106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hellnight
    És? Nem hagyhatott fel a piával? :D
    Bár most a valóságban is felhagyott az itallal szóval...:D
  • Sephi
    Hat oszinten nekem is a harmas volt a legmaradandobb :D
  • REALista
    Úgyan már???Az első résznél nehogymár jobb legyen...:D
  • Sir Quno Jedi
    Akcióban és technikában így is van. De már túlzottan elhülyülték. Nem a Halálos fegyver ez, hiába is próbálkoztak. Nem véletlen lett utána ilyen csend szvsz.
  • jefferson83
    Legjobb rész volt.
  • REALista
    Mi volt benne gázos?
  • Sir Quno Jedi
    Nekem tetszett a 3 is, de tény hogy egy kicsit már gázos volt.
  • Sir Quno Jedi
    Itt meg már másik pasihoz ment, a lánya meg leszarja, élete romokban és enyhénszólva is kiábrándult, csóró, vén faszinger. Szal. ha itt nem lecsúszott alkoholista, akkor hol?!! Csak ugye ma már nem divat cigizni, anyázni, vedelni, kefélni, csak vérengzeni szabad 16-os karikával...

Ezé nézek Clint Eastwood-ot...
  • ProGabe #31920
    DH fanatikus és szerinte a 3-as a legrosszabb?ejnye-bejnye :)

a lain-ezés az ugye direkt vót?mert az ugyebár McClane,mádáfákö...
  • zaki
    Talán azért lett piás a 3. részben, mert a felesége elhagyta. Első 2 részben még úgy-ahogy jó volt a kapcsolatuk.
  • DoctorJohnson
    "A Die Hard feeling igaz,hogy nemvolt a régi"

ettől eltekintve is 10/10...
  • Csaba007
    Die Hard 4.0:
    Nagyon bejött! Szeritnem sokkal jobb mint az előző részek! Sokkal akciódúsabb és látványosabb! Bruce Willis hozza a formáját.A Die Hard feeling igaz,hogy nemvolt a régi. A szinkron a félrefordításoktól eltekintve nemvolt rossz! A történet nemtúl bonyolult de jó! 16 os korhatárú volt és beszéltek benne rendesen"csúnyán"!!
    Nállam az év legjobb filmje lett(igaz még nemláttam a Transformerst).
    Tutkó megnézem mégegyszer vamikor, mert ahol néztem a felénél filmszakadás volt és az uccsó 8 percben nemvolt szinkron hang)

Simán:10/10

10/10
  • DoctorJohnson
    tökjogos
  • fifi
    Sunshine

megint nem értem mire fel ment ez a nagy beharangozás... nem mondom, hogy rossz film volt, mert nem volt az, de egy gyenge középszerűnél semmiképpen nem több... ráadásul külön idegesített a mára igencsak elharapódzott trend, miszerint feszültségkeltésre erős villódzást és kameradobálást használunk, plussz mellé teljesen megmagyarázhatatlan vágásokat...
    a filmzene viszont valamihihetetlenül jó, ez tény.

4/10
  • hellnight
    Én csak azt nem értem miért jön mindenki azzal, hogy a 4. részben McClane nem ittas. Hát nem tudom, de egyedül a 3. rész elején volt qurvára másnapos. Az első két filmben egy kortyot nem ivott. Szóval valahogy nem értem ezt az ittasságot miért kell mindig úgymond "negatívumként" felhozni, megemlíteni O.o
  • Sir Quno Jedi
    Hát DájHárd fanatik barátom szerint ez még tán jobb, mint a 3-as rész, ami eddig szerinte a legrosszabb, szal. elmegy nem?! :DDD

Ja és nem volt benne viccesfeka és ezért ríszpekt a készítőknek (biztos nehéz volt megállni)!!!
  • Kmarha
    még nem láttam a filmet, de valahogy nem birom elhinni, hogy ez Die Hard film.

Mindenki véleménye kb ez:

sokszor gagyi, látványosnak szánt effekt, kevés kemény akció, ciki történet, ciki színészek, megváltozott McLain stb.

Nem értem azt sem, hogy lehet pozitivumok közé sorolni azt, hogy:ű

de azért néha van hangulata is, azért láttható egy-kétszer klasszikus akció jelenet is, McLain is párszór beszól egy rá jellemzőt, stb.

Hát nem tudom, bár a legtöbb hozzászólás elején vagy végén ott van hogy attól még jó kis DH film lett, én valahogy nem ezt olvasom ki a sorok közül.

Félek megnézni.
  • Sir Quno Jedi
    Dáj Hárd Fór (2007)
    (A bolygó neve drágán adod!)

Na, nem is volt rossz. SŐT! Igaz a sztori baromság és infósok csak alkoholos befolyásoltság alatt élhetik túl, de a McLain hangulat azért újra átjött. Kicsit lájtosabb, kicsit savanyú, de azér dájhárd! SZal. jó volt és ahhoz képest milyen hosszú, ez fel sem tűnt. Vannak benne jó poénok és McLain-es beszólások, sőt már felbukkan korunk új hőse (Rambónak lőttek, a Terminátort szétszerelték), mégpedig az asztmás infós GEEK!

1xnézhető, de kiváló szórakozás ilyen ínséges időkben. Végre egy klasszikus akciófilm (sajnos kicsit felhigítva).

Ha ez ilyen jóra sikeredett, akkor már az új Rocky-t is kénytelen leszek megnézni és várom a nyú Ra"n"bo-t is! :DDD

P.S. Sajna Lain nem káromkodik nagyon, nem iszik és nem mászkál koszos fehér pólóban meztéláb, de azért ott van még a szeren. Hiába no, ő is megöregedett. Kiváló hattyúdala egy valahai ÜBERHEROnak.
  • AntiHero
    érdemes....
  • Tikal #31909
    régen láttam már a BE-t de ugy emlékszem ott nem az idoutazás volt a lényeg, hanem hogy vannak dolgok amiken nem tudsz valtoztatni mert mindenképp megtorténnek, akár mit is teszel, szerintem igazábol ez lett volna a mondanivalo...azt hiszem meg nézem majd megint :)
  • Riddick21
    Mondjuk szerintem olvasd el megint, mit írtam. Vagy ne is, idézem: "És bizony hidegen hagynak a Taxi/Halálos iramban/Horrorra akadva/Fűrész/stb. fanok is, mert az tényleg nem szint (hozzáteszem, hogy mindegyikből jó volt az első rész)"
    Tehát, csak neked, csak itt, még egyszer: "mindegyikből jó volt az első rész"
    Azaz: ugyanarról beszélünk.
  • homeless
    Szerintem semmi baj nincs a BE-vel se. A DD-val tényleg nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más stílus a kettő. Látszik, hogy teljesen más közönségnek szánták. A fűrésszel se tudom mi bajod. A folytatásokat tényleg kár volt elkészíteni, de az első rész ettől még nem lett szarabb.
  • Sephi
    De van akinek csak addig fog az agya hogy aszigye ez a csoda... sajnos.
  • Riddick21
    Én sem ideges nem vagyok, sem a hajam nem tépem. És bizony hidegen hagynak a Taxi/Halálos iramban/Horrorra akadva/Fűrész/stb. fanok is, mert az tényleg nem szint (hozzáteszem, hogy mindegyikből jó volt az első rész), viszont itt már sokan belekeverik a Donnie Darko-t is, ami megint csak nem tartozik ide. Sértés a filmnek, ha egy lapon emlegetik egy Ashton Kutcher filmmel, de könyörgöm, annál gázabb, hogy ez sok embernek nem jön le.
    Az átlagnéző (amúgy kik ezek, nem feltétlen Tőled kérdem, csak mindenki ezzel jön...) is megértheti, ha veszi a fáradtságot és gondolkodik rajta. Ugyanez nem mondható el a BE-ről, mert abban olyan kaliberű logikai baromságok vannak -lásd alább-, hogy nem lehet őket átlépni, illetve át lehet, de akkor minden mást is...
    Meg ugye eddig nem szóltunk a főszereplőkről: Aston Kutcher vs. Jake Gylenhall... khm... De tényleg, van egy témára két film. Az egyik egy rakás szar, a másik egy műremek. Totál egyértelmű(kellene, hogy legyen).
  • Riddick21
    "teljesen logikusan felépített... ...figyelmen kivül hagyva a logikai bakikat"

Velem lesz a baj...
  • ProGabe #31903
    de miért húzod fel magad ennyire ezen?
    megpróbálok válaszolni rá magamnak :)
    ugyebár az idegesít téged a legjobban,hogy egy baromságot eszik a nép,teli pofára.ezek szerint a hajadat téped akkor is amikor valaki a halálos iramban részeire mondja azt valaki:"hú de mennyire jó már,tök jó ez a drift,meg ahogy felmennek a parkolóházban a kanyarban,tök jó,és persze valóságos,én benzinszagon nőttem fel" stbstb
    gondolom ezen nem húzod fel magad annyira,mert tudod hogy nem kell komolyan venni ezeket a filmeket.na,ez a helyzet a BE-vel is,én is mindenhonnan azt hallottam hogy ilyen meg olyan jó,végre egy igazi időutazós film,amibe nem gabajodnak bele(!),meg hogy ez bizony kult.leültem,megnéztem,és megállapítottam hogy ez bizony tucattermék,jól eladva.nem húztam fel magam,hiszen felesleges,sőt,jól szórakoztam amikor néztem(biztos mindenki elképzelte kiskondás korában milyen lenne visszameni és megváltoztatni ezt-azt,visszatértni és csak te tudnád hogy megváltoztattad a jövőt,modom,mindezt csöpp korodban :),de ugyan ilyen jól szórakoztam akkor is,amikor az egyik halloween-es simpsonsban megcsinálták ugyanezt :D
    jó,bevallom azt reméltem a végén,hogy az egész tényleg az,amit a doki mondott,tehát hogy agytumora van és az egészet beképzeli,sajnos nem így lett,frappáns befejezés lett volna.az egy másik dolog hogy akkor meg az átlagnéző köpködött volna a filmre...
  • Kmarha
    :) No meg egyjelenleg nem ismert és csupán csak a fikcióban létező dologról azt mondani hogy logikátlan, az ki szerint logikátlan? :)

BE: egy átlag nézőnek teljesen logikusan felépített történet (a logikus itt értve az ok-okozat összefüggésén, figyelmen kivül hagyva a logikai bakikat), fokozodó izgalmakkal és sokkolással. És nem hiszem, hogy az átlag ne gondolkodott volna el a film megnézése után.

DD: az átlag nézőnek emésztehetlen, az inyenceknek nagyszerüen felépített történet, melyet megérteni alapos háttértudás/könyv ismeret nélkül elég nehézkes, de jó pár napra ad gondolkodni valót.

Szerintem e két filmet még csak távolról sem lehet összehasonlítani, és számomra mindkettő nagyon sok pont a tizből.

De ti csak veszekedjetek rajta :)
  • Riddick21
    Talán inkább azt akartad kérdezni, hogy "Riddick, pontosan mit takar nálad a logikátlan ökörség, amivel a filmet jellemezted?"
    Mire én:
    "Azt, hogy ugyan hogy tudnék már akár az egyszerű néző fejével gondolkodva túllépni az olyan dolgokon, mint:
    -attól változik a múlt és a jövő, mert annak idején vmi kiesett, de most eszembe jutott, illetve minden alkalommal vmi más jut eszembe? Ez nekem egy picit sok. Máshol legalább tudományos (Vissza a jövőbe, stb.) vagy filozófiai (Donnie Darko) hátteret kerekítenek a magyarázat mellé/mögé, de itt egyszerűen ennyi. A srác nem emlékszik, mi történt vele 7 és 8 óra között, és éppen amit kitalál, a szerint folytatódik az élete. Hát ez a legnagyobb baromság, amit életemben hallottam.

-illetve hadd kérdezzem már meg, mi lett a fejében növekvő daganattal, ami ugye csak úgy pikkpakk eltűnt onnan, egyik jelenetben már gyakorlatilag haldoklik miatta, kicsit később pedig már szóba sem kerül.

Agyatlan film agyatlan embereknek, a sok gyökér ráharapott erre a bugyuta trendi szarra, ami engem nem is zavarna, ha nem emlegetnék egy lapon a Donnie Darkoval, ami egy szinte tökéletes remekmű, csak ugye a legtöbb BE fannak magas, szóval temetik, ahogy bírják.
    Röviden ennyi, kérdezz bátran, csak ne gondolkozz helyettem, mert az láthatólag nem megy. Csoda is lenne. Semmi gondom az időutazásos filmekkel, kivéve, hogy kb. egy kezemen meg tudnám számolni, mennyi nézhetőt láttam.
  • Dynamic
    Megsúgom, minden BE-hez hasonló film "logikátlan ökörség".
    Aki az időutazásos problémákon nem tud túllépni, és a huszadik időutazásos filmnél is rácsodálkozik a témából adódó, elkerülhetetlen(!) paradoxonokra, annak teljesen felesleges ilyen kategóriájú filmekkel próbálkozni.
  • barnie1990
    Semmi újat nem mondtál.A lényeg,hogy bár a South Park filmet még nem láttam,a sorozat valamennyi évadját már igen,és ugyancsak jókat derültem rajta.
  • Csaba007
    Jackass 2: Nagyon király,nagyon jóó!! Szétröhögtem magam rajta!
    9/10

South Park:Ez is nagyon bejött! A dumák haláliak és zenék is!
    9/10
  • desigo
    Underworld: Evolution - nem tetszett
    Legényanya - ezen sokszor röhögtem :)
  • DoctorJohnson
    Bah, dehogy stimmel :D
    Azért nálam a B.E. nem 10 pont, max 7 :)
  • DoctorJohnson
    "Ebből a Sin City stimmel. A Butterfly Effect-et alig bírtam végignézni, igénytelen, logikátlan ökörség, olyan szintén hülyének nézi a befogadásával szenvelgő gyanútlan közönséget, hogy az egy merénylettel felér. Egyszerűen: nincs értelme. "

na látod, nálam ez úgy módosul, hogy a Siony city-t felcseréled a kommentedben a B.E-vel...
    halvány fogalmam nincs mi a jó abban a CGI-s ökörségben a film noire látványon kívül.
  • Riddick21
    Ebből a Sin City stimmel. A Butterfly Effect-et alig bírtam végignézni, igénytelen, logikátlan ökörség, olyan szintén hülyének nézi a befogadásával szenvelgő gyanútlan közönséget, hogy az egy merénylettel felér. Egyszerűen: nincs értelme.

Ellenben a Donnie Darko jóval több, mint amit te ezek szerint látni véltél benne. Majd morzsolok egy könnycseppet érted, amikor legközelebb újranézem.
  • Sephi
    EZ MOST HUMOROS AKART LENNI?
  • DoctorJohnson
    "az idióta gyerekfilmjeivel, a volt egyszer egy mexikóval meg a sin city-jével"

értsd:

"az idióta gyerekfilmjeivel, illetve a volt egyszer egy mexikóval meg a sin city-jével"
  • AntiHero
    Sincity 10/10
    Butterfly effect 10/10
    Donnie Darko 10/7
    szavl ilyen az én ízlésem:)
  • hellnight
    Áááááááááá ez nagyon komoly lenne xD
    Beszarok a röhögéstől xD
  • sweech
    :D