[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
New Nightmare (Nightmare on elm street 7) - 6/10 "Kicsit" késve néztem meg. Bírom mikor úgy döntenek, hogy egy "sorozat" véget ér kinyírják a "főhőst" aztán úgy döntenek mégis kihúznak még egy kis pénzt és csinálnak egy újat...Tipikus Hollywood ez van most a fűrész 4. résszel is na mind1..Legalább jól csinálnák, a végén egy sima kályhaszerű izében megég és vége. Ennyi volt? Ezért támasztották fel? Pedig imádtam a sorozatot, na mind1. A film nézhető azért,vannak benne ijesztő részek, csakhát...na mind1. Talán majd a 7.rész ;) Úgyis lesz.
Grindhouse : Ööö nem adnék rá pontszámot...Jó film volt, sejtettem, hogy Tarantino filmben ne várjak normális lezárást :) Dehát ez így jó ezt szoktuk meg tőle. Ettől függetlenül jól felépített film, hitelesen játszák a szerepet mind a hülye agyatlan picsák, mind Russel, bár nem vártam, hogy a végére beszari lesz belőle, olyan "mókás" a vége nekem.