1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    haver meselte mit rendeztek le a fekak a bad boys 2 filmen a moziban.. minden egyes percben a fekak szinte recsegtek a fulldoklastol es nevetestol..ALLVA TAPSOLTAK egyes jelenetnel es orjongtek ha valamit tulel vagy valami allatsagot csinal a ket hulye a filmben.. aszondja a haver mar akkor se volt kedve rohogni mikor vicces volt valami

ui:

emlexem mikor otthon neztem a moziban.. van egy resz mikor a haitiekhez mennek es lovoldoznek a hazban.. de elotte marcus vagy a masik megprobalja kicsalogatni oket ilyen dumaval:

hoztuk a zoldkartyat!

hat ezen en konnyesre rohogtem magam de mindneki mas a moziban csak ult fapofaval... jo mondjuk minden poent nem erthetnek az emberek...

de emlexem mikor a nagy durranas filmben a terroristan RAMADA INN feliratu torulkozo volt. anno ezt nem ertettem,.. tavaly meg szet rohogtem magam, merthat vegre ertettem:D