106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    A honlapján mindent részletesen elmondanak! ..)
  • Jano
    Végre megnéztem a Returner-t.

Sajnálom is azt a 2 drága órát, amit rászántam, _hatalmas csalódás_.

Azon gondolkoztam, hogy talán ez a film is csak a hájpolás áldozata lett nálam, de hamar el is vetettem a gondolatot, ugyanis nem sikerült olyan pillanatot felidézni a belőle, amire elismerően csettintettem volna. A mű egésze meg aztán... Semmi olyan vonása nincs, ami tetszhetne. Sőt, inkább idegesített ez az "úgy van beállítva, hogy az történik, de aztán a magasztos zene hatására mégsem az lesz, hanem ez"... Broáf. A CGI tűrhető volt, a történet által felvetett minden kérdésre megkapja a választ a kedves néző, valahogy mégsem jó, nem hogy nem üt, hanem a léc közelében sincs. Sürgősen el akarom felejteni, ha már letörölni nem tudom a lemezről. D:

Ui.: a film alatt többször eszembe jutott a Függetlenség Napja (főleg a hasonló kis űrcsóka, valamint az űrhajója, és az átlőhetetlen pajzs miatt, ami jelen esetben magukat a lényeket védi, nem a járműveiket), na annál azért nem szarabb, de nekem nagyon nem tetszett, hiába is magyaráztok. :)
  • CSOCSO
    :D
  • Iori
    világpremier lesz nem? amugy meg Jack Black jobban hasonlit a King Kongra mint a CGI
  • Sil3nt
    House of Wax [Viasztestek]

Hat....eleg nevetseges volt a film. A szereplok iszonyat benak voltak, a tortenet nevetseges illetve a megvalositas is rohogni valo. Baromi unalmas, csak 1-2 resz van ami kicsit felebreszt, de csak azert mert jokat rohogsz, hogy ez egy horror.
    Tehat egy nagyon alsokategoriaju B horror, melyet senkinek sem ajanlok meg aki szereti a horrort annak sem. Pocsek egy szoval.
    Nem szoktam ilyen durvan osztalyozni, de ez utos volt --> 1/10 [Paris Hilton miatt 1 pont:)].

Charlie and the Chocolate Factory [Charlie es a Csokigyar]

Nemtdom, hogy hany eves kortol, de szerintem ez nem kisgyermekeknek valo. Nagyon hasonlo mint a Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events [Lemony Snicket - A balszerencse áradása]. A feelingje ugyan az es a kis srac is ugyanaz a szinesz. De ettol fuggetlenul, hogy kicsit felnott mese, nagyon jo volt. Szeretem az ilyen filmeket aminek van mondanivaloja es nem is akar milyen. Johnny Deep nagyot alakitott mint mindig.
    Nekem tetszett, akar megegyszer megfogom nezni, a mely mondanivaloja miatt, talan.
    ---> 8.5/10
  • kirol
    Én is. Lesz abban minden, dinoszaurusz stb.
  • Loál János #22714
    Basszus, már nagyon kíváncsi vagyok Peter Jackson King Kong-jára. :D
  • Ombika
    Zsir megyek meglesem moziba!!
  • Nyiri
    Nalam 8/10 mert Tim Burton / Johnny Depp alap :) Amugy a film nagyon tetszett. Joparszor nevettem el magam :)
  • Kandurex
    Karcsi és a csokigyár:

3.5 / 10

NC
  • Kandurex
    Nálam 6 / 10 kapott. Egy vasárnap esti kikapcsolódásnak megfelelő.
  • maozedong
    interpreter jó film?
  • Kandurex
    13 rendőrőrs ostroma (2005 ver.) Assault On Precinct 13

8 / 10

Az év egyik legjobb filmje! Kihagyhatatlan. Minden szempontból telitalálat, színészek, történet, hangulat.
  • fifi
    Szahara

elég jól eltalált kaland/?/film, nekem tetszett... Ezt a csajt meg imádom.
    De tuti nem nézném meg újból

6/10
  • Kandurex
    A sziget:

7 / 10

Remek film.
  • CSOCSO
    :D

azert vicces lenne ha recsegne a hang es elkuldenenek..
    amugy ahaverom moziban dolgozott...
    a manit lehet visszakerni.. ingyen jegyet nem adnak... de otthon sosem volt ilyen problema
  • Davidus
    nálunk nemhogy ingyen mozijegyet nem adtak volna de még el is küldtek volna a picsába:P
  • Mike
    sokáig gondolgodtál rajta, de megérte
  • sweech
    Charlie és a csokigyár

nekem teccet az umpalumpák kurvajók benne :D
  • Roll
    A sziget(van már felirat)

Épp most fejeztem be. Nagyon jó film lett szerintem, legalábbis nekem bejött.
    Aki szereti a sci-fi-ket annak tuti tetszeni fog.
    Nem árulok el részleteket, mert nem akarok spoilerezni.

8/10
  • Nyiri
    korbe-korbe jarkalos kamera + a haiti-s akcentusos duma nagyon kesz volt.
    Jah es csak is eredeti nyelven.
  • CSOCSO
    haver meselte mit rendeztek le a fekak a bad boys 2 filmen a moziban.. minden egyes percben a fekak szinte recsegtek a fulldoklastol es nevetestol..ALLVA TAPSOLTAK egyes jelenetnel es orjongtek ha valamit tulel vagy valami allatsagot csinal a ket hulye a filmben.. aszondja a haver mar akkor se volt kedve rohogni mikor vicces volt valami

ui:

emlexem mikor otthon neztem a moziban.. van egy resz mikor a haitiekhez mennek es lovoldoznek a hazban.. de elotte marcus vagy a masik megprobalja kicsalogatni oket ilyen dumaval:

hoztuk a zoldkartyat!

hat ezen en konnyesre rohogtem magam de mindneki mas a moziban csak ult fapofaval... jo mondjuk minden poent nem erthetnek az emberek...

de emlexem mikor a nagy durranas filmben a terroristan RAMADA INN feliratu torulkozo volt. anno ezt nem ertettem,.. tavaly meg szet rohogtem magam, merthat vegre ertettem:D
  • Jano
    Én voltam. -.-
  • PetruZ
    Down To Hell (1997, http://imdb.com/title/tt0346898/)
    Hmm, Ryuhei Kitamuráról volt már itt szó a Versus, meg az Aragami kapcsán, és akkor Jano (?) említette ezt a korai gyöngyszemet, mint a Versus elődjét. Nos, az előbb néztem végig ezt a röpke háromnegyed órás filmecskét, és nem csalódtam.
    A film ugyanolyan kevés-szereplős, mint a Versus, és a helyszín is ugyanaz az erdő. Négy fiatal srác elrabol egy öltönyös, szolíd kinézetű gyereket, autóba rakják, majd elhajtanak vele, ki az erdőbe. Ott közlik vele, hogy kap tíz perc előnyt, utána levadásszák és megölik. Kis kergetőzés után ez kb. a 20. percben meg is történik. :) Valami azonban mégsem stimmel. A holttest eltűnik, majd az autóhoz leghamarabb visszaért társukat holtan találják. Hárman maradnak egy megölhetetlen, természetfeletti erejű élőhalottal(?) szemben...
    Érdekesség, hogy a rendező maga is szerepel a filmben: ő a gumibotos csákó. :) A jelenetek jók, három különösen kiemelkedő: amikor a gyereket lánccal sz*rrá verik (na, ezt a filmet se fogják bemutatni jobb helyeken :) ), amikor később ő a saját belénél fogva felakasztja az egyik muksót, valamint a legvége, amikor ülnek az autóban. :) Ezektől függetlenül azért átüt az amatőrizmus, a színészek rém gyengék, a vér-effektek haloványak és bugosak (pl. a srác mély arcvágása később hosszú percekre eltűnik), a verekedések itt-ott nevetségesek, de a kameramozgás feszes és jó. Bár ha én csináltam volna, inkább "blairwitch"-es first person-ban forgattam volna. :) Ja, és van egy jelenet, ami az Evil Dead 1 erdős kamerarohanását idézi, de persze az eredeti sokkal félelmetesebb. ;)
    Értékelés: 8/10
  • csum666
    Hetedik!!!!!
  • Phat Smoker
    "az mar csak plusz volt hogy a feka buzigecik minden SZARSAGON rohogtek!!!!!!" gondolom bevoltak szívva rendesen! :DD
  • Sir Quno Jedi
    TsoTso szerintem minden feka fajvédő álma ! Nyammm ! Mondják a fekák és gyünnek csőstűl ! :DDD
  • Ombika
    Zsir film nagyon nekem anno bejott!!

A szigetet latta mar vki?
  • Jano
    Azért az se rossz, ahogy folytatta. :D
  • Nyiri
    Crash (2004): Kb. 24 orat olel fel a film. Mar megint egy olyan film ahol nincs igazan foszereplo hanem tobb emberrol szol a tortenet parhuzamosan es valahogy mindenki kapcsolatba kerul valahogy mindenkivel. Picsit mar uncsi a rasszizmusrol es az eloiteletekrol szolo filmek hadjarata de ennek ellenere nagyon jo film. 8/10

SPOILER ON
    Szamomra az a legkomolyabb, amikor az atom rasszista zsaru egyik este gestapo modszerrel ellenoriz egy gazdag neger hazaspart aki csak hazafele autokazik, masnap meg sajat testi epseget kockaztatva ugyanazt a not szedi ki az ego autobol (a tarsai nem akarjak pedig engedni mert veszelyes).
    Kozben a total szimpatizans tarsa - aki azert ker athelyezest mert rasszista a tarsa - lelo este egy neger sracot meghozza azert, mert az eloitelete altal szult felelme miatt azt hiszi hogy meg akarja tamadni Ot. Pedig nem.
    SPOILER OFF

A lenyeg hogy nagyon ajanlott film.
  • CSOCSO
    lemegyunk a partra erre egy feka csoves ezzel kezdi: rassszista vagyok??? miert ugy nezek ki? aszondja nem de adjak mar neki egy dolcsit pizzara...
    loal.. es igy kell kezdeni hogy rasszista vagyok-e?:D
  • Nuno Gomes
    A Feketék fehéren nagy film!!!
  • Iori
    imdb.com
    mozinet.hu
  • jointeer
    nem tudtok valami jó moziportált?
  • Iori
    most láttom hogy jövőhéten még nem is adják a REd Eyet :(
  • Iori
    Mozimaraton volt ma nekem, 3 filmet neztunk meg egyhuzamban.

Land OF the Dead: tetszett ahogy felepitettek, megmutattak ahogyan megtanultak a zombik gondolkodni. egy evős jelenet meg cool volt. de a vége tragikum 6/10

F4: nagyon régóta vágyok erre (jess miatt) nem csalodtam benne. kellemes 2 órás szórakozás. Egyszerű de jó poénokkal volt tele, Ben Grimm szerkoja meg odabasz :). EGy két nagy plot hole volt benne (thx Tim story, remélem nem te rendezzed a sequelt), de ezektől eltekintve tetszett. 7,5 / 10

The Skeleton Key: a 3 közül ez tetszett a legjobban. Ez a Kruger tudd vmit, nagyszerűen volt megirva, a sztori nagyon bejött. KAte Hudson tökéletes volt, a többi színészi munka átlagos volt. Legjobb thriller a Fűrész óta számomra, jövő héten jön a Red Eye! Rachel McAdams rulz!

• Nyiri
    Hat a moziban nyihogo fuxos nagyszaju kocsogoket irtam ha feher ha fekete.
  • Jano
    URISSTEN, CSOCSO, rasszista lettél! D:
  • CSOCSO
    hallottam de felhaborito volt egy mozihoz kepest...
  • Nyiri
    Ahhoz kepest hogy a film felet nem hallottad eleg jo ertekeles :)