106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hat nem tudom, az AvP teljesen elment mar az akcio tipusu filmek stilusa fele.
Spec effektek, hogy gyilkolja az egyik a masikat, minnel latvanyosabb legyen a negykozonseg fele a kivegzes kombok es nyoma sincs mar az Alienek, vagy Predator ravaszsaganak.
Teljesen megy a B-type moviek latymatag szinvonalaba, amit a sok szamitogepes latvannyal akarnak szebbe es jobba tenni.
Az AvP2 sem lesz szerintem kivetel, legalabbis a bemutatok alapjan, szamtalan vagas volt benne, hogy gyilkolja az idegeneket a predator, mindenfele,fajta fegyvereivel, aztan itt ki is fog fujni az egesz film.
Legalabb annyi kis pluszt beletehetnenek, mint az Alien2-ben, ahol meg felfedezheto volt az inteligenciaja az Alieneknek, annak ellenere, hogy stilusaban egesz mas volt mint a 8. utas a halal es inkabb mar az akcio fele orientalodott. -
Trainspotting
Hát, ha drogos film, akkor már inkább Requiem for a dream, de ez nagyon nem jött. Két részletben tudtam csak megnézni. Kifejezetten unalmas.
Green Street Hooligans
Na, ez viszont komoly. Olyan igazi fiús film:D Egyedül ami nem tetszett, hogy nem tudom mennyi időnként verekedtek, de amikor engem elvertek diszkóban, akkor napokig nem nagyon tudtam magamról, ezekből meg kiverik a sz@rt is, azt még kórházba sem mennek, viszont másnap már megint ütik-verik egymást... -
L'ecsó
Pixar animációs film, azt hiszem ez garancia arra, hogy jó (lesz). Várom már nagyon a Wall-E-t jövőre.
9/10 -
Jó, igaz, hogy nem a könyvek egyikéből, és ezért nem is hasonlítom a könyvek egyikéhez. De ott számos könyvön keresztül már megalapoztak, kvázi determináltak egy "AVP világot", benne az idegenek/ragadozók/emberek harci tudásával, ravaszságával, rengeteg helyszínen (nem csak a Földön) stb. Szerintem ez már lehet viszonyítási alap.
A könyveket amúgy olvastad? Ha esetleg még nem, akkor mindenképp ajánlom (másoknak is).
-
Seten #33812
Sztem ne hasonlitsd a könyvekhez mert nem azok egyikéből készült.
Egy kis különálló sztorinak kell vennünk. Mint ahogy az új AvP filmet is, mert az is "csak" egy kis - a Földön játszódó - történet lesz. (Persze durvább és véresebb mint az első :)
-
jefferson83 #33811 Ja, nem sok filmben láttam :SD -
Az a faszi egy kókler, Bale másnaposan is lejátsza :D
-
jefferson83 #33809 Értem mire gondolsz, de szerintem nem könnyű szerep. Pl. a filmben a későbbi fekete társának nem nagyon sikerült hozni a karaktert (szerintem).
-
Lipi1980 #33808 Hát a Kommandó nekem is alapmű! 10/10
Schwarzenegger itt még nézett ki valahogy :):):) -
A Prestige nagyon tetszett.
-
Hátő..izé...az Equlibriumra valszeg nem Bale játéka miatt emlékeznek az emberek...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kurvajó színész, de abban a filmben pont nem a szinészi munka volt emlékezetes vagy kiemelkedő.
A Prestige-ben és FŐŐŐLEG a Machinist-ben nyújt 100%-os alakítást, én is szeretem. -
jefferson83 #33805 Nekem már a kevenceim közt van, első kettőben hatalmasat alakít, utolsó kettőt meg még nem láttam :P -
Harsh Times
nem a film a lényeg(ami egy jó kis 7,5/10 dráma) hanem Christian Bale.
Ez a harmadik film(American Psycho, Batman) amit látok tőle és ennyi elég is volt hogy kikiáltsam aktuális kedvenc színészemnek:)
ennek örömére betáraztam tőle 4 filmet és holnap jól meg is nézem őket
Equilibrium
The Machinist
The Prestige
3:10 to Yuma
-
batmunkh #33803 :D
-
Fuck you asshole! [KLIKK-KLIKK]
FUCK YOU ASSHOLE! -
nekem egy zöldsapkás a fél fogamra sem elég
-
Hova megyünk?
Bevásárolni... xD
Mit csinált vele?
Elengedtem... :D
Ha visza akarod kapni a lányodat, működj együtt velük. Jó?
NEM!
[heccsát]
Alapfilm xd -
jefferson83 #33799 Kommandó
10/10
"
-Ez nem repülő, hanem egy szárnyas kenu.
-Nem baj, akkor szálljon be és evezzen!" :)
-
Felesleges bántani valakit azért, mert neki tetszik egy film. Legalább valakinek már örömet szereztek a készítők. :)
Viszont nekem az AVP könyvek olvasása után óriási csalódás volt a film. Teljesen mások voltak az erőviszonyok a könyvek és megint mások a film esetében, amit eléggé otromba (önkényes) módosításnak éreztem a filmkészítők részéről. -
Real13 #33797 Nem jól értelmezed.Nem azt mondta,hogy a filmnek nincs értelme a Planet Terror nélkül,hanem nem érdemes külön nézni a kettőt,mert tulajdonképpen egynen az igaziak. -
Seten #33796
Azt én tudom mi a grindhouse de az, hogy:
"a DeathProof-nak nincs értelme a Planet Terror nélkül"
ez így ebben a formában enyhén nem igaz! :)
-
Te érted miért írtam azt, amit.
Én biztos megcsinálom majd magamnak egy dupla rétegü DVD-n úgy ahogy a két rendező eltervezte. Elöl a Death Proof , utánna az előzetesek
majd a második film a Planet Terror. így lesz belőle Grindhouse. -

-
"Az egyik ismerősöm például visszavitte a tékába harmincperc nézése után a Death Proof-ot hogy mennyenek az anyjukba ezzel a szar mozis kópiával."
:D::D:DDDDDDD -
Real13 #33792 Talán azért,mert..áhh elegem van,sokszor mondtam már el.
na,coypztam:
A grindhouse filmeknek régen nagy divatja volt.Ezek többnyire B kategóriás movie-k voltak,amelyeket párban adtak el.Innen vette az ötletet Tarantino és nagy barátja,Robert Rodriguez,hogy felelevenítsék ezt a korszakot,és megrendezzék a Grindhouse-t.Duplafilm lett,az első fele volt RR része,a Planet Terror,a másik pedig jelen kritika tárgya,a Death Proof.A két filmbe képhibákat,rosssz vágásokat tettek,hogy még inkább B-film legyen a dologból,illetve a két rész közé 3 álelőzetest is beszúrtak,különböző rendezők készítésében.(illetve volt még egy negyedik,a Machete,amelyet Robert Rodriguez rendezett,és a PT előtt van) -
Szerintem a 3 neonáci hülyegyerek ütött a legjobban
-
Én is néző vagyok igaz,láttam mindet nem 1x,de azért nekem sem volt bajom az AVS-sel.
Nem vagyok az a fajta,akinek ha újat dugnak az orra alá,rögtön oltani kezd. -
Seten #33789
"Ennek a filmnek csak a Planet Terror-al + a nemlétező filbemutatókkal együtt van értelme."
Miért? Két teljesen különböző sztori.
"ismerősöm például visszavitte a tékába"
Valószínüleg nem ő volt a film célközönsége! :)
-
ebből látszik hogy csak alien/predator film néző vagy, nem rajongó :) Ami nem baj, csak éles az ellentét. Majd kapsz is a fejedre az utóbbi tábortól e felpontozás miatt :) Kitartás! ;) -
Death Proof 8/10
Furcsa érzések kavarognak bennem a film megnézése után.Maga a film tetszett, bár ilyen történetet láttam már eleget.Ami nem tetszet és nem értettem.Ha már egyszer a film első negyven perce szándékos kópia karcolásokkal + durva vágásokkal van tele, akkor a film további részét miért nem így forgatták. Továbbá szvsz a benzinkutas jelenetet
tök felesleges volt fekete-fehérben mutatni.Nem hiszem hogy a Grindhouse moziknak ez volt a jellemzőjük.Egyébbként hatalmas baki volt szétválasztani a két filmet.Így aki nem ismeri a film előéletét az csak néz ki a fejéből hogy ez most mi.Ezt szerintem csak egybe lehetett volna kiadni DVD-n is.Az egyik ismerősöm például visszavitte a tékába harmincperc nézése után a Death Proof-ot hogy mennyenek az anyjukba ezzel a szar mozis kópiával.Ennek a filmnek csak a Planet Terror-al + a nemlétező filbemutatókkal együtt van értelme.
Füstölgő ászok 9/10
-1 pont a három neonáci hülyegyerek túlzásai miatt + a karatés kiscsávó
na azt szivesen pofánvágtam volna -
Igen elírtam. 8. rész lesz a következő(ha lesz). -
Jah, az elején még jól írtad, na mind1 :) -
"A film nézhető azért,vannak benne ijesztő részek, csakhát...na mind1.Talán majd a 7.rész ;) Úgyis lesz."
8. részt akartál mondani, mert amit most láttál, az volt a 7.
na mind1 -
Alien vs predator: Egyszer már láttam, de most hogy megvan az új tv meg akartam nézni újra. Vessetek meg, de nekem nagyon tetszik. Jól felépített, látványos, a történet is elég egy alienes filmhez. Amerikai én vagyok a faszagyerek stílusú persze , de ettől még élveztem második megnézésre is. 8/10 Várom decemberben a 2. részt. -
New Nightmare (Nightmare on elm street 7) - 6/10 "Kicsit" késve néztem meg. Bírom mikor úgy döntenek, hogy egy "sorozat" véget ér kinyírják a "főhőst" aztán úgy döntenek mégis kihúznak még egy kis pénzt és csinálnak egy újat...Tipikus Hollywood ez van most a fűrész 4. résszel is na mind1..Legalább jól csinálnák, a végén egy sima kályhaszerű izében megég és vége. Ennyi volt? Ezért támasztották fel? Pedig imádtam a sorozatot, na mind1. A film nézhető azért,vannak benne ijesztő részek, csakhát...na mind1. Talán majd a 7.rész ;) Úgyis lesz.
Grindhouse : Ööö nem adnék rá pontszámot...Jó film volt, sejtettem, hogy Tarantino filmben ne várjak normális lezárást :) Dehát ez így jó ezt szoktuk meg tőle. Ettől függetlenül jól felépített film, hitelesen játszák a szerepet mind a hülye agyatlan picsák, mind Russel, bár nem vártam, hogy a végére beszari lesz belőle, olyan "mókás" a vége nekem. -
Beletrafáltál:) Utálom Cage-et:) De nagyon. Komolyan.
Viszont maga a film tetszett mindegy hogy ki volt a főszereplő. Annyira nem is volt most Cage alakitása "siralmas". Úgy illet rá a karaktere:)
Jessica Biel hát ő Jessica Biel nem tudok rá rosszat mondani. (valami gátolja bennem:D)
A Pillangó Hatás-t nem közelíti meg, de picit hasonlít rá. sztem -
te nagyon nagy Cage rajongó lehetsz. emberünk már évek óta hozza ezt a bárgyú fejet a filmjeiben, régebben sokkal jobb volt szerintem. nézzük például a Conair-t, az még tényleg 9.5/10-es, de az sem csak miatta:)
A Pillangó Hatás-t meg sem közelíti ez a film, de persze lehet, hogy csak nekem nem tetszett. Egyedül Jessica Biel miatt érdemes figyelmet fordítani rá, Ő viszont 10/10:) -
War 7/10
Fasza akciómozi. :) -
NEXT
10/10
Picit hasonlít a Pillangó Effektusra (hatásra). Nagyon tetszett.
-
Transformers
Másodjára se tűnt rosszabbnak,nekem ez már kedvencek közt marad.
Lucky You
Csöppet vontatott,csak azoknak akik póker-megszállottak.