106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
És itt is vagyok a moziba, még 5 perc :) -
tonight....
-
De ettől még lehet érdekes a film..én biztosan meglesem majd valamikor. -
-
de sikeres... -
Alig várom, hogy lássam. 
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.08. 10:01:36 -
dzsagon #97411 Edison egy tolvaj volt, mint Steve Jobs. -
It. 2017
Azt hiszem az év eddigi legjobb filmjét néztem meg délutáni matiné előadáson. A kritikák most az egyszer nem ferdítettek és voltak olyan dolgok benne amik meg tudtak lepni és tényleg nem annyira para mint amennyire a trailerek próbálták sugallni.
9/10 -
-
hiper KOCKA #97408 Ghost House 2017
A piros ballonok elkezdtek megjelenni a csatornafedelek felett... nem vicc. Egyes helyeken ezzel promózzák King gyilkos gyerekríkató- és ritkító förmedvényét. Én zsigerből rühellem a bohóckinézetű figurákat, szóval vélhetően kétszer akkorát fog ütni számomra az IT.
Úgyhogy a premier előtt kerestem egy edzőpartnert a filmhez, ami nem más mint Ghost House. Az eredmény egy közepes ijesztgetés lett, és nem jött rám a sikítófrász sem, de legalább egzotikus helyszíneken játszódik a történet. A tanulsága, hogy a szellemeket nem szabad meglopni vagy megzavarni, mert ők is elkezdenek tőled lopni (a lelked), és persze egész álló nap szopatják a fejed.
Az ijesztgetések többsége fantáziátlan, semmit nem tesz hozzá a félelemfaktorhoz, pedig a trailer alapján valami körömrágós horrorra számítottam. Azért vannak fosatós jelentek is, de mire rendesen be tudna indulni, már ugrik is fel a stáblista. Egy gyenge előételnek megteszi, viszont semmi maradandó élményt nem okoz.
A Krajcáros ennél még akkor is félelmetesebb tudna lenni, ha épp igazolványképet készítenének vele. Pedig a jelen filmet a múlt este néztem meg lekapcsolt villany mellett, mégse srófolta fel az élményt. Az IT-nél már nem biztos hogy így lenne.
4/10 -
DantesHUN #97407 Ja és amióta megnéztem a filmet viszket a fülem!!! -
DantesHUN #97406 Alien: covenant.
Szóval én szerettem a régi Alien filmeket. De, tegyük hozzá, azért azok is kissé buta szörnyfilmek voltak. Sci-fi környezetben. Például nincs egy kibaszott éjjellátója soha senkinek, hogy a sötétben ijesztegessen az Alien. Na mindegy, azért úgy voltak összerakca, ha megnéztem nem gondolkodtam ilyesmin. Nézte, oké, jó.
Na, ez a legújabb rész, durva szinten fájdalmasan buta. Nagyon sokszor tűnt fel közben, hátdeezbazdmegmekkorahülyeség. Hát ebben nincs logika.
Az igaz, a régi epizódok sem ebben voltak erősek, de nem voltak ennyire nagyon fájóan logikátlanra, butára megcsinálva. És ezért szar az egész.
Annak idején persze a teljes internet hisztizet hogy mekkora szar a prométeusz, pedig nem volt ám az olyan rossz. sose értettem a hisztit körülötte.
Ez a Covenant pedig...az a igazság, hogy nem ér annyit se, hogy az ember kiakadjon hogy egy szar Alien folytatást kapott. Szerintem jövő hétre már el is felejtem mi volt benne, és annyi marad meg, valami rettentő butaság volt az egész -
Prof William #97405 Te jó ég! Ne adj nekik ötleteket, mert soha többé nem lesz új Péntek 13 film! :)
Amúgy az olyan mint amikor pár hónapja a PETA sírt hogy a WArhammer 40k franchise szereplői közül többen is állatbőröket viselnek a 40-ik évezred véráztatta csataterein.
Tehát egy fiktív világban szereplő, fiktív állat, fiktív leölése és fiktív megnyúzása miatt aggódtak. És persze felszólították a Games Worksopot -t hogy játékaiban szereplő karakterekről + figuráiról vegye le a állatbundákat. -
Akkor jöhetne a Nemzetközi Jégkorong Szövetség is, és kezdhetne belekötni a Péntek 13-ba... meg ennyi erővel akkor bármilyen filmben felhasznált dologért lehetne morogni. Idióták ezek. -
Prof William #97403 Ráadásul két kezemen meg tudom számolni, hogy hány alkalommal volt bohóc alakban a két könyv alatt. Igaz hogy az a leg-ikonilkusabb kinézete de ez is csak egy alak a számtalan kinézete közül. -
They'll float too. -
Nevetséges már, hogy mindenki mindenért pattog(hat). Most nézem újra married with childrent... mernék azt a sorozatot most vetíteni, felrobbanna a világ. -
Amityville.........
Nekem nagyon nem tetszett.
4/10 skip -
Az amerikai bohócszövetség prominensei máris elkezdték baszogatni a filmet... szerintük a bohócokat kegyetlen pszichopatáknak állítja be a film, és nem tetsző volt az sem, ahogyan a gyerekekhez viszonyul a sztoriban. Amúgy azt vágják, hogy a lény valójában nem egy bohóc? Ha bohóc lenne akkor Clown lenne a cím, nem pedig IT... pont az a lényeg, hogy egy meghatározhatatlan valamiről van szó.
Egyébként meg a film 18-as besorolást kapott. A felnőttekről meg nem hiszem hogy egy fikció alapján vonnának le következtetéseket a bohócokról. -
Prof William #97398 Ráadásul maga a lény is 26-27 évenként tér vissza. :) Nem tudom így tervezték-e vagy csak így alakult a forgatás de ettől még hangulatos. :)
Én is megyek majd megnézni. A könyv nagy kedvenc. :) -
A téma durva az biztos. :) -
Tegyük azé' hozzá, hogy 27 év telt el az 1990-es TV Mini Series óta...
...az emberkék (a korosztályos rajongókra gondolok) tűkön ülve várták. Akkor is bepisiltek volna örömükben, ha történetesen diaképeken mutatta volna be a film a sztorit :) -
:) -
Jelenleg imdb 8,6 Rotten 91%... annyira nem szar Az.
-
Én is próbálom nem nézni a kritikákat, de nekem még akkor is jó lesz, ha szar lesz. :D -
Pénteken megyek az AZ-ra. Tudom, h a kritikák szerint a legjobb adaptáció ever, de úgy állok hozzá, hogy fos lesz :) így biztos jó lesz. -
Köszönöm, csak elolvastam most ahogy láttam a tartalmát, leírását neten meg hogy 7-8 pontot kapott imdb-n, bár ez nem mindig jelent bármit is, ezért figyeltem fel. :D -
Van néki fóruma
(csak vigyázat, nem szívesen használják odaát a spoiler tagot!)
Amúgy egy alacsony költségvetésű, ezerszer látott klissékből építkező sorozat. A nagy adag gagyiság mellett viszont van hangulata, szerethető karakterei, és néha mer bátor lenni, ha éppen túl sok a szereplő az évadban.
Akit az első pár faktor nem zavar, az egy csavaros, feszült, akciókkal teli, nem éppen vidám sorozatot kap, amiben a tét az emberiség túlélése.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.06. 18:15:29 -
Nem is hallottam még a The Last Ship-ről. Ez jó sorozat? -
Valerian and the City of a Thousand Planets - Valerian és az ezer bolygó városa
Luc Benson az a rendező, akire nem tudok haragudni. Pedig nem nevezném se jó írónak, se jó rendezőnek. Elég csak ránézni az IMDB film listáira, azért keresni kell a szórakoztató darabokat.Azonban ha találok egyet, az olyan, hogy nagyon jól elvagyok vele, akkor is, ha a film összességében, jónak nem nagyon mondható (lásd Lucy)). Igazi bűnös élvezet. Pont ezt vártam, és nagyjából ezt is kaptam a Valerian-tól.
A filmmel kapcsolatban rendre az Ötödik elem címe merül fel, sokan ezt várták tőle, sokan ehhez hasonlítják. A film ugyan bőven merít belőle (hangulat, szín és látvány világ, utóbbi nem a grafikára értendő, hanem inkább a rengetek furcsa helyszín, lények, fegyverek), de korántsem emlékezetes annyira, mint az Ötödik elem volt. Ennek mikéntjében nem vagyok biztos, de a Valerianban minden sokkal-sokkal több. Rengetek helyszín, rengetek karakter, rengeteg olyan ötlet, ami egyszerűen nem fér bele egy 2 órás filmben, így mindenből csak egy-egy villantást kapunk, és megyünk tovább. Egyedül a két főszereplő az, aki állandó, de velük sem tud az ember azonosulni, mert a kislány túljátszott durcis, a srác meg jellegtelen kis semmi (mind a történetben mind a képernyőn mint karakter). Az Ötödik elem azért ennél sokkal szűkebb "területen" játszódott, bőven volt időnk a beleélésbe, ráadásul jobbnál jobb karaktereket dobáltak elénk, akik önmagukba is bőven szórakoztatók voltak.
A film ezen kívül bőven merít játékokból (pl Mass Effect), scifi filmekből (pl Star Trek), ami jól áll neki. A kreatív stáb bőven odatette magát, a legáltalánosabb dolgok (mint például a piac bemutatása) is elszállt, ötletes, és főleg nagyon jól néz ki. Valószínűleg ezen a 3D is nagyot lendít (sajnos nálam vagy a szemüveg, vagy a vetítés okán, a háttérben látható dolgokat megduplázodtak (szellemkép?), ez így elégé kivetett a filmből). A humor faktor már jóval több sebből vérzik. A két karakter közötti évődés inkább volt idegesítő, sem mint szórakoztató. A helyzet komikum legtöbbször abból állt, hogy fut, esik, repül a szereplő. Talán csak a gülü szemű lények közötti vacsora jelenet volt az, ami végig röhögtetett, bár érzem, hogy már az is kicsit erőltetett volt.
Viszont a történet vezetés bőven elszórakoztat. Csak el kell mondani egy, a filmet nem látott embernek, azt a cselekmény sorozatot, ahogy a női főszereplő megtalálja Valeriánt a lezuhanás után, majd folytatod azzal, hogy ez után Valerian hogyan találja meg a csajt akit a halászó gülü szeműek kifognak, és garantálom, hogy a veled szemben ülő hallgatónak az arca, mindent pénzt meg fog érni (tudom, eljátszottam tegnap). És nagyjából én is így néztem a vászonra. Akkora egy agyfasz, hogy már ezért megérte a pénzét.
Sajnos ennél többet nem ér. 2 év múlva totál feledés homályába veszik, ha csak nem húznak le róla még egy rókabőrt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.06. 09:59:27 -
Egyetértek minden idők legrosszabb filmje !
-
Szülinapom után 5 nappal tervezik az 5.1 magyar kiadást is (infók itt)
Mondjuk én megvárom majd a 3DBD verziót belőle. Talán addigra az is kijön, mikorra a Terminátor 2 3DBD..
És akkor majd mindkettőt megsasolhatom egymás után
-
Az a film minden idők egyik legrosszabbja, a bottom 100-as listán az előkelő 35-dik helyet foglalja el. Köpedék. -
Akkor meneküljön inkább az illető... :D -
Egyértelműen Son of The Mask ! :D
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.09.05. 20:28:51 -
Son of the Mask? -
Jogos, akartam csak az lemaradt :) -
ez? -
Köszi a válaszokat de egyik sem az :/
Nagyon brutál film vígjáték de ilyen nagyon hülyeség a gyerek megszületik de már jár futkározik cigizik nagyon vicces -
Lehet, hogy én vagyok vak, de eddig sehol sem írtad, hogy magyar 5.1-re vágysz...