[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem az a baj, hogy sokan írnak a filmekről. Hanem az, hogy ha valaki megnéz pár, na jó sok...ok, egy rakás filmet, és esetleg jobban rálát egy-egy film minőségére, akkor már azt gondolja - nem tudom amúgy milyen alapon -, hogy bármi köze is az íráshoz, egy kritika megírásához. Aztán közben mindez kimerül abban, hogy vagy parkettáig taposott gázzal fikáz, vagy dícsér idióta hasonlatokkal, agyonspirázott körmondatokkal, elcsépelt mások által agyonrágott frázisokkal, et cetera...igénytelenül.
Más fórumokon is olvastam véleményeket filmekről, de komolyan mondom, hogy borzasztó, ami itt (az Interneten) folyik. A fórumozást nem ártana tanítani. Mert az szép, és jó, hogy szólásszabadság van, és mindenki mondja a magáét. De az, hogy egy esetleges vita kirobbanásakor szinte mindig a személyeskedés felé megy el a dolog teljsen felrúgva a vitaetika szabályait, hát legalábbis nevetséges. (nem vagyok kivétel, volt, hogy én is elmentem ebbe a személyeskedéses irányba, csak idővel rájöttem, hogy abszolúte nulla értelme van...nulla)