[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TomDantes #34037 Nos: Mr. és Mr. Smith.
Gondoltam ez egy jó kis akció vígjáték lesz. Szóval eleve nem vártam tőle sokat de alúlól múlta várakozásaimet.
Mert én két dolgot várok el egy akció-vígjátéktól. Legyen izgalmas és vicces.
Nos ez unalmas volt és nem volt vicces. leginkább csak szánalmas.
Ez egy nagyon gyenge, úgy is mondhatnám ritka sz@r film.
Nos, a történet, hát..izé bele köthetnék de mondjuk hogy nem rossz, persze nem egy Dovsztojevszkij mélységű töréntetet várok el...de na mindegy, nem ez ez a leggyengébb pontja.
Szinészek: Nekem úgy tűnt mintha maguk a szinészek is unnák. Hiteltelenek voltak.
akciójelenetek: semmi olyan amit már máshol nem láttunk volna. Ráadásul valami hihetetlen gagyin sikerültek. Ugyan már két profi bérgyilkos ugrabugrál és szórja a golyókat oda se néz csak lő lő és lő?! Szóval én egy bérgyilkost úgy képzelek el Mint a Leon a profiban Jean Reno.
Poénok? Nem tűnt fel hogy lennének. Az sem tűnt fel hogy mit szánt volna viccesnek a rendező.
Az egész film olyan mint valami b kategóriás film amit a Film+ is csak szánalomból ad le.
Sőt ez még "B" kategóriának is gyenge.
Ennek ellenére hatlmas volt beharangozása, szerpele benne két nagy sztár.
Szóval ha pontozni kéne( csak a viszonyítás végett anno a Támadás gyilkos robotok szigete ellen c. filmre 3/10-et adtam, pedig az valami hihetetlenül vacak)
szóval 2/10 és akkor még jó szivű voltam, Ez a kettes is csak Angelina Jolie jó teste miatt.