1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Down To Hell (1997, http://imdb.com/title/tt0346898/)
    Hmm, Ryuhei Kitamuráról volt már itt szó a Versus, meg az Aragami kapcsán, és akkor Jano (?) említette ezt a korai gyöngyszemet, mint a Versus elődjét. Nos, az előbb néztem végig ezt a röpke háromnegyed órás filmecskét, és nem csalódtam.
    A film ugyanolyan kevés-szereplős, mint a Versus, és a helyszín is ugyanaz az erdő. Négy fiatal srác elrabol egy öltönyös, szolíd kinézetű gyereket, autóba rakják, majd elhajtanak vele, ki az erdőbe. Ott közlik vele, hogy kap tíz perc előnyt, utána levadásszák és megölik. Kis kergetőzés után ez kb. a 20. percben meg is történik. :) Valami azonban mégsem stimmel. A holttest eltűnik, majd az autóhoz leghamarabb visszaért társukat holtan találják. Hárman maradnak egy megölhetetlen, természetfeletti erejű élőhalottal(?) szemben...
    Érdekesség, hogy a rendező maga is szerepel a filmben: ő a gumibotos csákó. :) A jelenetek jók, három különösen kiemelkedő: amikor a gyereket lánccal sz*rrá verik (na, ezt a filmet se fogják bemutatni jobb helyeken :) ), amikor később ő a saját belénél fogva felakasztja az egyik muksót, valamint a legvége, amikor ülnek az autóban. :) Ezektől függetlenül azért átüt az amatőrizmus, a színészek rém gyengék, a vér-effektek haloványak és bugosak (pl. a srác mély arcvágása később hosszú percekre eltűnik), a verekedések itt-ott nevetségesek, de a kameramozgás feszes és jó. Bár ha én csináltam volna, inkább "blairwitch"-es first person-ban forgattam volna. :) Ja, és van egy jelenet, ami az Evil Dead 1 erdős kamerarohanását idézi, de persze az eredeti sokkal félelmetesebb. ;)
    Értékelés: 8/10