[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a stílusoddal van a gond
Amélie csodálatos élete
igen,még csak most láttam.és bizony utolért az a közhely,miszerint sokat dícsért film már csak rossz lehet.najó,túloztam :)
szóval a lényeg:óriási elvárásokkal kezdtem neki,és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.kifejezetten szeretem az "életigenlő" és a jó(!) szerelmes/romantikus filmeket,és ezekkel a részekkel nem is volt baj,de sokszor megfogalmaztam magamban a kérdést:"miért készült el ez a film egyáltalán?".most biztos sokan megdobálnak ezért,de én ezt éreztem,és egy filmnél ez nem jelent jót.biztos hogy benne van az is,hogy már millió hasonló filmet láttam,és hogy nem voltam a megfelelő hangulatnál éppen.
sok már ez a 6 év,ami a premierjétől telt el,az elvont dolgok(többek között ezek tették híressé) már koránt sem ütöttek akkorát,mint kellett volna,hiszen ezekhez már hozzá vagyok szokva,ellenben azokkal,akik a bemutatása idején látták a filmet,hiszen ezek a dolgok még jóval szokatlanabbak voltak akkor.
ötésfélpertíz :S