106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Látod, ezt teszi a sok azonnalsértődős ember a topikban, én is támadásnak veszek mindent. :-C
(De Riddick21 persze más tészta.
)
-
Bourne ultimátum. Nagyon ott volt a szeren :) -
Seten #34055
Te meg érted-e a viccet? Szóval nem. :)
-
Bazz, nem osztom a véleményét, érted-e? -
Loál János is tough, like Rambo. But...
-
Seten #34052
Nem értesz egyet azzal, hogy nála örök top mind a két rész.
Azért ezt hagy döntse már el ő!
-
[NEM ÉRT EGYET] -
jólmontya!
neterkölcsöt a népnek!
aki személyeskedik monnyon le!
félretéve a viccet: személyeskedésnek én is voltam már itt áldozata, nem egyszer (ki nem?). én úgy gondolom, hogy az észérvekkel operáló vitatkozást, a másokkal szembeni toleranciát és a tisztelt fórumozó értelmes hozzászólásának tiszteletét (mégha az nagyon elvont ízlesre is vall) kéne itt tanítani kérem. -
Uvegtigris 2 -
No comment. Nalam orok top mindaketto ressz. -
What he said. -
Nem az a baj, hogy sokan írnak a filmekről. Hanem az, hogy ha valaki megnéz pár, na jó sok...ok, egy rakás filmet, és esetleg jobban rálát egy-egy film minőségére, akkor már azt gondolja - nem tudom amúgy milyen alapon -, hogy bármi köze is az íráshoz, egy kritika megírásához. Aztán közben mindez kimerül abban, hogy vagy parkettáig taposott gázzal fikáz, vagy dícsér idióta hasonlatokkal, agyonspirázott körmondatokkal, elcsépelt mások által agyonrágott frázisokkal, et cetera...igénytelenül.
Más fórumokon is olvastam véleményeket filmekről, de komolyan mondom, hogy borzasztó, ami itt (az Interneten) folyik. A fórumozást nem ártana tanítani. Mert az szép, és jó, hogy szólásszabadság van, és mindenki mondja a magáét. De az, hogy egy esetleges vita kirobbanásakor szinte mindig a személyeskedés felé megy el a dolog teljsen felrúgva a vitaetika szabályait, hát legalábbis nevetséges. (nem vagyok kivétel, volt, hogy én is elmentem ebbe a személyeskedéses irányba, csak idővel rájöttem, hogy abszolúte nulla értelme van...nulla) -
Azért ha nálad annál a lézerpuskáspókrobotos izénél kevesebbet kap, akkor...Tudom mindenkinek más az ízlése, de azért ez már erős.
Szerintem nem volt olyan rossz, mondjuk úgy, sikerült elütni vele az estét:) Egy közepest szerintem megérdemel. -
Nagy komolyságról tesz tanúbizottságot egy filmre 99,9-et adni. -
komolytalan értékelés... -
Én attól kapok hülyét mikor egy-két blogíró csak benyomja a blogja linkjét, hogy "akit érdekel a véleményem olvassa el a blogomat"...
most blogot ír vagy fórumozik? -
A Die Hard 4 hihetőségben már adta a Mr and mrs Smith színvonalát:)
Egyébként akinek volt már 5-6 éves kapcsolata az vágja, hogy mekkora poén a beszélgetés az elején a pszichodokival meg amikor egyedül el megy hozzá a Brad Pitt:)
A Bérgyilkosság csak körítés:) szerintem mókás volt maga a film:) egy 6-os mindenképpen megér:) -
érdekes hogy mostanába mindenki filmes blogot indít.....mindenki a blogján értékeli a filmeket...most nem akarok senkit megsérteni, mert csinálják ha akarják és sok sikert és sok olvasót, de én nem látom értelemét...nincs ellenemre a filmes blogok, de hogy mindenkinek legyen az már sok...én igazából csak egy ilyet tudok olvasni, mert vhogy a többi nem tud érdekelni....
srry ha mégis megsértettem vkit.... -
TomDantes #34040 Csináltam egy filmes blog-ot: Majd mindig írogatok rá
filmkritikus -
TomDantes #34039 Viszont sok embernek tetszik, hogy micsoda jó film ,szuper...meg micsoda akció jelenetek...aha majd el aludtam.
Nekem az akció film az p: Die Hard filmek. Nem ez a az izé. -
Teljes mértékben támogatni tudom. -
TomDantes #34037 Nos: Mr. és Mr. Smith.
Gondoltam ez egy jó kis akció vígjáték lesz. Szóval eleve nem vártam tőle sokat de alúlól múlta várakozásaimet.
Mert én két dolgot várok el egy akció-vígjátéktól. Legyen izgalmas és vicces.
Nos ez unalmas volt és nem volt vicces. leginkább csak szánalmas.
Ez egy nagyon gyenge, úgy is mondhatnám ritka sz@r film.
Nos, a történet, hát..izé bele köthetnék de mondjuk hogy nem rossz, persze nem egy Dovsztojevszkij mélységű töréntetet várok el...de na mindegy, nem ez ez a leggyengébb pontja.
Szinészek: Nekem úgy tűnt mintha maguk a szinészek is unnák. Hiteltelenek voltak.
akciójelenetek: semmi olyan amit már máshol nem láttunk volna. Ráadásul valami hihetetlen gagyin sikerültek. Ugyan már két profi bérgyilkos ugrabugrál és szórja a golyókat oda se néz csak lő lő és lő?! Szóval én egy bérgyilkost úgy képzelek el Mint a Leon a profiban Jean Reno.
Poénok? Nem tűnt fel hogy lennének. Az sem tűnt fel hogy mit szánt volna viccesnek a rendező.
Az egész film olyan mint valami b kategóriás film amit a Film+ is csak szánalomból ad le.
Sőt ez még "B" kategóriának is gyenge.
Ennek ellenére hatlmas volt beharangozása, szerpele benne két nagy sztár.
Szóval ha pontozni kéne( csak a viszonyítás végett anno a Támadás gyilkos robotok szigete ellen c. filmre 3/10-et adtam, pedig az valami hihetetlenül vacak)
szóval 2/10 és akkor még jó szivű voltam, Ez a kettes is csak Angelina Jolie jó teste miatt. -
Lipi1980 #34036 Távkapcs - 8/10
Kellemesen csalódtam a filmben.
Mikor megjelent Mr. Hasselhoff a képen, egy gonodolat futott végig az agyamon: "Ezt vajh' melyik kukából szedték elő?"...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán amikor a főszereplő telefingotta a pofáját közvetlen közelről, akkor már értettem mindent
Egyik másik jeleneten szétröhögtem az agyam...
Nekem is elkelne néha egy ilyen univerzális távirányító
-
a Balszerencse áradása a másik nagy kedvencem tőle ja :D
de a Dick-et énsenem szerettem mikor láttam. -
ezen is látszik mennyire más az izlésvilága az embereknek:)))
egy színész és három vélemény róla:) vagy több, már meg sem tudom számolni:)))
a Dick és jane tényleg nagyon jó, lassan érik, hogy harmadjára is megnézzem. meg a Balszerencse áradását is:) -
Nekem pl. pont a Dick & Jane tetszett a legkevésbé tőle hamár vígjátékról beszélünk. -
Carreyt szeretem. Csak 1-2 filmje nézhetetlen, de a többi 20 nagyon jó.
Vígjátékai közül kedvencem a Kábelbarát. Ez ráadásul még szól is valamiről. -
Steve Martinban még nem sikerült viszont csalódnom:) Aykroydban már párszor igen. Chase-t meg símán nem szeretem. a 3 amigo-t is csak Martin miatt kedveltem.
Aki szereti jim Carrey filmjeit az nézze meg a "Dick és Jane trükkjei" című vígjátékot. Hatalmas nagy görbe tükör az ENRON balhéban résztvevőknek és a film is hatalmas (kétszer láttam és mindkétszer végigröhögtem)
Hála az égnek Carrey már nem a gumiarcával próbál megélni, hanem emberi játékra is képes. pl Ace Ventura 1 jó volt a 2 már túl sok szerintem. De pl az "Eternal Sunshine of the Spotless mind" kúrvára bejött Kate Winslettel és a "Man on the moon" is jól sikerült (a kauffman életéről szóló film). -
jah én nem csípem.
amugy Steve Martinnal meg Dan Arkroyddal (remélem jól írom) vagyok úgy, mint Ch.Chase-zel, hogy egy-két filmben eszméletlen szar, aztán néha meg über, amit müvel.
-
Chevy Chase pedig alap arc, de nyilván van aki nem csípi -
azért nála sokkal rosszabb komikusok is feltűntek már a képernyőn, annyira nem tehetségtelen színész. A láthatatlan ember-ben elég jó alakítása volt, a Vakációs sorozat is ott van a szeren. A három amigo-ban pedig halálra nevettem magam rajta. Persze lehet, hogy csak nekem alacsony a nevetési ingerküszöböm:)
Jim Carrey-től meg most láttam a Minden6ót. Azon is sokat nevettem, nekem mindig bejöttek a csávó filmjei, nem is tudok most mondani olyat ami ne tetszett volna tőle (és már láttam is:) ), még a 23 is nézhető, az pedig nem is vígjáték, tehát tőle elvileg messze áll. -
hat.. jim carrey sokkal viccesebb volt 10 eve mint most........ szal korunk komikusanak talan nem neveznem -
én pl szívből rühelltem az összes filmjét... a bájvigyoron kÍvül nem sokat tudott szerencsétlen... -
nem hagyta abba a filmezést... -
Chirio :D Chihiro az :) -
Ja még néztem még1 filmet otthon:
Családi Vakáció(Chevy Chase): ez egy ősrégi filmvígjáték, de attól a csávótól csak(!) jó filmvígjátékokat láttam(nem is értem miért hagyta abba a filmezést nem tudja valaki?). Ha már ránézek az idióta fejére röhögök, ez a filmje meg az Európai Vakáció mellett alapmű a filmvígjátékok között(őt jóval nagyobb "humoristának" tartom mint korunk gumiarcú Jim Carrey ét...Más kategória. A film 10/10(egyszóval LOL film) -
Chirio szellemországban(bocsi lusta vagyok megkeresni a kislány pontos nevét).:
Egyszerűen gyönyörű ez a rajzfilm ha jól tudom oszkár díjat is kapott párat(persze ettől még nálam lehet fos), belemerültem és magával ragadott...(a mai x időnként ránkzúduló animációs rajzfilmek pixar/disney tollából csak kezetcsókolhatnak egy ilyen rajzfilmnek). Nincs kedvem hibát keresni benne : 10/10
Betörő az albérlőm: A sors úgy adta, hogy a héten megnéztem egyszer aztán hazautaztam családhoz és otthon is ez a film volt a kívánság anyum részéről így 2 szer is láttam a héten. Másodszor is nagyon jót szórakoztam rajta , a karakterek eltaláltak, Tom Hankshez is illik a gonosz professzor szerep... 9/10.
-
jefferson83 #34021 Nálam simán 7/10 megvan. Egyetértek veled abban, hogy ez a film nem lesz maradandó és jobbára klisékkel dolgozik, de viszont amit kapunk azt jól megcsinálták. A végkifejletnél pedig ismét nem a megdöbbentés a cél, hanem követi a jól megszokott sémát. Horrorfilmnél szinte alapkövetelmény, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a gonoszt a legritkább esetben ölik meg a film végén, a stáblista előtt mindig "visszakacsint" ránk
Talán, ha nem így lenne még hiányolnám is.
UI: Nekem se kéne éjjel az ágyam mellé egy olyan baba, tényleg ijesztő :) -
Vizesnyolcas = nyolc éves, pisis kölök. -
The Heartbreak Kid 7/10
Ez nálam várakozáson felül teljesített.
Jó kis viccekkel teli vígjáték. -
Vizesnyolcas
Sok jó poén, úgyhogy bejön... :D
Viszont azt nem értem, hogy a magyar címben mé van nyolcas, mikor a filmben sehol nem fordul elő....nah mind1....10/6.5
SW: Jedi visszatér
No comment.....10/9.5