1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • raymond01
    hello

régen volam már itt, úgyhogy leírom a legutóbbi napok filmjeit:

The Lookout:
    Hát egynek elment, nem volt olyan érzésem hogy tömeg film lenne, de azért biztos minden moziban jelen lesz. A sztori sem nagyon eredeti de elég jót hoztak ki belőle, bár az elejét nagyon elhózták, magát a fő cselekmént elék szűkre vágták, bár ez magán vélemény, meg a főszereplő dolgai sem tisztázódta le bennem hogy mosta akkir mi is van mire tud emlékezni mire nem!?
    összeségében 7/10

Inland Empire:
    Hát nagyon vártam hogy végre megnézhessem Lynch mester legújabb alkotását és be is jött de mégsem mondhatni róla sztem azt hogy über alles film lett. Jó meg egyedi meg minden, zeneileg sztem ennél jobb hatásokat film alá senki nem tud csinálni mint Lynch haverja, bár ez minden filmjénél így van. Megérteni elsőre azt kizárt bár ezért Lynch film, olvastam is hogy mondta hogy nem is azt szeretné ha mindenki megértené a filmet... Remélem a következő már inkább hasonlít az Útvesztőban, Vadszivűhöz pl, mert ez számomra kicsit olyan volt mint egy másik Mulhollanddrv bár ez magán vélemény!
    7/10