1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Végre megnéztem a Returner-t.

Sajnálom is azt a 2 drága órát, amit rászántam, _hatalmas csalódás_.

Azon gondolkoztam, hogy talán ez a film is csak a hájpolás áldozata lett nálam, de hamar el is vetettem a gondolatot, ugyanis nem sikerült olyan pillanatot felidézni a belőle, amire elismerően csettintettem volna. A mű egésze meg aztán... Semmi olyan vonása nincs, ami tetszhetne. Sőt, inkább idegesített ez az "úgy van beállítva, hogy az történik, de aztán a magasztos zene hatására mégsem az lesz, hanem ez"... Broáf. A CGI tűrhető volt, a történet által felvetett minden kérdésre megkapja a választ a kedves néző, valahogy mégsem jó, nem hogy nem üt, hanem a léc közelében sincs. Sürgősen el akarom felejteni, ha már letörölni nem tudom a lemezről. D:

Ui.: a film alatt többször eszembe jutott a Függetlenség Napja (főleg a hasonló kis űrcsóka, valamint az űrhajója, és az átlőhetetlen pajzs miatt, ami jelen esetben magukat a lényeket védi, nem a járműveiket), na annál azért nem szarabb, de nekem nagyon nem tetszett, hiába is magyaráztok. :)