1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    Ghost House 2017

A piros ballonok elkezdtek megjelenni a csatornafedelek felett... nem vicc. Egyes helyeken ezzel promózzák King gyilkos gyerekríkató- és ritkító förmedvényét. Én zsigerből rühellem a bohóckinézetű figurákat, szóval vélhetően kétszer akkorát fog ütni számomra az IT.

Úgyhogy a premier előtt kerestem egy edzőpartnert a filmhez, ami nem más mint Ghost House. Az eredmény egy közepes ijesztgetés lett, és nem jött rám a sikítófrász sem, de legalább egzotikus helyszíneken játszódik a történet. A tanulsága, hogy a szellemeket nem szabad meglopni vagy megzavarni, mert ők is elkezdenek tőled lopni (a lelked), és persze egész álló nap szopatják a fejed.

Az ijesztgetések többsége fantáziátlan, semmit nem tesz hozzá a félelemfaktorhoz, pedig a trailer alapján valami körömrágós horrorra számítottam. Azért vannak fosatós jelentek is, de mire rendesen be tudna indulni, már ugrik is fel a stáblista. Egy gyenge előételnek megteszi, viszont semmi maradandó élményt nem okoz.

A Krajcáros ennél még akkor is félelmetesebb tudna lenni, ha épp igazolványképet készítenének vele. Pedig a jelen filmet a múlt este néztem meg lekapcsolt villany mellett, mégse srófolta fel az élményt. Az IT-nél már nem biztos hogy így lenne.

4/10