros magyar videó.

    Szóval, a taxihoz megy egy férfi, és kinyitja az ajtót, erös és hatalmas cigi füst jön ki, be szál, és megkérdi rágyújthatók? ere a taxi sofőr azt mondja nem mert nem bírom más füstjét :D, vagy valami ilyesmi volt a videóban :)

    Remélem valaki belinkeli a videót :D
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2021.02.15. 18:27:32
  • Metalmilitiakid
    #1441
    Őt keresed?
  • akyyy
    #1440
    melyik az a horror (szerű) film, amikor fiatalok iylen viddéken (erdős rész) vannak először tipikus horrornak indul, de aztán kiderül hogy az egész egy ilyen útvesztő szerű helyen játszódik, láthatatlan falak stb, és talán úgy is van vége hogy senki se menekül meg.
    nem mostani, kb 2000-2010-es film lehet.
    Utoljára szerkesztette: akyyy, 2020.10.10. 16:17:22
  • AdamBast
    #1439
    Ha csak a cím hiányzik: így találd meg a filmet, amit keresel!

    Egy oldal megalkotta azt, amire szinte mindenki vágyott, a filmcím nélküli keresést.

    https://www.technokrata.hu/egazdasag/dotkom/2016/03/21/ha-csak-a-cim-hianyzik-igy-talald-meg-a-filmet-amit-keresel/
  • Darun
    #1438
    Bár nincs valami nagy forgalom itt, a mostani helyzetben talán vannak mások is, akiket érdekel ez a lehetőség. Végül sikerült megoldani a problémát. A Kosmi egy W2G szerű platform amin viszonylag egyszerűen lehet "képernyőt" is megosztani. A hétvégén Csillagporoztunk, a DVD neki volt meg, igazából szoba létrehozás után a képernyőmegosztást kell kiválasztani, meg figyelni arra, hogy a hang megosztás külön be kell pipálni. Annyi probléma volt csak a dologban, hogy teljes képernyőre kitéve is keretben futott a film, de még igy is jobb minőségű volt, mint amiket neten lehet nézni.
  • xido
    #1437
    streameld..nézz körül nem-e lehet twitchen vagy hasonló platformon mondjuk jelszavas szobát csinálni,hogy ne lássanak bele,hogy illegális..aztán add meg a jelszót a másik személynek és nyomasd a filmet :)
  • Darun
    #1436
    Leszedtem a TogethetTV alkalmazását, illetve megnéztem a Kosmi-t. Ez utóbbi jónak tűnik, a probléma az, hogy egyik sem képes futtatni a VOB és BUP fájlokat, amiben a megnézendő film van. A TTV alkalmazása fel se ismerte, a Kosmi legalább látja, de lejátszani az sem képes. Kipróbáltam a SyncPlay-t is, de nem igazán tűnik felhasználóbarátnak, ráadásul ha jól látom, az alkalmazást mind a két gépre le kell tölteni. Mielőtt elindulna, be kell állitani pár dolgot, de megadom a szükséges adatokat és folyton azzal dobál vissza, hogy válasszak file-t. Mivel a DVD-n a filmhez kb 3 tucat fájl van + a hangok, igy még azt se nagyon tudom megoldani, hogy átkonvertálom.
  • dregnarr1 #1435
    Hello!

    Nem tudom kijött-e már a film, talán egy éve (?) láttam bemutatóját.
    Ami rémlik: fantasy, egy szakállas csávó szörnyek ellen védekezik. Talán nem hagyja el a házát sem, vagy védi azt helyet, vagy ilyesmi.
    A trailer brutalitásról árulkodik. Ha jól emlékszem nem egy kifejezetten nagy stúdió filmje, de nagyon hangulatos volt.

    Mi lehet ez? Megjelent már?
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2020.04.23. 22:29:58
  • ximix #1434
    Nem értek az ilyenekhez, de első találatra ezt dobta a "watch2gether vlc" -re

    10 Best Ways to Watch Videos Together with Friends
    https://www.techworm.net/2020/01/watch-videos-together-with-friends.html

    Ott a https://syncplay.pl/-en akadt meg a kereső.


    Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.04.23. 01:17:51
  • Darun
    #1433
    Én nem filmet keresek, inkább technikai jellegű segitségre lenne szükségem de 3 oldalt visszalapozva se találtam rá alkalmas topicot, igy itt próbálkoznék. Ismerem a watch2gether-t, de ha animét akarok nézni, akkor az általa támogatott oldalakon nem igazán találok olyasmit, amit nézni szeretnék. Esetleg valami hasonló oldal van, ami támogat windows-os filmlejátszót is és nem csak online videó megosztókat? Igazából van egy eredeti DVD-m és azt szeretném valakivel megnézni. Végső esetben megpróbálnám a Teamviewert, de első körben valami olyan megoldás kellene, amihez nem kell letölteni semmit. Vagy ha még is, akkor csak nekem és azt valahogy meg tudjam osztani másokkal is.
  • morcosqtya
    #1432
    TV2 Tények. :D
  • morcosqtya
    #1430
    Nem egy vidám történet.... :D
  • Ferenc4
    #1429
    Sajnos nem az a film amire én gondoltam
  • WhtFalcon
    #1428
    Azt hiszem ez a: Hét nővér (Seven Sisters / What Happened to Monday)
  • Ferenc4
    #1427
    Egy filmet keresek. sci-fi film.
    Csak arra emlékszek hogy a családoknak azt mondták hogy a gyerekeket hibernálják, és majd egyszer felébresztik.
    De közben elégették őket.
  • santibi
    #1426
    Időközben megtaláltam.
    Magasfeszültség.
  • santibi
    #1425
    Nem sztem nem az. Fiatalokat gyilkolászik végig a filmben. Úgy emlékszem.
    Egy kinti vizes blokkban menekültek mikor az előbb említett jelenet volt mikor az ujjával nézi, h nedves e a csap.
    Végig kalapban és valami eső kabátban van az öreg. Kb. ennyi rémlik.
  • stargatelost
    #1424
    Hát az öreg faszi miatt talán Wolf Creek?
  • santibi
    #1423
    Udv. Keresek egy horror filmet. Rég lattam es tetszett de fogalmam sincs mi a címe.
    Egy öreg köpcös fószer gyilkolja a népet benne.
    Ami talán kis help. Egy jelenet mikor az öreg a vízcsap végére tette az ujját, h megnézze használták e, jártak e itt.
    Sok emlékem nincs a filmről sajnos.
    Hátha ennyi is segít.

    Thx..
  • morcosqtya
    #1422
    2020. Jaaa, akkor még nem késtem le.... :)
    Köszi!
  • Jim Morrison
    #1421
    árok