106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Miért érzed úgy hogy ezt mindenkinek tudnia kell? -
Lipi1980 #33855 Szerintem viszont egész jó kis oldal... -
Már az előző kritikáid is kritikán aluliak voltak, így ezeket most tuti kihagyom, sorry. -
Experiment In Torture (2007)
Ööööö..............Öööö...ö....öööööö....
Izé.... ha direkt csinálták azt hogy úgy tünjön hogy ez egy amatőr kezdő filmes filmje akkor sikerült.
Amúgy simán értékelhetelen a film szerintem. 10/3
3 azért mert még a zenék haggyán. (credits zenék pl egész jók) Csajok közűl is tetszett kettő.
-
Tom Leftiger #33852 Sziasztok!
A Stom The Yard c. filmben a 3. Tracket keresem. Az a jelenet, mikor az elején a két csapat csatázik egymással. Először lemegy egy szám az első csatára. Kis szünet következik, a két testvér vitázik egyet. Jön a dupla vagy semmi, a visszavágó. És akkor elkezdődik az a Track amit keresek. Nincs benne semmi szöveg. Amúgy a soundtarckek Nekem is megvannak, és azok között nincs.
Előre is THX!
By
-
Real13 #33851 www.filmnezo.blog.hu
Már megint sikerült írnom egy rakat kritikát,amiket hosssz lenne bemásolni.:)Többekközött Chihiro Szellemországban,Azumi,Légcsavar,Black Sheep -
Namost olyan simán elküddelek ám tudod-e hova!!!!!!!!
-.-
Amúgy valami okból kifolyólag aszittem, hogy a nekem meglévő DVDrip verzió nem az általad említett DVD-ről készült és ezért kérdeztem meg :DDD
Na mindegy, maradjunk a tárgynál, tehát:
Anyukádbamennyé!
-
Áhá, akkor ezért emlegeted mindig.
-
még mindig kicsit ittasan kerülök a gép elé mikor az ő nevével akarok dobálozni :D -
Állok elébe!
-
Az éjjellátós részt szívesen átéltem volna moziban, így is a hideg rázott. -
Még mindig Romero. :) -
Ne szolj hozza mert elkuld anyadba es aztan amikor latja hogy mindenki ellene van nem ir ide 3-4 napig mert elbujik a monitor moge.
-
Bábel Bradd Pitty komával:
9/10
Nemtom mostanában jól válogatok, mert csak jó filmeket nézek
A film elején majd megszakadtam a nevetéstől, ahogy rálőttek a buszra a kis hülyegyerekek, talán ha nem egy Brad Pitt film lett volna elszörnyűlködöm a dolgon így nevettem egy jót a jeleneten, gondoltam nem lesz igazán mélyreszűntó ez a film úgyse, tévedtem. Nagyon jó végig, amilyen hosszú film annyira lekötött, tetszett mind3 szál(a gyerekek szerencsétlenkedése, a nimfomániás soha nem dugtak meg ferdeszemű punci(egyszer úgyis meghúzok egy ilyet ha addig élek is), valamint maga a sérült nyakonlőtt nő harca a halál ellen(előre lehetett tudni, hogy nem lesz happyend ami nem gond persze).
Alapvetően egy jól összerakott és megmerem kockáztatni elgondolkodtató film is(hogyan lehet majdnem politikai válság 2 gyerek játszadozásából stbstb, történnek e ilyesmik a világban blabla).
Az egész film "életszagú" volt, az oscar jelölések/díjak jogosak szerintem.
Bocsi, hogy megint nem egy viszonylag új filmről mondok véleményt, dehát most lett meg nemrég a tv és a régmegnemnézett filmjeimet most nézem meg
-
Seten #33842
Sztem nem kellene ennyire komolyan venned. Igazából iyen dolgok nem léteznek, csak kitaláció az egész! :)
(És még van egy rossz hírem: sajnos jedi-lovagok sincsenek)
-
"28 weeks later: ócskaszar, unalmas, említésre se méltó fos" --- az unalmast nem tudom elfogadni, a többit igen. Miért volt ez unalmas? Nem is a klasszik "zombivá válunk mind" felállás volt...hanem még a saját embertársaik is rájuk vadásztak.
"28 days later: alapmű, amiben SAJNOS vannak mélyen szántó gondolatok, így akit ez esetleg zavar, az nyugodtan kihagyhatja" --- nyilván nekem címezted ezt a részt, mivel én használtam a "mélyen szántó gondolatok" kifejezést. Csakhogy a mélyen szántó gondolatok részt nem a 28 days later című filmhez írtam, mert ehhez nem is írhattam. Hiszen nem láttam! :D
Mellesleg nem zavart volna akkor sem, ha ebben (28WL) lett volna. De most már kíváncsi vagyok a 28DL-re. Nem tartom kizártnak, ha azt láttam vón korábban, akkor most nem lennék ennyire megelégedve a 28WL-el.
Mindenesetre (SPOILER) nekem a végén az éjjellátós rész is nagyon tetszett. A DOOM 1st person nézete kár, hogy nem lett ilyen/egyáltalán jó. Ha hasonlóra csinálják meg, még talán el is hiszem, hogy FPS movie-t nézek. -
Nem, nem az volt.
Ja, de. :O) -
"És ismételten felhoznám (de nem írom le mégegyszer) az első rész DVD-kiadását, ahol egy utólagos módosítással hazavágták a picsába az egész filmet, mindenestül, úgy ahogy van."
FÚ mi is volt ez a momentum?
Nem az "I hate you" ugye? -
De.
Persze nem mondom, hogy hűhahá, de siralmasra számítottam, és ahhoz képest márpedig korrektül továbbviszik a dolgot. Az üres London nekem itt is kényelmetlenségeket okozott a pici lelkemben, a család szemszögéből követhető események pedig kellőképpen rettenetesek, hogy jók legyenek.
És tudom, hogy szereted Robert Carlyle-t. -.-
Btw. a napokban újranéztem a '85-ös Day of the Dead-et, és világossá vált, hogy a 28 nappal később milyen mértékben merít belőle. Hát nem kávéskanállal. :O)
És ismételten felhoznám (de nem írom le mégegyszer) az első rész DVD-kiadását, ahol egy utólagos módosítással hazavágták a picsába az egész filmet, mindenestül, úgy ahogy van.
Ezeknek fényében állítom: mindezt.
"ócskaszar, unalmas, említésre se méltó fos" - Azért NAGYON nem így van. -
pedignem :) -
Eltúlzod: mindezt. -
28 weeks later: ócskaszar, unalmas, említésre se méltó fos
28 days later: alapmű, amiben SAJNOS vannak mélyen szántó gondolatok, így akit ez esetleg zavar, az nyugodtan kihagyhatja
-
Ha már elöttem 28 w l (amiről a véleményem hogy nagy fos, hadászvadász, klissékkel megtömött, totálisan nulla vérengzős "film"), akkor már egy kis Resident Evil 3:
még nem jellemeztem részletesebben, de akkor jöjjön. Szóval rendben, hgoy egy filmmel kapcsolatban előjön egy vagy két ismertem filmmel való párhúzam. Nos ez filmmel kapcsolatban megjelent a Sziklák Szeme, a Romano (most jól irtam?) féle Dawn of the Death, egy adagnyi Mad Max, és még ki tudja hány kultuszból összelopott jelenet (vegyük csak pl Hitchkok féle Madarak alkotását, csak most éppen varjúk vagy mi fenék vették át a szerepet, ha jól emlékszem galambok helyet) Valamint elégé megspékelve egy a Hatodik Napon féle feelinggel a végén.
A Star Warsos Jedi trükköket már nem is akarom ide sorolni.
Emelett a történet egy nagy fos nulla. Persze hogy a kipusztult világban, valahol Kalifornia és Las Vegas közötti "aprócska kis" területen összefut az elöző rész két szereplője. Persze hogy a kelettkezését meg nem magyarázható főhősnő még erősebb képességre tett szert, melyet a számítógép azonnal érzékelni tud. És persze, hogy kikapcsolt állapotban, a nullából energiát termelve visszavág a mőholdnak, és kiégeti annak procceszorát.
Ezek után az ezer zombi lemészárolása már kismiska.
Tényleg csak nekem tünt egy ócsak szar, majdnem értékelhetetlen filmnek az egész? -
28 weeks later - 7,5/10
Brutálisan bekezd a film, s néha lanyhad csak ki a lendület, kifulladni nem nagyon sikerül neki. Sztori egyáltalán nem nagy szám (mondhatni, a szokásos).
SPOILER: Harapdálás után nem az ócska lassú-zombik élednek, hanem vírussal fertőzött futásra képes szörnyek.
Nem szaroztak a készítők, hullik a férgese, sőt az opcionálisan kedvelhető karakterek is. Az iram elég kemény végig, csak kapaszkodtam. Ezért, a sok kézikamerázás, és a folyamatos feszültség miatt nem is figyeltem az ostoba hibákra, az esetleges paradoxonokra. De két dolog mégis eszembe jutott:
1. a nőt senki nem őrizte, mikor a férje bement hozzá.
2. a helikopteres-darabolós jelenet kicsit eltúlzott, hatásvadász trancsírnak tűnt. Mint egy beteges gondolat, hogy ezt csak azért sem lehet kihagyni...
A vírus eredetét egy kicsit részletezhették volna. Aztán kiderült, hogy volt valami "első része", más szereplőkkel, 28 days later címen. Na azt is meg akarom nézni.
A helyszínek rettenetesen jók voltak. A zenéje szintúgy kellemes. Az egész összességében nagyon izgalmas, nagyon nézhető...egyszer mindenképp. Nincsenek mélyen szántó gondolatok, nincs benne intrika (ami amúgy az egyik gyengém), érzelmek minimális szinten, de sem (családi összetartás-hiánya emlékképek formájában, és a kényszer, hogy vissza kell menniük a családi házba) nagy szám. Van viszont folyamatos akció-rettegés. -
Seten #33832
Ez roppant intelligens hozzászólás volt.
-
azt hiszem erről egy külön topikot lehetne nyitni:)
a zene külön is megvan, nagyon bejött a stílus. nemcsak drogos zene van benne, bár abban is van jó:) -
Pontosan.
Örökzöld darab, egyes részei, szövegei beépültek a szlengbe, sokan idézik a filmet bulikon-összejöveteleken, szinte az összes főszereplője a film miatt lett befutott színész, még a zenéje is maradandó lett és még sorolhatnám.
Nem mondom, hogy mindenkinek alapmű, csak Gladiatoron lepődtem meg.
"Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrasment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life. I chose not to choose life. I chose something else..."
:) -
az egy kultfilm, ennek ellenére nem mindenkinek jön be. nekem igen:) nemrég meg is vettem eredetibe, mert voltak rajta extrák is, kivágott jelenetek, meg ilyesmi. pontosan nem emlékszem ezekre, de enélkül is tök jó film, nekem remek szórakozás, akárhányszor megnézem. -
Csípom az ilyen filmeket!
-
Mr.Brooks - 8/10
Fasza kis thriller, Costner bácsival, Hurt bácsival és Demi Moore nénivel, bár az utóbbi nem sok vizet zavart.
Szenzációs volt ahogy a "két" gyilkos egymással beszélgetett, jó volt a sztori is, mégcsak nem is egysíkú, bő két óra agyalás, bár néhol kicsit leül a film. Nekem nagyon bejött, a vége is jó, de nekem az "alternatív" befejezés jobban tetszett.
(aki megnézi érteni fogja)
Highly recommended -
Tudtommal nincs még neki, elvégre idei film, még nem hozták be (ha egyáltalán meg fog jelenni). Magyarul elég hülye címe is lenne, mivel a Wounded Knee egy hely neve, amit nem kellene lefordítani Sebesült Térd-nek. :)
-
én is untam. -
Valaki véletlenül nemtudja mi ennek a filmnek :Bury My Heart at Wounded Knee a magyar címe?? -
Persze h szar, mint minden "modern" kori folytatás... talán ha nem ugy nézi az ember, h egyik s másik Alienhez, Predatorhoz hasonlítja, akkor akár még élvezheti is... -
Next
Egész pofás kis eksönmúvi. A CGi részek ritka szarok, de alapvetően jól szórakoztam, ezért 7/10 -
Ezt látta valaki?
Harc az öböl felett (Tactical Assault) amerikai akciófilm, 89 perc, 1998
(21:00, Kedd (október 16.), Hálózat TV)
Rutger Hauer, és Robert Patrick (T-1000 a Terminator 2-ből) játszanak benne. Kíváncsivá tett. Bár kicsit B-kat-nak szaglik...
-
LÁL -
Ezt nemmondod, hogy úntad a Trainspottingot????
Pedighát... -
Equilibrium
végig megvolt egy "mintha ezt már láttam volna valahol" feeling...
de nem ilyen megvalósításban:P
az ehhez hasonló filmek általában ZS kategóriásak szoktak lenni
a látvány itt is max B volt de a színészeknek és a zenének köszönhetően végül 7.5-ön állt meg a számláló
tetszett ahogy megszivatta a négertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+0,5aztán kiderült hogy mégse:P -
AvP-t felesleges ragozni
szar mint a fos