1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kaposi1
    Death Proof 8/10

Furcsa érzések kavarognak bennem a film megnézése után.Maga a film tetszett, bár ilyen történetet láttam már eleget.Ami nem tetszet és nem értettem.Ha már egyszer a film első negyven perce szándékos kópia karcolásokkal + durva vágásokkal van tele, akkor a film további részét miért nem így forgatták. Továbbá szvsz a benzinkutas jelenetet
    tök felesleges volt fekete-fehérben mutatni.Nem hiszem hogy a Grindhouse moziknak ez volt a jellemzőjük.Egyébbként hatalmas baki volt szétválasztani a két filmet.Így aki nem ismeri a film előéletét az csak néz ki a fejéből hogy ez most mi.Ezt szerintem csak egybe lehetett volna kiadni DVD-n is.Az egyik ismerősöm például visszavitte a tékába harmincperc nézése után a Death Proof-ot hogy mennyenek az anyjukba ezzel a szar mozis kópiával.Ennek a filmnek csak a Planet Terror-al + a nemlétező filbemutatókkal együtt van értelme.

Füstölgő ászok 9/10

-1 pont a három neonáci hülyegyerek túlzásai miatt + a karatés kiscsávó
    na azt szivesen pofánvágtam volna