[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Talán inkább azt akartad kérdezni, hogy "Riddick, pontosan mit takar nálad a logikátlan ökörség, amivel a filmet jellemezted?"
Mire én:
"Azt, hogy ugyan hogy tudnék már akár az egyszerű néző fejével gondolkodva túllépni az olyan dolgokon, mint:
-attól változik a múlt és a jövő, mert annak idején vmi kiesett, de most eszembe jutott, illetve minden alkalommal vmi más jut eszembe? Ez nekem egy picit sok. Máshol legalább tudományos (Vissza a jövőbe, stb.) vagy filozófiai (Donnie Darko) hátteret kerekítenek a magyarázat mellé/mögé, de itt egyszerűen ennyi. A srác nem emlékszik, mi történt vele 7 és 8 óra között, és éppen amit kitalál, a szerint folytatódik az élete. Hát ez a legnagyobb baromság, amit életemben hallottam.
-illetve hadd kérdezzem már meg, mi lett a fejében növekvő daganattal, ami ugye csak úgy pikkpakk eltűnt onnan, egyik jelenetben már gyakorlatilag haldoklik miatta, kicsit később pedig már szóba sem kerül.
Agyatlan film agyatlan embereknek, a sok gyökér ráharapott erre a bugyuta trendi szarra, ami engem nem is zavarna, ha nem emlegetnék egy lapon a Donnie Darkoval, ami egy szinte tökéletes remekmű, csak ugye a legtöbb BE fannak magas, szóval temetik, ahogy bírják.
Röviden ennyi, kérdezz bátran, csak ne gondolkozz helyettem, mert az láthatólag nem megy. Csoda is lenne. Semmi gondom az időutazásos filmekkel, kivéve, hogy kb. egy kezemen meg tudnám számolni, mennyi nézhetőt láttam.