[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tudom :)
De ha már bele akarsz menni, én Jonhból sem azt kaptam vissza amit vártam. Valahogy nem jött elő a jelleme. Jól van, 3szor kötöszködött a főellenséggel, szidta annak a nőjét, és volt 11 darabb jó beszólása csata közben. Ez valahogy kevés volt, vártam a sziporkázást, de hát nem maradt igazán más, csak a 9 élete. Vagy még több. Ohh és a vértől maszatos, szakadt ruha. (máshol nem is lehetett vért láttni, csak a főszereplőn)
De szivesen várom az 5. részt, ahol majd az egész Földet meg fogja menteni. Mondjuk az Ufoktól. A világűr már nem kunszt, azt láttuk az 5. elemben.
Furcsa modón a Ramboban fröcsög a vér (bár az új hírek szerint megvágják ezt is 17-esre), és nem kezd mondjuk egész Amerika megmentésébe. Valahogy nem illene hozzá :) Én így értettem a filing hibáját.
De mint irtam, túlzásoktól nem mentes, tökös kis akciófilm lett belőle. Ha nem láttom a címét, biztos még jobban élveztem volna, de igy sem bántam meg azt a két órát. No, ennyi magyarázkodást ilyen hülyeségről? :)