[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sawyer2 #30544 Frank Miller: 300
Rendező: Zak Synder
Főszereplő: Gerald Butler
Sokan emlegették a 300 című filmet. És azt is halllottam hogy az egyik legjobbra sikerült "szandálos" film meg hogy tarolt a kasszáknál. Na én is megnéztem ezt a filmet. Az eleje a Spártai hagyományok néhány részével ismertet meg minket... Ez a történelem hűségre utal (megjegyzem nem nagy a történelem hűsége). Nade lényeg a bélyeg, azt megmutatja Leonidász és a hős 300 milyen borzalmakat kínokat élhetett át... Sztem a csata arculata kb ilyen lehetett, persze a hangulatra utalok mert azért elég sok túlzás volt benne, nem véletlenül hiszen képregény adaptáció... Színészekkel semmi bajom főleg a főszereplő nagyon beleélte magát a szerepbe és a film is vitt magával és minden percében lekötött... Nem tudom ismeri-e valaki az Atilla isten ostora című filmet, ott is Gerald Butler a főszereplő. Jól kidolgozott látványvilággal van dolgunk. Az oeratőrök munkáját elismerés illeti. Szal összegésszében egy látványos, kidolgozott akció-háborús filmet kaptunk, ami mindenképpen megéri a pénzét...
Értékelés: 9/10