1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Alien: covenant.

Szóval én szerettem a régi Alien filmeket. De, tegyük hozzá, azért azok is kissé buta szörnyfilmek voltak. Sci-fi környezetben. Például nincs egy kibaszott éjjellátója soha senkinek, hogy a sötétben ijesztegessen az Alien. Na mindegy, azért úgy voltak összerakca, ha megnéztem nem gondolkodtam ilyesmin. Nézte, oké, jó.
    Na, ez a legújabb rész, durva szinten fájdalmasan buta. Nagyon sokszor tűnt fel közben, hátdeezbazdmegmekkorahülyeség. Hát ebben nincs logika.
    Az igaz, a régi epizódok sem ebben voltak erősek, de nem voltak ennyire nagyon fájóan logikátlanra, butára megcsinálva. És ezért szar az egész.
    Annak idején persze a teljes internet hisztizet hogy mekkora szar a prométeusz, pedig nem volt ám az olyan rossz. sose értettem a hisztit körülötte.
    Ez a Covenant pedig...az a igazság, hogy nem ér annyit se, hogy az ember kiakadjon hogy egy szar Alien folytatást kapott. Szerintem jövő hétre már el is felejtem mi volt benne, és annyi marad meg, valami rettentő butaság volt az egész