106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
  • precision
    nincs warez
  • precision
    robotfight nincs de ultramegabrutál fight van (ja meg robotok is vannak ám benne, de azok droidok inkább)

de arra céloztam hogy nincsenek benne igazán nagy harcok
  • Kindred Blades
    No igen, néhol elég idiótán van belőve a kamera, de DVD-n jobban követhető lesz... legalábbis ajánlom a kedves készítőknek! :)
  • CSOki444
    csa
    jay és néma bob visszavág cimű filmet honnan toom leszedni?
    mininiva-án nincs fent szinkronosan!
    köszi elöre is a segitséget..
  • Bucser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dragonball ban hol van ultramegabrutál robotfight?
  • precision
    Transformers

Jól indult, aztán a harcjeleneteket elrontották az idétlen kamerakezeléssel...moziban néztem, szal nem vmi kamerás release, és csak kapkodtam a fejem, hogy most mivan, mert elég szarul lett megoldva a kamerakezelés. Volt egy-két szép jelenet, ugye látványfilmnél a látvány a lényeg. Én személyszerint a jó kis dragonball szerü ultramegabrutál robotfightra számítottam, ami talán meg is volt ha látszódott vlna belőle vmi normálisan...

Szal az idétlen kamera kezelés lehúzza a filmet nálam 6 pontra, pedig akár 8 is lehetett volna. tehát 6/10.
  • desigo
    Pathfinder 4/10

Hát ez nem volt valami nagy durranás.
    A történet még elment de a látvány elég ratyi volt.
    A hóesés effekt meg a hungarocel plusz a vikingeg hörgése szánalom.
  • Sephi
    Miert , mondtam en valahol hogy nem azok?
  • Kindred Blades
    :)
  • AntiHero
    My Little Eye

10/5

Az eleje jól indult utánna elb*szták...
  • Bandew
    Igen a Potter filmek általában a forgatókönyvnél siklanak el.
  • AntiHero
    Látom eggyezik nagyon az ízlésünk. Korrekten leírtad ugyan azt amit én is így látok.
  • Gladiator
    Harry Potter

Bazze... nem hiszem el, hogy egy ilyen könyvből nem tudnak egy normális forgatókönyvet írn. A rendezés nagyon jó, főleg ahhoz képest, hogy ez az első filmje Yatesnek, csak ez a forgatókönyv... Meg a szereplők. Addig még egész jó a film, ameddig varázsolgatnak össze-vissza, de amint a gyerekeknek vmi dialógusuk is van, ne adj isten, vmi szívhez szóló, onnantól kezdve az egész el van cseszve. Főleg ez a Hermione. Hát ő vmi rettenetes. Mindig úgy beszél, mintha vmi óriás katasztrófa lenne még akkor is, amikor pont vmi vidám dologról társalognak. Ja, és egyfolytában a szemöldökét húzogatja. Nagyon béna. Harry egész jól játszik, Ron is jól adja a kis idióta gyereket. Bennük csak ez a nagy udvariasság nem tetszik. Jó, persze, nem mondhat olyat, hogy a "kurva anyád Malfoy, leverem a vesédet", de ez a "gonosz banya", meg hasonló "káromkodások" elég illuziórombolók.
    Tehát a film egész addig jó, amíg a gyerekek el nem kezdenek beszélni. A magyar szinkron vmi rettenetes, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Viszont Yatesnak gratula.

5/10
  • Kindred Blades
    Mese bizony.
    De jól kivitelezett mese.
    Nem is vártam mást tőle.
    Nem ad többet. De kevesebbet se.
    Transformers
    7,5/10 (8,5 kategórián belül)
    A történet rendben volt, kicsit lapos, ahogy azt sejthettük is előre, de hát ez nem egy Umberto Eco könyadaptáció, hogy fordulatokkal és intrikával legyen tele, ez a sztori soha nem arról szólt. Ad egy kis körítést a filmnek, épp eleget ahhoz, hogy élvezhető legyen. Szerencsére egész jól eltalálták az arányokat is, a romantikus szálat nem bonyolították, nem húzták sokáig, úgyse azért mentünk a moziba, mégis benne volt, hogy az adott korosztálynak meglegyen az öröme. A botok nem túl korán, de időben tűnnek fel, amikor az ember már várja, és rákészült, és egész sok akcióval kecsegtet a film, végülis ezért veszünk rá jegyet.
    Színészi alakításokról sok szót nem lehet ejteni, John papa hozza a formáját, bár a "dagadt néger nélkül nem adunk ki filmet" szabályt elfelejthették volna, az volt az a pont, ahol majdnem kiszaladtam a moziból. De szerencsére ezt sem húzták sokáig.
    A poénok pedig helyen voltak.
    A hangok nagyon el lettek találva -mármint eredeti nyelven, a cég kiküldött a keménykalaposokhoz konferenciára, ott néztem meg, a szinkron nem tudom, milyen lett-, kapjuk a régi Prime-ot, és mindenki kedvenc Elrond urát.
    A látvány... a technikusoknak sikerült megdönteni a Két Torony 20 órás rekordját, minden egyes képkockán 38 órát dolgoztak. És ez alatt az idő alatt nem is pizzát zabáltak, hanem tényleg dolgoztak, ez meg is látszik a kép minőségén, ez talán a legerősebb pontja a filmnek.

Szóval mese. De egy olyan történetet, melyben kamionok, autók alakulnak át óriási robotokká, nehéz is lett volna nem meseként tálalni.
    És mese. Hogy az ifjabb korosztály nyugodtan élvezhesse.
    Mi egy elég hosszú -és szörnyen unalmas- értekezlet után ültünk be rá, látványos akciók, Robottá alakuló F22-es, Ironhead és Prime, leszakadó épületfalak, remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtott, és akkor éppen erre volt szükségünk.

Aki viszont elgondolkodtató, súlyosabb filmre vágyik, az inkább kutasson a dvd-i között vagy üljön be egy másik előadásra.

Belenéztem ám a Harry Potter filmbe is. Én kedvelem a könyveket is, szóval gondoltam, megér egy pár forintot.
    Én marha.
    Az alapkoncepciót más ismerjük a filmek esetében, szóval nem is nagyon részletezném.
    Nem vártam könyvhűséget, hiszen az adaptációk kicsit mindig mások. Nem vártam teljes sztorit, hiszen a Potter-könyvek között ez a leghosszabb, és már a többinél is nyírbálni kellett.
    De elvártam volna, hogy a szereplők a filmben is tartsák magukat a jellemükhöz, és valami kis jellemfejlődést is mutassanak, amit nem tettek (ha mégis, azt egészen más irányban, mint az eredeti történetben). Ez nagyon fájó pont volt.
    És elvártam volna, hogy némely fontos rész helyet kapjon, olyanok helyett, amiket nyugodt szívvel kihagyhattak volna.
    Nagyon látszott, hogy a forgatókönyvírónak/rendezőnek/vágónak/stb. nagyon nem volt szimata ahhoz, hogy mi az, amit ki lehet hagyni, és mi az, amit nem. Ez talán abból is látszik, hogy a film egy ponton átvág egy lassú tempóba, amire itt is sokan mondták, hogy unalmas.
    A díszletek, a látvány nagyjából rendben volt, leszámítva néhány jelenetet, ahol a "spóroljunk meg néhány fontot" elgondolás győzött.
    Nem vagyok egy véresszájú Harry Potter rajongó, de ezt talán még én is jobban össze tudtam volna szedni.
    Ők pedig mintha nem igazán próbálkoznának, hisz a név úgyis eladja.
    5,5/10 (4/10 a köny ismeretében)

Die Hard 4

Tömören, pontozás nélkül.
    Egy ilyen film általában vagy nagyon szar, vagy nagyon jó. A készítők kitettek magukért, a film begyűjtheti mind a két jelzőt. Egyrészt nagyon szar. Vadászgépről ugrálás (mintha csak a második rész végét látnám), kitalált számítógépes humbug, etc. Másrészt nagyon jó, mert Bruce Willis azon három színész között van, akinek ez jól áll.
    A régiek jobbak voltak, de ha megfeledkezünk a fizika törvényeiről és néhány egyéb dologról, akkor ez is teljesen viselhető.
  • Sawyer2
    47 percet????? mi az már?? Akkor azért tűnt olyan felesnek... Mármint sok fontos rész volt.. de mégis kicsit hiányoztak oylan részek mint pl az rbf... Amikor gyakorolták a patrónus bűbájt, akkor eszembe jutott hogy hoppá Potter majd így megy át a vizsgán, és akkor csak nézek hogy nincs benne... télleg kéne 1 vágatlan DVD sőt még ahhoz 1 kis bővítés...

SPOILER: Ott volt pl amikor a kínai barátnője beköpte a gyakorlókat. És ugye szakítottak. A könyvben nem úgy volt. más köpte be őket més 2x is szakítottak. (lol)

Meg ott van az a házimanó. a Dobby vagy ki a f@szom. (nem az aki benne volt) a könyvben 2 házimanó volt. De nemértem vhogy nem szeretik ezt az élőlényt mert a 3. 4. 5. részben is benne van és mégse rakták a filmbe.
  • Real13
    Állítólag a HP 5-ből 47 percet vágtak ki...de jó lenne egy vágatlan extra változat DVD-n...
  • Sawyer2
    Harry Potter és a Főnix rendje

Megnéztem a arry Potter 5. részét. A könyveknek elég nagy rajongója vagyok. Kíváncsi voltam mi sül ki belőle. A film tetszett, csak nagyon sok mindent kihagytak. Túl sokat foglalkoztak pl a meghallgatással, a Főnix rendjéről pedig alig volt valami. Talán a felosztást hogy mire mennyi idő jut 1 kicsit variáltam volna. de persze ebből adódik a legnagyobb probléma, nem volt elég ideje a rendezőnek, pedig nagyon igyekezett. A 4. lefulladt, unlamas, 1hangú, résznél sokkal jobb volt, felnőttesebb, a könyv főszálát jól követi és magyarázza, és azt hiszem itt ölődött ki végleg a sorozatból az a gyerekes viselkedés amit anno elkezdtek az 1. részben és nem bírtak abbahagyni. A zenék is nagyon tetszettek benne, az az unalmas dallam pedig alig csendült fel 2x. Összességében ez egy jó Harry Potter film a többihez képest.
    Értékelés: 7/10
  • DoctorJohnson
    mer a heripotter meg a lotr nem az, mi?
  • precision
    Fallen (Letaszítva) - imdb

Misztikus, démonos, Denzel Washingtonos, de mégsem annyira nagy durranás. A sztori érdekesen indul, Denzel Washington szokás szerint jó (bár nem ez a legjobb alakítása), csak egy idő után már vontatott lesz az egész és kiszámítható. Bár a vége picit szokatlan, de úgy összességében egy egyszer nézhető film szerintem. 6/10.
  • Sephi
    Transformers -

Mese. Kesz. Ennyi.
  • Bucser
    thnx
  • Count Adyn
    /off: jó az aláírásodban az idézet ^^
  • Bucser
    Sicko

Azt hiszem Michael Moore ismét elkövetett egy díjvárományos alkotást. nekem mint külső szemlélőnek nem ismerős az ottani rendszer nem tudom mit mondanak az amerikai tévében a politikusok. de csaka filmet tekintve iszonyatosan jól felépített alkotás és mindenkinek ajánlom megtekintésre. Nincs konkrét célpontja. Nem ostoroz senkit. Inkább csak megpróbálja felnyitni a szemeket. Megmutatja, hogy lehet máshogy is mint az USA-ban.

Nem szokásom dobálni a 10-eseket, de ez a film bőven megér egy 10-est a 10-es skálán.
  • Kmarha
    Tudom :)

De ha már bele akarsz menni, én Jonhból sem azt kaptam vissza amit vártam. Valahogy nem jött elő a jelleme. Jól van, 3szor kötöszködött a főellenséggel, szidta annak a nőjét, és volt 11 darabb jó beszólása csata közben. Ez valahogy kevés volt, vártam a sziporkázást, de hát nem maradt igazán más, csak a 9 élete. Vagy még több. Ohh és a vértől maszatos, szakadt ruha. (máshol nem is lehetett vért láttni, csak a főszereplőn)

De szivesen várom az 5. részt, ahol majd az egész Földet meg fogja menteni. Mondjuk az Ufoktól. A világűr már nem kunszt, azt láttuk az 5. elemben.

Furcsa modón a Ramboban fröcsög a vér (bár az új hírek szerint megvágják ezt is 17-esre), és nem kezd mondjuk egész Amerika megmentésébe. Valahogy nem illene hozzá :) Én így értettem a filing hibáját.

De mint irtam, túlzásoktól nem mentes, tökös kis akciófilm lett belőle. Ha nem láttom a címét, biztos még jobban élveztem volna, de igy sem bántam meg azt a két órát. No, ennyi magyarázkodást ilyen hülyeségről? :)
  • Seten

Annyira túlbonyolítjátok ezt a filmet!
    Miért várja bárki is, hogy majd visszakapja a toronyházas Die Hard fílinget?!

12 évvel odébb vagyunk, könyörgöm!

• Buskiller
    Pár rész? Gilderoy Lockheartos jelenet, Rita Vitrolos jelenet, (gondolom nem lett volna ekkora költségvetésű filmnél kivitelezhető 2 + színészt kifizetni xD) Kviddicsjelenetek, stb. Ron és Hermione eben a részben diákprefektusokká lettek kinevezve, ezt is hiányoltam. Az hogy egy két dolgot megváltoztattak benne az még ok. De 2 dolog volt ami szerintem feltétlenül benne kellett volna hogy legyen. Amikor Harry a könyvben Piton emlékeiben kotor és látja hogy mekkora genyó volt az apja, sokáig vívódik és megbeszéli a dolgot Siriussal aki meg is magyarázza. Ellenben a filmben abban a hitben hagyják az embert hogy James Potter ekkora szemétláda. A másik:a dementorok. Valahogy a film elfelejtette azt a tényt a nézők elé tárni hogy Umbridge küldte őket Little Whingingbe. Na mindegy ezen nem rágódok, csak hát nagyon vártam és elég nagy csalódás volt. A Transformers és a Die Hard 4.0 ezen a héten kárpótolt a HP5ért. (:
  • Sephi
    En fullr elveztem. Hozta a elvart minoseget csak na... mondom az a repulos jelenet :P
  • Kmarha
    Die Hard 4

Hát, kicsit nehéz helyzetben vagyok. Sok részt nem értékeltem volna, ha nem Die Hard a neve, és sok részen nem húztam volna fel magam, ha nem DH a neve. :)

Olyan feles érzésem van. Jó is, meg nem is. Van is benne Die Hard, meg nincs is.

Maradjunk annyiban, hogy egy nézhető, ütös kis akció film volt, oltári nagy baromságokkal megtüzdelve. (és nekem inkább jobban hiányzott belőle John, mint ahogy mások azt mondták hogy pedig ő ott van, visszatért. Még csak haloványnak sem nagyon mondanám).

Valahogy láthatatlanban is a Rambo 4-be több bizalmat vetek és vetettem mint ebbe a filmbe.
  • jefferson83
    Nekem ami még sok volt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - a vízcsapos jelenet, amikor leszedi vele a fószert a heliből :OOOOooo

- a kis kínai csaj (Méj:) is meghalhatott volna amikor átment vele az épületen -> ez korrekt lett volna

- autóval helikoptert leszedni --> egye fene határeset, mert épült rá egy jó poén :)

- no hát igen a repülős jelenetet is túleröltették

Na, ha ezek kimaradtak volna, számomra egy 10-es simán. Márcsak a múlt miatt is :) Tényleg sikerült visszahozni a hangulatot, pedig egy kicsit tartottam tőle.
  • Sephi
    Ez pont olyan mint a SW Ep1 -ben Jar-Jar. En nem ertem miert utaltak annyira.
  • DoctorJohnson
    "Ron nagyon háttérbe szorult, pedig az egyik legjobb a filmekbe az ő karaktere szokott lenni"

szvsz az egyik lecikibb és legidegesítőbb figura, de én hányok az egésztől, szal biztos nem vagyok mérvadó... :)
  • Real13
    Harry Potter and the Order of the Phoenix
    IPB Image

Jó film volt. A film első fele szinte pontról pontra követi a könyvet,aztán a másodikban kissé összecsapják a történetet,és nagyon gyorsan lezárják a filmet...Így a történet a végére háttérbe szorul.
    Amit viszont nem bocsátok meg a filmnek,és a készítőknek,az az,hogy nincs benn a filmbe az eredeti HP főtéma Legalább a végén a stáblistánál mehetett volna,de nem..ami helyette van az sem rossz,de szerintem ez már hozzátartozott a HP filmekhez . A másik ,ami negatívum,hogy bár a rendezés jó,kidolgozott,ügyes,nem tud felérni Cuaronnal,nem ad hozzá a filmhez egy bizonyos pluszt..A szereplők közül Gary Oldman emelkedik ki,a többiek is ügyesek,szvsz..és még egy negatívum,Ron nagyon háttérbe szorult,pedig az egyik legjobb a filmekbe az ő karaktere szokott lenni.
    Összesítve:Íme a második legjobb Potter film!Végre egy olyan Potter,amibe csak kisebbb részletekbe lehet belekötniamúgy jó film,nem úgy,mint a 4,ahol nagyon sok minden kritizálható.
    8/10
    70%
  • Sir Quno Jedi
    Harry Potter és fínixekök

1x meg lehet nézni, kicsit unatkoztam, de a családért mindent!

Ja és a London felett seprüvel részek ANNYIRA gagyik és szánalmasak voltak, hogy belül sikítoztam a fejemben... :DDD
  • PetruZ
    Nem fél, csak utál repülni, mondja is (ld. DH2 elején, meg a közepén, amikor a székkel repül :) ).
  • Sephi
    Jah... az a repolos kamionos jelenet mar kicsit eroltetett volt.
    Nem ugy volt hogy John fel a repulestol?
  • Pheaper
    Harry Potter és a Főnix Rendje
    háát többet vártam a filmtől 1-2 poén volt benne (a csóknál-.-)más nem igen van alig ovlt mozgalmas nekem legalább is nem nézem meg mmég1er az tuti
    10/4
  • jefferson83
    DIE HARD 4.0

7/10 Tökéletes filmet hozhattak volna össze megint, ha a hiperszuperlehetetlen dolgokat kihagyták volna belőle. Ebből látszik, hogy a kevesebb néha több.
  • Istencsászár
    The = Az
    Last = utolsó
    Sin = bűn/vétek
    Eater = evő

:))
  • grebber
    Valaki megtudná mondani hogy mi a magyar cime a The Last Sin Eater-nek?