106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
della #30562 Végül megnéztem A szigetet, kicsit tényleg sablonos volt, de azért tetszett. Voltak benne jó részek, meg egyértelmű, kiszámítható jelenetek.A vágás, zene, színészek jók voltak, habár a szinkronhangok bénák. Végsősoron a 5/10-et megadom. -
Real13 #30561 Leesett.Tudod mi?Hogy kur.vára lenéző vagy 

-
Mindenkitől elnézést kérek, nagyon elnéztem a színvonalat! Tovább nem zavarok, lépek is, mindenkinek további jó fórumozást kívánok!
(bazz, remélem senkinek sem esik le...)
Pá. -
Real13 #30559 Bad Boys 1 nekem nem jött be annyira,korrekt akciófilm,nem több.De hogy is mondjam el.A BB2ben van valami,legalábbis számomra,ami maga a szórakozás.És ezért 10/10.Egyébként kedvenc akciófilmem a Die Hard 3,10/10.Ez jobb,mint a BB2,viszont szerintem mindekettő megérdemli a 10/10-et.Egyébként nézőpont kérdése.Ha azt nézem,hogy a Die Hard 3hoz viszonyítva milyen a BB2,akkor 8/10,de ennyi erővel a Keresztapához képest a Nagymenők is 8/10,pedig mekkora klasszikus mindkettő,nem?De ez az én véleményem,nem kell egyetérteni velem,de el kell fogadni.Persze észérvekkel lehet vitázni:) -
MOndjuk ha a Bad Boys 2-re 10/10-et adsz akkor mit adsza bad Boys egyre? 12/10-et? mert ezekre azért men mondhatod, hogy nem egy kategória... -
Flushed Away -
Naon kellemes muvi :D jokat rohogtem es nem volt benne unalmas perc. Sot meg klisek sem voltak. Naon teccet :D -
Real13 #30556 Az,hogy ki hogyan és mit osztályz,nem mindegy nektek??Ha ő úgy gondolja,hogy neki ez egy olyan film,hát adja meg rá a 9/10-et.El kell fogadni,hogy nem mindenki született filmkritikus,és nem mindenki filmbuzi(mint én xD),hanem sok az olyan ember,aki szimplán a szórakozásért néz filmet,és hogy megnézzen egy komolyabb alkotást,az számára baromira unalmas,vagy szar...(pl:Isten hozta őrnagy úr!-at az iskolában néztük,kb.3 embernek tetszett,nekem nagyon bejött,remek magyar film volt..)Szóval ennyi.
Én rengeteg filmre adok 9/10-et,vagy 10/10-et...Ponyvaregényre csakúgy,mint egy Bad Boys 2-re..és megmondom miért.Ponyva az kibaszott nagy alap,ezt nem kell mondanom.A BB2 meg egy oylan film,amibe nincs semmi új,vagy eredeti,de kapunk 2 óra felhőtlen szórakozást,egy nagy poénhalmazt és akciót...és kell az ilyen film is.Félreértés ne essék,a BB2 soha nem érhet fel egy Keresztapával,vagy Zongoristával,vagy Kill Billel,de ha egyszer minden perce leköt és tökéletesen szórakozom rajta,miért ne????
Az osztályozás külünben is szubjektív.A Szárnyas fejvadász rengeteg embernek alap film,meg klasszikus,én viszont ki nem állhatom,megmondom őszintén,minden perce dögünalmas volt számomra..értettem a mondanivalót,meg azegész filmet,de nem tetszett a tálalás..nekem olyan 3/10...Vagy vegyük az Ember a Holdon-t.Ez is egy remek film,elismerem,de szintén nem jött be,a végén már imádkoztam,hogy legyen vége..ezt is lehúztam.
Szóval mindezzel csak azt akarom mondani,hogy:
1.A véleményét fogadjuk el mindenkinek.Nem kell vele egyetérteni.Persze az is más,ha mondjuk:'Schindler listája:ez egy szar"értékeléssel állunk szembe.Ilyenkor kell érveket kérni,de ha nem ír,hát legyen.Lelke rajta,mi tudjuk,hogy jó:)
2,A véleményezés szubjektív.Mondom,és sok filmre adok 9/10,10/10et,ha úgy érzem,megérdemli.(persze 10/10 és 10/10 között is nagy külünbségek vannak,de ezt írtam)IMDB-n is úgy jönnek ki az átlagok,hogy a sok eltérő pontozási forma adja ki az egészet.
Szerintem.
(Nálam Taxi 1:8/10,Taxi 2 7/10,Taxi 3 7/10 amúgy,4-et nem láttam)
Bocs a hosszúságért. -
ÁÁ bombay tévével de sokat elszórakoztunk gumiban -
Sawyer2 #30554 - Közkívánatra készült (nevet). A 2003-as harmadik rész után Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy, Luc Besson és én is szétszéledtünk, mind mentünk a dolgunkra. Más filmeket csináltunk. Ahogy utaztunk ide-oda Franciaországban és a világ körül, egyre több néző jött oda hozzánk, megkerestek minket, és azt mondták: "Olyan jó lenne, ha lenne folytatás! Csináljanak még egy Taxi-t, szeretnénk egy új részt." Egyre nagyobb volt a nyomás, míg aztán egy nap Luc felhívott és megkérdezte, lenne-e kedvem egy negyedik Taxi-hoz. Azt mondtam, hogy igen, de csak akkor, ha kicsit más lesz az alaphelyzet, a stílus. Így is történt. Az új filmben eltolódtak a hangsúlyok: kevesebb az akció, több a vígjátéki elem, a színészi munka. Kevesebb autó, több komédia. Szeretem ezt a filmet, szerintem ez lett a legviccesebb a négy közül.
EZT A RENDEZŐ NYILATKOZTA. NA KB EZÉRT ÖKÖRSÉG A TAXIT ÉS A DIE HARDOT EGY SZINTRE HOZNI... HÁT ERRŐL ENNYIT PROFESSZOR ÚR... -
most jut eszembe nekem is van filmem
-
valóban nem volt benne semmi olyan amit ne láttunk volna már korábban, de ugye ez a mostani filmek 99%-ról elmondható,szóval felesleges ilyenekkel dobálózni,maga a film jól össze volt rakva, nem unalmas, szórakoztató és ez a lényeg -
Megnéztem a Tűzfalat(Firewalled)
A Sztori pocsék, unalmas, kiszámítható.
A végén a verekedés eltúlzott.
Azért egy 3/10-et megér, de nem ajánlom senkinek -
mondjál eredeti ötleteket belőle
-
Szerintem jó kis film a Sziget, egyeltalán nem olyan sablonos -
most néztem meg a téglát a gengszterfilmek még ha inkább kémes is 8/10 -1 a kevés látványosságért -1 mert az első negyed órában nem annyira hasonlít a demon a dikaprióra hogy azt hittem ugyan az és csak amikor az egyik öltönyös lett a másik meg dzsekis akkor kaptam a fejemhez
-
fogság szerelem szökés hepiend gagyi cgi-vel (számítógépes trükkök) előre kiszámítható kaka olyan mint ha a texaszi láncfűrészes után néznéd a halálos kitérőt vagy a sziklák szemeit
-
sablonok tönkeleme
-
della #30545 a Sziget jó film? érdemes megnéznem? még negyedórán belül írjatok, mert mindjárt kezdődik -
Sawyer2 #30544 Frank Miller: 300
Rendező: Zak Synder
Főszereplő: Gerald Butler
Sokan emlegették a 300 című filmet. És azt is halllottam hogy az egyik legjobbra sikerült "szandálos" film meg hogy tarolt a kasszáknál. Na én is megnéztem ezt a filmet. Az eleje a Spártai hagyományok néhány részével ismertet meg minket... Ez a történelem hűségre utal (megjegyzem nem nagy a történelem hűsége). Nade lényeg a bélyeg, azt megmutatja Leonidász és a hős 300 milyen borzalmakat kínokat élhetett át... Sztem a csata arculata kb ilyen lehetett, persze a hangulatra utalok mert azért elég sok túlzás volt benne, nem véletlenül hiszen képregény adaptáció... Színészekkel semmi bajom főleg a főszereplő nagyon beleélte magát a szerepbe és a film is vitt magával és minden percében lekötött... Nem tudom ismeri-e valaki az Atilla isten ostora című filmet, ott is Gerald Butler a főszereplő. Jól kidolgozott látványvilággal van dolgunk. Az oeratőrök munkáját elismerés illeti. Szal összegésszében egy látványos, kidolgozott akció-háborús filmet kaptunk, ami mindenképpen megéri a pénzét...
Értékelés: 9/10 -
Sawyer2 #30543 Ez az. Nem kell mindenkit hülyének nézni mert nem 1 véleményen van veled.. Ja és a Taxi mióta van 1 szinten/katégóriában a Die Harddal meg a többivel..
Haggyátok másik fórumon is ezt csinálja... Azt hiszi hogy ő a Mr. überfilmkritikusúr és az ő véleménye a szent... Nekem ezzel semmi bajom nem volt először, ezért is jöttem át másik fórumra, de ittlégyszives ne oszd az észt... Én csak leírtam a véleményem és az érveid: pl die hard meg taxi egy kategóriabán na kérlek szépen ez a marhaság... Persze én hülye vagyok mert nem értek ezzel egyet. -
Ez mind szvsz. azé mer neked nem tetszik, még nem szánalmas a másik. szvsz az első két rész az simán vagy 8/10 a cígjátékok között. Elképzelni sem tudom, mi a franc köze lehet a die hardhoz, de te olyan istenkirály vagy, hogy biztos jobban tudod. -
nem vicc csak szubjektív. Az hogy nem mindenkiu gondolkodik ugy mint te még nem jelenti azt hogy hülye is. De azt hiszem ez már jopárezerszer ki lett tárgyalva, hogy ízlések és pofonok különbözőek. Valszeg ha valaki 10 b ől 9-re értékeli a filmet nem fogok rögtön rohanni megnézni mert tudom, hogy egy Taxitól ne várjam az Apokalipszis mostot vagy szakaszt.
A topic címe meg nem "fikázd a másik értékelését" hanem "Filmek, amiket most láttunk". -
sorrow #30540 Szerintem csak a "taxis vígjátékok" kategóríában gondolta 9/10-nek.
-
tegnap néztem a bérgyilkosokat(stallone).6/10. még ma is megálja a helyét.a alvilági játékokat is megnéztem.(nem kellet volna).1.5/10. -
gondold el :a dájhárd meg az ál/arc mióta egy kategória a Taxikkal
-
Gondold el: minden a Taxi 4-nél rosszab film 1től 9ig helyezkedik el, és minden, ami annál jobb, az 9től 10ig. Ez ám a helykihasználás!:DDD
-
Szerinted ott minden rendben van, ahol egy Taxi film -akármelyik- 5 pont fölé csúszik egy 10-es skálán? Pláne 9-ig. Vicc. Akkor hány pontot ér -csak maradjunk az akciófilmeknél, akcióvígjátékoknál- mondjuk egy Ál/arc, egy Halálos Fegyver vagy egy Die Hard? Komolyan kérdezem. -
? -
Szánalmas... -
Taxi 4 Moziban
Na megnéztem a T4xi et a véleményem : sok jó poén van benne akár többször is nézhető hangulatos,nekme ez a taxi tetszett eddig a legjobban :) 9/10
sziatok -
A Taxi első részét bírtam végignézni, az olyan 5/10, egyszer nézhető kis semmiség. A folytatásba belekezdtem, de eredetiség híján inkább ki is kapcsoltam, ha az idő pénz, akkor ez csak deficit, gondoltam. Harmadik részének ennek folytán már a közelébe sem mentem, de hogy a 4. egy 10-es skálán elérjen 8 pontot, mindez számomra elképzelhetetlen, amennyiben egy értő és igényes emberről van szó, aki tiszta fejjel képes pontozni.
Azt pedig kijelenteni április elején, hogy az év vígjátéka, kell-e mondanom: badarság.
Az egész amúgy szóra sem lenne érdemes, csak lehet, hogy feltötyög ide vmi fogalmatlan emberke, aki ki akarja választani, hogy mi legyen az aznapesti örömködés oka, aztán negyed órával a film kezdete után páros lábbal kivitelezett vándámmrúgással zúzza le a szgépet az asztalról, túlzott dühében...
Szal ha vki annyira kajak emberke, hogy a -szűk- nyilvánosság elé tárja értelmetlen kis mondandóját, legalább tegye azt úgy, hogy az esetleges válaszreakciókat is állja.
Pl.: elmondanád Sawyer, hogy MI volt olyan jó a filmben? -
Nagyon gonosz és nagyon pontos film, pont egy napja néztem, de még mindig úgy érzem magam, mint akit gyomorszájon rúgtak. Pedig nem gondoltam a filmre, nem járt rajta az agyam, direkt, nem akartam az amúgy sem túl nagy hangulatomat még alább ásni, de egyszerűen mit sem számít.
Olyan elemi erővel üti agyon a film még az értelmes embert is -mármint azt, akinek tartalmilag semmi újat nem mondd-, hogy nem merek belegondolni, milyen hatással lenne vkire, aki nyitott mindenre, de kissé felszínes. Az ilyen jobb, ha úgy nézi, hogy nincs körülötte semmi, ami gyerek kezébe nem való (kés,villa, olló...) -
Csesza #30530 

-
Bocs.. Calver.. csak mielott elkezdodik egy anyazas meg szitkozodas... inkabb toroltem.. btw el kene fogadni hogy masok vagyunk.. nekem nagyon tetszett a BR.. masok meg lefikazzak es a halivudira varnak ami szvsz szanalmas.... szal ennyit errol.. ha vki boxolo akkor lehet hogy neki a rocky balboa 11/10... lehet "fikazni" egymast de ne faszozzaotok egymast.. ugyis csak anyazast szul az egesz.. nah pisz -
jo halivudi nem lesz de a halivudi remake az jon.. bortontoltelekekkel.. LOL!!! BR zsir film volt elsore! odabaszott -
nembirtam csk 20 percet -
taxidermia: na xar, értékelni nefoom
taxi4: 2/10 nem nagy pukkanás, nem kellett volna
Stranger Than Fiction: 8/10 valami értelmeset is lehet csinálni a rendezői székből, nem csk szemetet...............
Day Break( sori ):7/10 befejezett 13 részes cseppesenemrossz sori, nomeg be van fejezve, de ezt már mondtam -
Employee of the month (A hónap alkalmazottja)
Hajnali 4-kor kezdtem el nézni, gondoltam jó lesz még itt egy kacarászásnak elalvás előtt, de ez bazmeg, ez... Van olyan filmstúdió aki a forgatókönyv elolvasása után azt mondja, hogy ok, csináljuk meg? Hát a laptopot majdnem a földhöz basztam olyan idegesítő, unalmas, sablonos, szar!
Egyszerűen leírni nem tudom a hibáit, mer felidegesít ha csak rágondolok...
2/10
A plusz egy pont a csaj mellei miatt van. Kapott volna még egyet, ha van a filmben szúrás. -
hát akiket hallottam a filmről nyilatkozni, azok között te vagy az első 2 pont felett adó emberke :D -
Sawyer2 #30523 T4XI
Rendező: Gerald Krawchik
Főszereplők: Sami Naceri, Frederic Difental,
Moziban volt szerncsém a Taxi 4-hez... Sztem ez a rész ráver a 2. 3. részre is.. Asszem végre megütötte a Taxi színvonalát, és van néhány változtatás is rajta melyek szintén jól sikerültek... Én már most kijelentem hogy 2007 legjobb vígjátéka..
Értékelés: 8/10