1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    Transformers:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bár ne láttam volna. Én még a képregényen, meg az eredeti Transformersen nevelkedtem. Sírva néztem végig, hogy mit műveltek Optimussal. Nem azt mondom, hogy ne nézze meg, aki még nem látta. Mert akciódús film, szó se róla. Csak nekem semmit nem adott vissza az eredetiből.

Karib-tenger kalózai 3:
    hát olyan furcsa volt. Kicsit erőltetettnek hatott. Egyszer meg lehet nézni.

Live free or die hard:
    kemény, kemény, Bruce hozza a formáját, de a vadászgépet nem kellett volna...az túlzás volt.

Shrek 3:
    ez az, amit nem nagyon tudnak elcseszni, mert ennek nem is a sztorija a lényeg, hanem a nüansznyi marhaságai. Nagyon tetszett.

Fantastic 4 and the rise of the silver surfer:
    egyszer, ha nagyon unja magát az ember, elmegy. Semmi újat nem hoz.

Talladega Nights (Taplógáz):
    hát ezen pusztultam, ez egy csillagos ötös vígjáték. Igazi durva, paraszt poénok, amerikai módra. Egy gyöngyszem: Meht ma még bahátságó vagyók, de 'olnaptó' 'ábo'ú 'eeesz!

Ong Bak:
    nagyon gyenge verekedős akciófilm. A verekedős részekben van pár nagyon jó mozdulat, a film többi része felejtős.