[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #30556 Az,hogy ki hogyan és mit osztályz,nem mindegy nektek??Ha ő úgy gondolja,hogy neki ez egy olyan film,hát adja meg rá a 9/10-et.El kell fogadni,hogy nem mindenki született filmkritikus,és nem mindenki filmbuzi(mint én xD),hanem sok az olyan ember,aki szimplán a szórakozásért néz filmet,és hogy megnézzen egy komolyabb alkotást,az számára baromira unalmas,vagy szar...(pl:Isten hozta őrnagy úr!-at az iskolában néztük,kb.3 embernek tetszett,nekem nagyon bejött,remek magyar film volt..)Szóval ennyi.
Én rengeteg filmre adok 9/10-et,vagy 10/10-et...Ponyvaregényre csakúgy,mint egy Bad Boys 2-re..és megmondom miért.Ponyva az kibaszott nagy alap,ezt nem kell mondanom.A BB2 meg egy oylan film,amibe nincs semmi új,vagy eredeti,de kapunk 2 óra felhőtlen szórakozást,egy nagy poénhalmazt és akciót...és kell az ilyen film is.Félreértés ne essék,a BB2 soha nem érhet fel egy Keresztapával,vagy Zongoristával,vagy Kill Billel,de ha egyszer minden perce leköt és tökéletesen szórakozom rajta,miért ne????
Az osztályozás külünben is szubjektív.A Szárnyas fejvadász rengeteg embernek alap film,meg klasszikus,én viszont ki nem állhatom,megmondom őszintén,minden perce dögünalmas volt számomra..értettem a mondanivalót,meg azegész filmet,de nem tetszett a tálalás..nekem olyan 3/10...Vagy vegyük az Ember a Holdon-t.Ez is egy remek film,elismerem,de szintén nem jött be,a végén már imádkoztam,hogy legyen vége..ezt is lehúztam.
Szóval mindezzel csak azt akarom mondani,hogy:
1.A véleményét fogadjuk el mindenkinek.Nem kell vele egyetérteni.Persze az is más,ha mondjuk:'Schindler listája:ez egy szar"értékeléssel állunk szembe.Ilyenkor kell érveket kérni,de ha nem ír,hát legyen.Lelke rajta,mi tudjuk,hogy jó:)
2,A véleményezés szubjektív.Mondom,és sok filmre adok 9/10,10/10et,ha úgy érzem,megérdemli.(persze 10/10 és 10/10 között is nagy külünbségek vannak,de ezt írtam)IMDB-n is úgy jönnek ki az átlagok,hogy a sok eltérő pontozási forma adja ki az egészet.
Szerintem.
(Nálam Taxi 1:8/10,Taxi 2 7/10,Taxi 3 7/10 amúgy,4-et nem láttam)
Bocs a hosszúságért.