1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sawyer2
    Harry Potter és a Főnix rendje

Megnéztem a arry Potter 5. részét. A könyveknek elég nagy rajongója vagyok. Kíváncsi voltam mi sül ki belőle. A film tetszett, csak nagyon sok mindent kihagytak. Túl sokat foglalkoztak pl a meghallgatással, a Főnix rendjéről pedig alig volt valami. Talán a felosztást hogy mire mennyi idő jut 1 kicsit variáltam volna. de persze ebből adódik a legnagyobb probléma, nem volt elég ideje a rendezőnek, pedig nagyon igyekezett. A 4. lefulladt, unlamas, 1hangú, résznél sokkal jobb volt, felnőttesebb, a könyv főszálát jól követi és magyarázza, és azt hiszem itt ölődött ki végleg a sorozatból az a gyerekes viselkedés amit anno elkezdtek az 1. részben és nem bírtak abbahagyni. A zenék is nagyon tetszettek benne, az az unalmas dallam pedig alig csendült fel 2x. Összességében ez egy jó Harry Potter film a többihez képest.
    Értékelés: 7/10