1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Na végre volt időm megézni a Bourne Ultimatumot:) Nem tudom ki miért fikázta itt. Nem is érdekel

De szvsz ez ütős kis filmecske lett.

Az első rész Mini-vel elkövetett autós üldözése hihetetlen poén volt és az egész film hangulata mely szerint "együtt kutatjuk Jasonnal, hogy mi a franc is ő valójában" road movie feelinget imádtam ezt ötvözték a 2. rész az "egér kergeti a macskát" hangulatával mikor Jason kicsit ráhangolódott a CIA módszereier és a 3 részben ezt a kettőt gyönyörűen összehozták. Látványöos, de nem túlzó üldözések, meglepetésszerű csavarok a szituációkban és Jason egész "out of the box" szerű gondolkodása ott van a fimben ami magával ragad. Imádtam mind a 100 percét a filmnek.

Szerintem méltóan zárta le a sorozatot.

9/10

u.i.:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak azért 9/10, mert Bourne nem halt meg a végén ami azért stílusossá tette volna a lezárást, és morális elégtételt adott volna azért amit David Webb parancsra Jason Bourne-ként művelt (Ugye az első gyilkosság, az eredendő bűn amit a felavatásakor elkövetett volt a saját önbálló választása, hogy belép a programba. A választás pedig az volt, hogy önszántából megöl egy embert akit nem is ismer. kicsit amolyan Mandzsúrian candidate alapokon:)

Szóval kurva jó k8is film volt ajánlom mindenkinek aki szerette az első 2 fimet. ÉS aki eddig nem látta az nézze végig a trilógiát.