1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sheltem
    Bábel Bradd Pitty komával:

9/10

Nemtom mostanában jól válogatok, mert csak jó filmeket nézek
    A film elején majd megszakadtam a nevetéstől, ahogy rálőttek a buszra a kis hülyegyerekek, talán ha nem egy Brad Pitt film lett volna elszörnyűlködöm a dolgon így nevettem egy jót a jeleneten, gondoltam nem lesz igazán mélyreszűntó ez a film úgyse, tévedtem. Nagyon jó végig, amilyen hosszú film annyira lekötött, tetszett mind3 szál(a gyerekek szerencsétlenkedése, a nimfomániás soha nem dugtak meg ferdeszemű punci(egyszer úgyis meghúzok egy ilyet ha addig élek is), valamint maga a sérült nyakonlőtt nő harca a halál ellen(előre lehetett tudni, hogy nem lesz happyend ami nem gond persze).
    Alapvetően egy jól összerakott és megmerem kockáztatni elgondolkodtató film is(hogyan lehet majdnem politikai válság 2 gyerek játszadozásából stbstb, történnek e ilyesmik a világban blabla).
    Az egész film "életszagú" volt, az oscar jelölések/díjak jogosak szerintem.
    Bocsi, hogy megint nem egy viszonylag új filmről mondok véleményt, dehát most lett meg nemrég a tv és a régmegnemnézett filmjeimet most nézem meg