[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
House of Wax [Viasztestek]
Hat....eleg nevetseges volt a film. A szereplok iszonyat benak voltak, a tortenet nevetseges illetve a megvalositas is rohogni valo. Baromi unalmas, csak 1-2 resz van ami kicsit felebreszt, de csak azert mert jokat rohogsz, hogy ez egy horror.
Tehat egy nagyon alsokategoriaju B horror, melyet senkinek sem ajanlok meg aki szereti a horrort annak sem. Pocsek egy szoval.
Nem szoktam ilyen durvan osztalyozni, de ez utos volt --> 1/10 [Paris Hilton miatt 1 pont:)].
Charlie and the Chocolate Factory [Charlie es a Csokigyar]
Nemtdom, hogy hany eves kortol, de szerintem ez nem kisgyermekeknek valo. Nagyon hasonlo mint a Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events [Lemony Snicket - A balszerencse áradása]. A feelingje ugyan az es a kis srac is ugyanaz a szinesz. De ettol fuggetlenul, hogy kicsit felnott mese, nagyon jo volt. Szeretem az ilyen filmeket aminek van mondanivaloja es nem is akar milyen. Johnny Deep nagyot alakitott mint mindig.
Nekem tetszett, akar megegyszer megfogom nezni, a mely mondanivaloja miatt, talan.
---> 8.5/10