[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ha már elöttem 28 w l (amiről a véleményem hogy nagy fos, hadászvadász, klissékkel megtömött, totálisan nulla vérengzős "film"), akkor már egy kis Resident Evil 3:
még nem jellemeztem részletesebben, de akkor jöjjön. Szóval rendben, hgoy egy filmmel kapcsolatban előjön egy vagy két ismertem filmmel való párhúzam. Nos ez filmmel kapcsolatban megjelent a Sziklák Szeme, a Romano (most jól irtam?) féle Dawn of the Death, egy adagnyi Mad Max, és még ki tudja hány kultuszból összelopott jelenet (vegyük csak pl Hitchkok féle Madarak alkotását, csak most éppen varjúk vagy mi fenék vették át a szerepet, ha jól emlékszem galambok helyet) Valamint elégé megspékelve egy a Hatodik Napon féle feelinggel a végén.
A Star Warsos Jedi trükköket már nem is akarom ide sorolni.
Emelett a történet egy nagy fos nulla. Persze hogy a kipusztult világban, valahol Kalifornia és Las Vegas közötti "aprócska kis" területen összefut az elöző rész két szereplője. Persze hogy a kelettkezését meg nem magyarázható főhősnő még erősebb képességre tett szert, melyet a számítógép azonnal érzékelni tud. És persze, hogy kikapcsolt állapotban, a nullából energiát termelve visszavág a mőholdnak, és kiégeti annak procceszorát.
Ezek után az ezer zombi lemészárolása már kismiska.
Tényleg csak nekem tünt egy ócsak szar, majdnem értékelhetetlen filmnek az egész?