[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sawyer2 #33993 The Bourne ultimatum (spoilert tartalmazhat)
Az első 2 rést nagyon szeretem, így sokat várva ültem be a moziba - az állítólag záró de szerintem koránt sem - harmadik részre az ultimatumra. A rendező a 2. rész rendezője szal tudtam mire számítsak. Meg is kaptam. Egy izgalmas látványos pörgős akció filmet amely teljesen magával ragadt és nem állt le 1 percre sem. A rejtélyben megtudhattuk a múltról hogy mi volt Jason Bourne (David Webb) a közelmúltban. A csapdában pedig az első küldetéseiről maradtak emlékek, bár máig sem értem azok az emlékek hogyan kapcsolódnak össze a 2. rész storijával. a 3. részben megtudhattuk hogyan lett David Webb-ből ez a kegyetlen gyilkos, Jason Bourne. Ez a 3 rész "emlékezés" szálai röviden. Azonban még mindig van kérdés. Miért lett Jason Bourne?? Ki volt eredetileg David Webb néven? milyen életet élt?? (tudom, olvastam a könyvet, úgyhogy tudom a kérdésekre a választ, de ezt még filmen nem láttuk. Úgyhogy szerintem korántsem az utolsó résszel volt dolgunk, mert még nagyon sok ismeretlen szál van eme ember körül. Összességében a filmek nagyon jók voltak, megtudtuk kicsoda Jason Bourne - a múltban - és a jelenje köré is érdekes történetet írtak.
SPOILERÉs Jason Bourne NEM halt meg.SPOILERVÉGE
A Bourne rejtély: 10/8
A Bourne csapda: 10/8
A Bourne ultimatum: 10/9