1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    A Taxi első részét bírtam végignézni, az olyan 5/10, egyszer nézhető kis semmiség. A folytatásba belekezdtem, de eredetiség híján inkább ki is kapcsoltam, ha az idő pénz, akkor ez csak deficit, gondoltam. Harmadik részének ennek folytán már a közelébe sem mentem, de hogy a 4. egy 10-es skálán elérjen 8 pontot, mindez számomra elképzelhetetlen, amennyiben egy értő és igényes emberről van szó, aki tiszta fejjel képes pontozni.
    Azt pedig kijelenteni április elején, hogy az év vígjátéka, kell-e mondanom: badarság.
    Az egész amúgy szóra sem lenne érdemes, csak lehet, hogy feltötyög ide vmi fogalmatlan emberke, aki ki akarja választani, hogy mi legyen az aznapesti örömködés oka, aztán negyed órával a film kezdete után páros lábbal kivitelezett vándámmrúgással zúzza le a szgépet az asztalról, túlzott dühében...
    Szal ha vki annyira kajak emberke, hogy a -szűk- nyilvánosság elé tárja értelmetlen kis mondandóját, legalább tegye azt úgy, hogy az esetleges válaszreakciókat is állja.
    Pl.: elmondanád Sawyer, hogy MI volt olyan jó a filmben?