1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #31903
    de miért húzod fel magad ennyire ezen?
    megpróbálok válaszolni rá magamnak :)
    ugyebár az idegesít téged a legjobban,hogy egy baromságot eszik a nép,teli pofára.ezek szerint a hajadat téped akkor is amikor valaki a halálos iramban részeire mondja azt valaki:"hú de mennyire jó már,tök jó ez a drift,meg ahogy felmennek a parkolóházban a kanyarban,tök jó,és persze valóságos,én benzinszagon nőttem fel" stbstb
    gondolom ezen nem húzod fel magad annyira,mert tudod hogy nem kell komolyan venni ezeket a filmeket.na,ez a helyzet a BE-vel is,én is mindenhonnan azt hallottam hogy ilyen meg olyan jó,végre egy igazi időutazós film,amibe nem gabajodnak bele(!),meg hogy ez bizony kult.leültem,megnéztem,és megállapítottam hogy ez bizony tucattermék,jól eladva.nem húztam fel magam,hiszen felesleges,sőt,jól szórakoztam amikor néztem(biztos mindenki elképzelte kiskondás korában milyen lenne visszameni és megváltoztatni ezt-azt,visszatértni és csak te tudnád hogy megváltoztattad a jövőt,modom,mindezt csöpp korodban :),de ugyan ilyen jól szórakoztam akkor is,amikor az egyik halloween-es simpsonsban megcsinálták ugyanezt :D
    jó,bevallom azt reméltem a végén,hogy az egész tényleg az,amit a doki mondott,tehát hogy agytumora van és az egészet beképzeli,sajnos nem így lett,frappáns befejezés lett volna.az egy másik dolog hogy akkor meg az átlagnéző köpködött volna a filmre...