1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    "28 weeks later: ócskaszar, unalmas, említésre se méltó fos" --- az unalmast nem tudom elfogadni, a többit igen. Miért volt ez unalmas? Nem is a klasszik "zombivá válunk mind" felállás volt...hanem még a saját embertársaik is rájuk vadásztak.

"28 days later: alapmű, amiben SAJNOS vannak mélyen szántó gondolatok, így akit ez esetleg zavar, az nyugodtan kihagyhatja" --- nyilván nekem címezted ezt a részt, mivel én használtam a "mélyen szántó gondolatok" kifejezést. Csakhogy a mélyen szántó gondolatok részt nem a 28 days later című filmhez írtam, mert ehhez nem is írhattam. Hiszen nem láttam! :D

Mellesleg nem zavart volna akkor sem, ha ebben (28WL) lett volna. De most már kíváncsi vagyok a 28DL-re. Nem tartom kizártnak, ha azt láttam vón korábban, akkor most nem lennék ennyire megelégedve a 28WL-el.

Mindenesetre (SPOILER) nekem a végén az éjjellátós rész is nagyon tetszett. A DOOM 1st person nézete kár, hogy nem lett ilyen/egyáltalán jó. Ha hasonlóra csinálják meg, még talán el is hiszem, hogy FPS movie-t nézek.