106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Detto. Semmi "new". -
Dead Silence
Nagy várakozással ültem le a Saw alkotóinak új filmjéhez.Ehhez képest egy felejthető, átlagos filmet kaptam.
5/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leírtam már, de sajnos még biztos le kell írni vagy 100-szor: rohadt unalmas már ez a "no happy end" trend amivel meg akarják döbbenteni a nézőt.Olyanannyira nem sikerül a megdöbbentés, hogy már a film elején TUDOM a szokásos menetrendet.Nevezetesen, hogy a végén látszólag legyőzik a gonoszt, de hirtelen jön egy csattanó, megdöglik a főszereplő, stáblista... -
én még csak félig néztem, és már az elején levágtam az egész filmet. Nem hiszem hogy majd nagy meglepetéssel fog szolgálni, de azért még folytatom valamikor, hátha lesz benne egy csavar, amivel megcáfolja az eddigi klissék tömegén gördölő film történetfolyamát.
mert ez igy eddig nagyon nagyon gyenge. -
raymond01 #34014 Ja A Grindhouse meg úgy király ahogy van! Én egyszerre láttam a kettőt még annó mikor amerikába leadták és nagyon bejött!
Úgy van ahogyon itt lejebb olvasható: sex, drog , rock and roll!
Aki meg nem szereti az ilyen filmeket az ne is nézze! -
raymond01 #34013 A war pont olyan mint vártam, talán egy kicsit még jobb is volt! És hogy miért mert nem vártam hogy jó legyen, ilyen szállító 2 féle hiper akcíófilmektől szerintem sokat ne várjon az ember, felugrik hogy két embert fejberúgjú művészi arcal és mielőtt leesne a földre gyorsan le is lő kettőt!? Nálam egynek elmegy kategőria de csak mert rosznak vártam és az maradt meg bennem hogy na ez mégsem volt olyan sza.!
4/10 -
TomDantes #34012 Én úgy ha 10 percet láttam belőle, egy haveromnak meg van és bele tekert.
Nem szertek, így véleményt mondani és nem is szabad, tíz perc alapján de ez a film hát...nem mondok róla semmit ,de nem is fogom meg nézni. -
War
asszem megvna számomra az év csalódása...
nagyon sokat vártam el a filmtől , magasra tettem a lécet, mert hát Jason Statham meg Jet li egy filmben, húha, na itt aztán lesznek bedurvulások!
jó kis belassítós ugrálásokra meg verekedésekre számítottam... (nem néztem trailert)
de ahogy néztem a filmet, lelkesedésem egyre alábbhagyott, nem tudtam mit csinálni unalmamban, néha egy kicsit felpörgött, de ez ritka volt és rövid...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor kiderült hogy jet li a volt társa csak ennyit mondtam magamban: és akkor mi van? később meg : ez hülye, ezért átszabni az arcát, jézusom...
vége meg már mi volt ? most akkor meghalt a Statham gyerek?
ááhh...nagyon gyengusz volt 3/10 -
TomDantes #34010 Ezt imádom. Mindig előjön, újra és újra minden Trantino filmnél ,hogy miaz értelme? Aztán eltelik egy-két év és az emberek megszokják, a fanyalgók meg eltűnnek a ....
De szóval mi az értelme? Mi az értelme Tarantino bármelyik filmjének?
Hát úgy kábé : szex drog rockandroll! No meg a vér és az erőszak.
Ez az értleme! Ez a film ostoba nőcskékről meg a rájuk vadásző elmebetegről szól. Itt értelmet keresni...ez nem egy mály filozófiai mű, (ez több annál) ez Tarantino !
Nem baj, ha nem tetszett ,de ne azleygne akifogásod hogy mi a film értelme? Ennyi erővel a filmek 99,99%-a sz@r mert nicns értelem.
-
raymond01 #34009 Hát szerintem a filmjei zöme, bár nem sok van, elsőre mind neheze érthető! De ha te máshogy látod...... -
"Megérteni elsőre azt kizárt bár ezért Lynch film" --- az igazi Lynch-hangulat, mi?
-
:DDDDD -
raymond01 #34006 hello
régen volam már itt, úgyhogy leírom a legutóbbi napok filmjeit:
The Lookout:
Hát egynek elment, nem volt olyan érzésem hogy tömeg film lenne, de azért biztos minden moziban jelen lesz. A sztori sem nagyon eredeti de elég jót hoztak ki belőle, bár az elejét nagyon elhózták, magát a fő cselekmént elék szűkre vágták, bár ez magán vélemény, meg a főszereplő dolgai sem tisztázódta le bennem hogy mosta akkir mi is van mire tud emlékezni mire nem!?
összeségében 7/10
Inland Empire:
Hát nagyon vártam hogy végre megnézhessem Lynch mester legújabb alkotását és be is jött de mégsem mondhatni róla sztem azt hogy über alles film lett. Jó meg egyedi meg minden, zeneileg sztem ennél jobb hatásokat film alá senki nem tud csinálni mint Lynch haverja, bár ez minden filmjénél így van. Megérteni elsőre azt kizárt bár ezért Lynch film, olvastam is hogy mondta hogy nem is azt szeretné ha mindenki megértené a filmet... Remélem a következő már inkább hasonlít az Útvesztőban, Vadszivűhöz pl, mert ez számomra kicsit olyan volt mint egy másik Mulhollanddrv bár ez magán vélemény!
7/10 -
Shadow Puppets
Izgalmas horror-thriller. Az alaptörténet a Kocka filmekre hajaz, de teljesen más környezetben játszódik és a téma is más. És jobb is.
Ha valaki ezt megnézi, félni fog az árnyékától is.
(9/10) -
Adler #34004 hello
rövid véleményt irtam, semmi sztori vagy spoiler
aki gondolja az megnézi az emlitett filmeket, talán le kellett volna irnom a sztorit?
nem igazán értelek, J.S. meg kedvelem, igy biztos elfugult vagyok,
természetes láttam a Bourne Indentity c. filmet is, az Ultimátumot még nem. Nekem annyira nem jött be, ráadásul valahol neheztelek, mert olvastam is a hasonló műveket, s a film - Supremacy - messze áll a könyvtől.
miért kellene lefelé néznem?
volt szó animációs filmről:
Pirosszka, Farkas, mega nyagyi
nálam ez a nyerő:) -
akkor most megkérdezem, utána lehet anyázni:
mi is a Deathproof "lényege"? -
Real13 #34002 'Egyesek szerint, ha direkt csinálunk szar filmet akkor az már jó lesz :)'
Egyesek szerint,meg ha valami csak simán szar lett,az jó.
Aki nem képes felfogni a Grindhouse lényegét,az meg haljon meg hülyén,és két kurvajó filmtől fosztja meg magát.De ha egynek vesszük,mint eredetileg volt,akkor 1.
A GRINDHOUSE szerintem továbbra is az év legjobbja,és már csak a Sweeny Todd-ban bízom,hogy megelőzheti. -
-
ez sztem nem arra vonatkozott, ez egy kifejezés hogy ...hát hogy is mondjam...hülye vagy és húzzá el :D :D
najó nem ennyire durva, de valami ilyesmi :) (ha nem, akkor javítsatok ki :) ) -
jefferson83 #33999 Egyesek szerint, ha direkt csinálunk szar filmet akkor az már jó lesz :) -
Jól értettem ne aggódj... -
nézd, már csak a belefeccelt energia iránt érzett tiszteletből nem szoktam kikapcsolni a filmeket menet közben, de ez tényleg egy fos volt... -
kéremkapcsoljaki -
"Ne haragudj, megtennéd, hogy lenézel?"
Mármint lefelé néz, te szerencsétlen, nem engem lenéz... Édesjóistenem... -
aki ismer, tudja, hogy szeretem a trash és egyéb furcsa filmeket, megnézem tényleg sok sz@rt, de az a Death proof valami annyira szánalmasan szemét nulla volt, hogy én ilyet még nem láttam... ennyit a nagy Tarantinoról, meg Rodrigezről. komolyan sajnálom a rá eltöltött időt...
a Planet terror is egy hulladék volt, de ez egyszerűen egy hihetetlenül nagy NULLA -
Sawyer2 #33993 The Bourne ultimatum (spoilert tartalmazhat)
Az első 2 rést nagyon szeretem, így sokat várva ültem be a moziba - az állítólag záró de szerintem koránt sem - harmadik részre az ultimatumra. A rendező a 2. rész rendezője szal tudtam mire számítsak. Meg is kaptam. Egy izgalmas látványos pörgős akció filmet amely teljesen magával ragadt és nem állt le 1 percre sem. A rejtélyben megtudhattuk a múltról hogy mi volt Jason Bourne (David Webb) a közelmúltban. A csapdában pedig az első küldetéseiről maradtak emlékek, bár máig sem értem azok az emlékek hogyan kapcsolódnak össze a 2. rész storijával. a 3. részben megtudhattuk hogyan lett David Webb-ből ez a kegyetlen gyilkos, Jason Bourne. Ez a 3 rész "emlékezés" szálai röviden. Azonban még mindig van kérdés. Miért lett Jason Bourne?? Ki volt eredetileg David Webb néven? milyen életet élt?? (tudom, olvastam a könyvet, úgyhogy tudom a kérdésekre a választ, de ezt még filmen nem láttuk. Úgyhogy szerintem korántsem az utolsó résszel volt dolgunk, mert még nagyon sok ismeretlen szál van eme ember körül. Összességében a filmek nagyon jók voltak, megtudtuk kicsoda Jason Bourne - a múltban - és a jelenje köré is érdekes történetet írtak.
SPOILERÉs Jason Bourne NEM halt meg.SPOILERVÉGE
A Bourne rejtély: 10/8
A Bourne csapda: 10/8
A Bourne ultimatum: 10/9 -
FL Zoli #33992 Elbaltázott szuperhősök
Tegnap volt vmelyik csatornán..
.
.
.
MI JÓ VÉRES KUKORICÁS HÁNYÁS VOLT EZ?????? -
A Bourne filmek az uóbbi 10 év legjobban megkomponált és felépített akciófilmjei voltak szerintem. Természetesen együtt kell őket értékelni. Pl a Star Wars sorozatot sem veszed darabora mert akkor minden rész (az episode 4 kivételével) elvérzik önmagában.
Egyébként hülye az aki úgy értékeli a supremacy-t és az ultimatumot, hogy nem látta az Identity-t. Hisz ez egy lineáris történet. és rengeteg utalás van a 3-ban az első 2 részre. -
Igen, ez vicces: "Jason Statham filmek mindig jók"
De a többivel maximálisan egyet tudok érteni (illetve, az elveszett szigetet nem láttam).
Ha szeretnéd, én is lenézlek. -
nekem is tetszett az Ultimatum, legjobb megint a két ügynök küzdelme volt, kis helyen hatalmas csata, jól megkoreografálták.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lényegében Jason Bourne meghalt, pontosan nem emlékszem, hogy mit mondanak a végén a "híradóban", de valami olyasmit, hogy egy férfi leugrott, aki Jason Bourne volt, valószínűleg meghalt, de a hullát még nem találják. Azt már csak nekünk mutatják, hogy azért nem, mert él és elúszott:) kicsit nyakatekert, de ez azért volt benne, mert még egy esetleg több bőrt akarnak lehúzni a történetről. Valahol olvastam, hogy Matt Damon szerint lesz folytatás, majd jó pár év múlva, ez már jelent valamit. Már csak az a kérdés, hogy mit és ez mennyire lesz nekünk jó? -
Kedvencem:
"Jason Statham filmek mindig jók"
"Bourne Supremacy
elmegy, nem egy nagy szám"
"Die hard 4
nálam ez bukás"
Ne haragudj, megtennéd, hogy lenézel? Csak érdeklődésképpen! Van még lejjebb valami?
-
logikus -
Adler #33986 Az elveszett sziget - valami spanyol remekmű, 1x gagyi, csak önsanyargatóknak.
1/10
Chaos
Jason Statham filmek mindig jók, ez sem kivétel.
8/10
Die hard 4
nálam ez bukás, hol van ez már a Nakatomi épületbeli kalandokhoz, most ez paródia akart lenni?
4/10
Bourne Supremacy
gondoltam megnézem, mert az Ultimatumot is megakarom
elmegy, nem egy nagy szám, remélem a fenn emlitett ennél jobb lesz.
5/10 -
hatezgaz #33985 Nálam is eddig az év három legjobb filmje a Transformers, a Bourne és a Sturdust.
A Bourne valahogy nekem furcsa, nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. A látomásoktól és az utsó pár perctől olyan "hitman-es" érzésem támadt, és ez nem tetszik. Valahogy ez nagyon messze van pl az első rész hangulatától. -
Na végre volt időm megézni a Bourne Ultimatumot:) Nem tudom ki miért fikázta itt. Nem is érdekel
De szvsz ez ütős kis filmecske lett.
Az első rész Mini-vel elkövetett autós üldözése hihetetlen poén volt és az egész film hangulata mely szerint "együtt kutatjuk Jasonnal, hogy mi a franc is ő valójában" road movie feelinget imádtam ezt ötvözték a 2. rész az "egér kergeti a macskát" hangulatával mikor Jason kicsit ráhangolódott a CIA módszereier és a 3 részben ezt a kettőt gyönyörűen összehozták. Látványöos, de nem túlzó üldözések, meglepetésszerű csavarok a szituációkban és Jason egész "out of the box" szerű gondolkodása ott van a fimben ami magával ragad. Imádtam mind a 100 percét a filmnek.
Szerintem méltóan zárta le a sorozatot.
9/10
u.i.:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak azért 9/10, mert Bourne nem halt meg a végén ami azért stílusossá tette volna a lezárást, és morális elégtételt adott volna azért amit David Webb parancsra Jason Bourne-ként művelt (Ugye az első gyilkosság, az eredendő bűn amit a felavatásakor elkövetett volt a saját önbálló választása, hogy belép a programba. A választás pedig az volt, hogy önszántából megöl egy embert akit nem is ismer. kicsit amolyan Mandzsúrian candidate alapokon:)
Szóval kurva jó k8is film volt ajánlom mindenkinek aki szerette az első 2 fimet. ÉS aki eddig nem látta az nézze végig a trilógiát. -
www.kerdezdmegmégtizennyolcszor.hu/downloads.php -
a internetrő!!! -
rencsi32 #33981 oké.de honnan tudom letölteni? -
jefferson83 #33980 Nem jött át :) Viszont a film értékeléssel egyetértek, könyv után nagy élmény volt megnézni a részeket. -
Természetesen *viccelődtem*. Ezekszerint ahogy az a kis buzi mondaná a megasztárban "nem jött át".
Na akkó ontopic leszök picit.
Lord of the rings1: Fellowship of the ring tegnap megnéztem hanyadjára is már az 5 év alatt? 5-6 ?
Hibátlan mestermű, imádom...a trilógia lesz az első film amit ha egyszer blueray asztalim lesz megveszek fullhdban.
11/10 -
jefferson83 #33978 Ha letöltés közben nem osztod vissza akkor saját használatra legálisan letöltheted.