1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sawyer2
    - Közkívánatra készült (nevet). A 2003-as harmadik rész után Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy, Luc Besson és én is szétszéledtünk, mind mentünk a dolgunkra. Más filmeket csináltunk. Ahogy utaztunk ide-oda Franciaországban és a világ körül, egyre több néző jött oda hozzánk, megkerestek minket, és azt mondták: "Olyan jó lenne, ha lenne folytatás! Csináljanak még egy Taxi-t, szeretnénk egy új részt." Egyre nagyobb volt a nyomás, míg aztán egy nap Luc felhívott és megkérdezte, lenne-e kedvem egy negyedik Taxi-hoz. Azt mondtam, hogy igen, de csak akkor, ha kicsit más lesz az alaphelyzet, a stílus. Így is történt. Az új filmben eltolódtak a hangsúlyok: kevesebb az akció, több a vígjátéki elem, a színészi munka. Kevesebb autó, több komédia. Szeretem ezt a filmet, szerintem ez lett a legviccesebb a négy közül.

EZT A RENDEZŐ NYILATKOZTA. NA KB EZÉRT ÖKÖRSÉG A TAXIT ÉS A DIE HARDOT EGY SZINTRE HOZNI... HÁT ERRŐL ENNYIT PROFESSZOR ÚR...