1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Buskiller
    Pár rész? Gilderoy Lockheartos jelenet, Rita Vitrolos jelenet, (gondolom nem lett volna ekkora költségvetésű filmnél kivitelezhető 2 + színészt kifizetni xD) Kviddicsjelenetek, stb. Ron és Hermione eben a részben diákprefektusokká lettek kinevezve, ezt is hiányoltam. Az hogy egy két dolgot megváltoztattak benne az még ok. De 2 dolog volt ami szerintem feltétlenül benne kellett volna hogy legyen. Amikor Harry a könyvben Piton emlékeiben kotor és látja hogy mekkora genyó volt az apja, sokáig vívódik és megbeszéli a dolgot Siriussal aki meg is magyarázza. Ellenben a filmben abban a hitben hagyják az embert hogy James Potter ekkora szemétláda. A másik:a dementorok. Valahogy a film elfelejtette azt a tényt a nézők elé tárni hogy Umbridge küldte őket Little Whingingbe. Na mindegy ezen nem rágódok, csak hát nagyon vártam és elég nagy csalódás volt. A Transformers és a Die Hard 4.0 ezen a héten kárpótolt a HP5ért. (: