106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Grindhouse: Terror planet 9/10
Agyament, de üt mint ááállat. Kegyetlen zombik, őrült akció, látványos jelenetek, géppuskalábú csajszi... mi kell még?
(a másik a Death Proof is jó, de nekem nem teccett annyira mint ez) -
My Super Ex-Girlfriend 5/10
Nem valami nagy durranás bár egyszer-kétszer hangosan felröhögtem rajta.
A cápa nem kicsit volt túlzás... -
a stílusoddal van a gond
Amélie csodálatos élete
igen,még csak most láttam.és bizony utolért az a közhely,miszerint sokat dícsért film már csak rossz lehet.najó,túloztam :)
szóval a lényeg:óriási elvárásokkal kezdtem neki,és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.kifejezetten szeretem az "életigenlő" és a jó(!) szerelmes/romantikus filmeket,és ezekkel a részekkel nem is volt baj,de sokszor megfogalmaztam magamban a kérdést:"miért készült el ez a film egyáltalán?".most biztos sokan megdobálnak ezért,de én ezt éreztem,és egy filmnél ez nem jelent jót.biztos hogy benne van az is,hogy már millió hasonló filmet láttam,és hogy nem voltam a megfelelő hangulatnál éppen.
sok már ez a 6 év,ami a premierjétől telt el,az elvont dolgok(többek között ezek tették híressé) már koránt sem ütöttek akkorát,mint kellett volna,hiszen ezekhez már hozzá vagyok szokva,ellenben azokkal,akik a bemutatása idején látták a filmet,hiszen ezek a dolgok még jóval szokatlanabbak voltak akkor.
ötésfélpertíz :S -
...jó, majd lassan befejezem. Mióta bannolnak itt embereket azért, mert megállapítják, hogy egy film szinkronja egy határ szar? -
Ezt a dick-et (ja bocs,riddick-et) valaki bannolja má' ki.Köszönöm a figyelmet. :) -
Lassan befejezhetnéd... -
És mégis milyen indokkal, te szerencsétlen spicli? -
miért használsz spoilert mindegyiknél? erről szól a topik... -
qper #32880 

-
Die Hard 4.0 szinkronja egy nagy határ szar. -
gabesz012 #32878 Túl vagyok a Die Hard 4.0-án.
Hát ezt a filmet még párszor meg fogom nézni asszem. :) Ahogy olvastam az értékeléseket, egyre magasabbra tettem a mércét, de szerencsére nem csalódtam. Látványos, izgalmas, humoros. (A filmek kb. 90%-át eredeti nyelven nézem, de itt úgy jött ki, hogy magyar verziót néztem, de szvsz. nagyon jó lett a szinkron!) -
#32853 -
csgj #32876 sztem jobb volt, mint a leégett Shrek 3... :) -
Surf's Up 6.5/10
Kiszámítható gyenge történet.
Viszont a szereplők aranyosak voltak. -
Pathfinder
érdekes vikinges-indiános Rambo I. 8/10
A faun labirintusa
kicsit szomorú történetü beteg látványvilág 7/10
Vadidegen
Halle Berry rajongó vagyok ugyhogy 8/10,mondjuk sikerült csöbehuzniuk a történettel,pedig azt hittem tudom mi a vége...
A Simpson család
aki szereti tudja miért ennyi 9/10
Surfs Up
laza mese laza figurákkal 7/10
-
Shadowboxer-Árnyékboksz
vegyesek az érzelmeim, de nem csalódtam.......nekem nagyon bejött.
10/8 -
gaben4 #32872 bocsi 6/10 -
gaben4 #32871 Dermesztő szél nem volt rossz igaz többet vártam a videó alapján de azért n rossz.nincs baj vele csak horrornak gyenge.10/6 -
Rounders - 9/10
imádom, alapfilm, minden pillanata, minden szövege, minden karakterek Nr.1.
persze az élvezheti leginkább, aki pókerezik, de azért ajánlom bárkinek. -
mivan? -
Ez így az aláírásoddal egy kerek kórtörténet.
Szökj vissza, amíg nem lesz baj belőle
-
megnéztem a pokember 3-at,nem is rossz film sztem!
-
Uhhh... Na mind1, akkor először a Titkárnő és a Shooter:D -
A Steve muvi sajnos annyira tulszarnyalta a Royal Tanenbaums stilusat hogy mar fajdalmas volt nezni. Legalabbis szamomra :D -
vitathatatlan 2- Jó kis fekás Boxos film többször nézhető 9/10
Vigyáz kész szörf - Alap stroi simán lehetet tudni h mi tőrtnéik majd benne összes anim film szinte ilyen ... 6/10
Simpsons the movie hát ez jó lett szakadtam pár részen 9.5/10
300 jójó lett no commant 10/10 -
Már későn jött, Lora lett belőle. Nagyon bejövős volt, ritka a romanikus dráma ilyen egészséges tálalásban: nemhogy a gyomrom nem fordult fel tőle, de maximálisan elégedett voltam. Beletalálós forgatókönyve van, qrva jól megírt karakterekkel és párbeszédekkel. Az a néhány poén pedig tényleg sírvaröhögős lett.
Mondjuk azokat is megértem, akik húzzák a szájukat az idegenajkú főszereplőcsaj miatt, nem egy elegáns megoldás, nem is világos, hogy pl. miért nem osztották a szerepét a hangját adó Ónodi Eszterre... Mindegy, ez már csak szőrszálhasogatás, az amúgy általában harmatgyenge magyar mezőnyben (tényleg, Overnight kijött már?) ez egy gyöngyszem!
Steve-vel mi a baj? Bill Murray for prezident!!! A Hervadó virágok és az Elveszett jelentés zseniális lett, itt meg ennyire mellément volna? -
Hát igen...alapfilm. 
Úgy, mint ez: Big Trouble in Little China -
Titkarno , Lora aztan Orlovesz es a Stevet ne. -
Tango és Cash
9/10 Remek eksönfilm, jót lehet rajta röhögni is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Mi a francot képzel, ki maga?
-Minimum egy Rambo.
-Rambo? Az egy buzi.
:)))
-
Hát ez elég gyenge volt, gondolom érzed te is.
ON: azon agyalok, hogy Titkárnő vagy Orvlövész vagy Lora vagy The Life Aquatic with Steve Zissou...
Valami tipp esetleg? -
Még mindig nem értem, milyen gyermekkori bántalmazás következményeként lettél olyan sötét, mint amilyen színűek a betűk a logódban.... -
Azért a '72-es Dzseki Csen filmekben még elment ez a színészi teljesítmény, de ma...könyörgöm, bármelyikünk jobban alakítana, mint a főhös exfalutársa. 
Jah, és valószínűleg az óccsó szinkron miatt is találtam ócskának. Eredeti nyelven nem értettem sajnos. :( -
fú te tényleg kemény flémerállat vagy
-
a nevedet a kategóriádról kaptad? -
ong bak gyenge verekedos film?
ahogy erzed -
A Shrek 3 szerintem iszonyat gyenge volt.
Hány bőrt fognak még lehúzni róla?
-
Transformers: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár ne láttam volna. Én még a képregényen, meg az eredeti Transformersen nevelkedtem. Sírva néztem végig, hogy mit műveltek Optimussal. Nem azt mondom, hogy ne nézze meg, aki még nem látta. Mert akciódús film, szó se róla. Csak nekem semmit nem adott vissza az eredetiből.
Karib-tenger kalózai 3:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát olyan furcsa volt. Kicsit erőltetettnek hatott. Egyszer meg lehet nézni.
Live free or die hard:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kemény, kemény, Bruce hozza a formáját, de a vadászgépet nem kellett volna...az túlzás volt.
Shrek 3:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez az, amit nem nagyon tudnak elcseszni, mert ennek nem is a sztorija a lényeg, hanem a nüansznyi marhaságai. Nagyon tetszett.
Fantastic 4 and the rise of the silver surfer:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszer, ha nagyon unja magát az ember, elmegy. Semmi újat nem hoz.
Talladega Nights (Taplógáz):SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ezen pusztultam, ez egy csillagos ötös vígjáték. Igazi durva, paraszt poénok, amerikai módra. Egy gyöngyszem: Meht ma még bahátságó vagyók, de 'olnaptó' 'ábo'ú 'eeesz!
Ong Bak:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon gyenge verekedős akciófilm. A verekedős részekben van pár nagyon jó mozdulat, a film többi része felejtős. -
50 legjobb szexjelenet -
ATYAÚRISTEN!!!!! NEEEEEEEEEEE!!! :-O
lol -
Üres város