106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The man from earth -nek van magyar címe? Van hun szinkronos változata? -
sorrow #35019 Az a rész már nekem is erős volt... SPOILER (bár jó volt nézni a hithű katolokus nő reakcióit ahogy szinte kezd meginogni a hite) -
jujbasszus de nagyon csunyán beforgatott ,imádtam nézni,nem akartam h vége legyen.
10/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jézusos dologra gondolsz? -
loga #35017 the man from earth
nálam is bekerűlt a legjobbak közé -
jefferson83 #35016 REC
Nekem is sikerült letudni ezt a filmet. Kezdeném azzal, hogy én ami zombi azt megnézem. Szinte az összes nevesebb és kevésbé neves zombifilmet láttam. Én bátran kijelentem, hogy nálam a REC a top 5-ben simán helyet kapna (zombifilmek tekintetében). Féltem a stílustól, hisz az Ideglelés számomra nulla.
Filmről:
Valóban nehezen indul a film, de szerintem megvan rá az oka, árulkodik egy kis ötletről a film egészét tekintve. Végre egy olyan horrorfilm aminél első átfutásra nem vettem észre az oltári nagy emberi butaságokat -> gyakorlatilag a főszereplők úgy cselekedtek, ahogy egy átlag gondolkodású ember cselekedne és nem mint egy fogyatékos (más filmekre jellemző szokott lenni) :) Sztem a történet jól van felvezetve (még ha lassabb is a kelleténél) és a végén üt. Senki ne számítson egy végig akcióból álló filmre. A kamerakezelés fókuszálás néhol tényleg zavaró, de ez van és örüljünk, hogy ilyen helyzetben is ennyit foglalkozott a kamerával :)
Tipp: Éjjel síri csöndben nézzük a filmet, és a végére garantálom a hevesebb szívdobogást :)
Nekem tetszett (mert ebben a műfajban tényleg sok a kukábavaló alkotás) és megér egy 8/10-et. Egy DVD-s verziót be fogok újítani magamnak az biztos :) -
Faterok motoron
Háááát, próbáltak lebeszélni erről a filmről, de nem igazán szoktam mások véleményére adni, szeretem magam eldönteni egy filmről hogy jó e vagy sem. De azt kell mondjam jogosan óvtak ettől a filmtől... nem is tudom mit mondjak, tonnányi klisé, tipikus amerikai "vígjáték", persze igazi jó poénok nélkül. Travoltával nemtom mi van, minden szart elvállal mostanában? Martin Lawrencet meg végképp nem értem, miért vállalt el egy ilyen filmet. Tim Allenről meg inkább nem is mondog semmit. Szóval senkinek nem ajánlom a megnézését. Max akkor ha már tényleg halálra unja magát az ember és nincs semmi más. Akkor talán megnézheti. Ha hajlandó 1,5 órát pazarolni az életéből erre. Egyetlen pozitívum a Tenacious D -s arc, Kyle Gass szerepeltetés a filmben. 2/10. -
Szegenyek Hercege
4.5/10
A szep kosztumokon kivul, a tortenet ami szep, de a film maga egy nagyon gyenge alkotas.
Szineszi jatek nuku, ugy ereztem magam, mintha szinhazban lennek egy rossz eloadason, ahol a szineszek tulakarjak jatszani a szerepuket es ettol az egesz eroltetettnek tunik.
Az egeszet atitatta a szinpadiassag es ezert a film jelentosen csorbat szenvedett. -
RedRiot #35013 Hát igen, valóban az, de ott maga a film, a rendezés, a történet is jó. A Cinderella Mant azért emeltem ki, mert az egyáltalán nem jó film, és egy gyengébb képességű főszereplővel már a nézhetetlen nyál kategóriába csúszna. Egyértelműen Crowe játéka menti meg ettől. -
Ha már Russel Crowe ne felejtsd ki a Csodálatos elmét sem, az az alakítás tökéletes. -
RedRiot #35011 Bale és Hanks tényleg nagyon jók, de én még odaírnám Russell Crowe-t is. Játszott ő is már olyan filmben, ami nulla lett volna az alakítása nélkül: Cinderella Man (A remény bajnoka (?)) - lecsúszott bokszoló, gazdasági válság, éhező család, újra edzeni kezd, és persze bajnok lesz. Nem a legeredetibb és legjobb sztori, de a "Gladiátor" kihozta a szerepből amit csak lehetett.
Lehet hogy ez a színészek fő próbatétele? Egyedül felhozni egy szar filmet legalább a nézhető szintre? -
Igen, hatalmas színész. Tökéletes választás volt Batmannek.
Bale és Tom Hanks a 2 személyes kedvencem a mostani "divatszínészek" közül, ők tudnak valamit. -
Együtt szolgáltak azért brother. Hisz mind a négyen testvérnek hívják egymást akik feltűnnek régi ismerősök a filmben. szerintem együtt nőttek fel régi barátok és a seregben is egy helyen voltak. Asszem mexicoi srác mondja, hogy "you are like a brother to me".
De Christian Bale nélkül téányleg 0 film, de így eszméletlen dúrva ahogy bekattan a fószer a végére:) -
Az nem a haverja hanem a testvére elvileg(vagy csak haverját nevezi Brothernek amerikai stílusban? tökömtudja). -
Igen az. -
Ez az amikor kiszolgált special opsost alakít aki együtt drogozik a haverjával aki meg éppen kerüli a melóvállalást??? -
RedRiot #35005 3:10 to Yuma - 9/10
Egy '57-es western remake-je, Russell Crowe, Christian Bale mint rosszfiú/jófiú. Nagyon jó karakterek, a mellékszereplők is nagyon jók. Kiemelném Peter Fondát mint vén, sokat tapasztalt vadnyugati "biztonsági őrt" és Ben Fostert, aki igen meggyőző a nihilista pszichopata szerepében. Westernhez képest sok a dialógus, de azért megvannak a jelentőségteljes, szigorú kamerábanézések is, amik ugye kötelezők a műfajban.
A történet OK, üresjárat nincs, leköti az embert, de nem ez a film fő erőssége. A két főszereplő játéka teszi igazán élvezetessé, többször megnézhetővé. Eredetileg Tom Cruise játszotta volna Ben Wade (a bad guy) szerepét, szerencsére nem így lett! Crowe tökéletesen hozza a westernhez képest elég összetett figurát. A zene illik a filmhez, a vége felé kicsit talán túl morriconés, de OK.
Ajánlom mindenkinek aki nem irtózik a westerntől. Én örülök neki, hogy ez a film megmutatta hogy messze nem halott a műfaj, és remélem a jövőben több ilyen hangulatos vadnyugati mesét láthatunk a moziban! -
Nehéz Idők - Harsh Times
Előre bocsátom, hogy Christian Bale alakítása nélkül más főszereplővel ez a film szerintem könnyen lehetne egy nagy rakás sz*r...Batman barátunk azonban hozza azt a színészi teljesítményt ami miatt szeretjük. Az első fél óra után arra gondoltam: "Bale bazmeg, hogy minden szar szerepet elvállalsz". Bale ugyanis egy dühöngő egoista kissé elmebeteg(?) idióta a filmben. A film mégis rohadtul emberközeli, vannak benne annyira életszagú részek amik miatt a film végén Bale testvérének párja karjába sírva borulásánál majdnem elkönnyeztem magam pedig ilyen utoljára a Halálsoron c. filmnél volt talán. 9/10 -
the man from earth
10/10
erősen.
a before sunset és sunrise után,amikor már azt hittem,nem nagyon jöhet olyan,ami igazán jó hatással van rám,na akkor jött ez,ami mégis kicsinált.és megint nem akartam,hogy vége legyen.még a kis túlzás is jó,ami van benne-aki megnézi,tudja,mi az.szóval mindenképp nagyon ott van.
gondolkodni szeretőknek. -
i am legend spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elolvastam pár rejtett reagot a filmről. Nagyjából egyetértek. Persze, sok jó megoldás lett volna, amivel a főcsávó túlélheti a végső támadást.. pl a megelőző taktika alapján felállítható UV lámpákkal a laborba, no de hát ő is csak egy ember volt, erre éppen nem gondolt.
Tényleg szar vége lett volna azzal is, ha dobja a gránátot, és beugrik a csőbe, ezzel megmenekülvén. Klissé, de hát nincs hatásosabb annál, mikor a főhös meghal. Meg a film közben hű társa, a kutya, macska, krokodil.. melyik filmben micsoda. Ez igy volt jó. A csaj viszont az Isten hangjával, meg a végén ahol megtalálja a templomos kis kolóniát, majd megszólal, hogy az emberiségért e tudós az életét áldozta.. ez már annyi erőltetett, annyira elkoptatott volt, hogy az már tényleg, nagyon nagyon nagyon nagyon fájdalmas. Ez bántott a legjobban engem is.
A csapdás dologra: egy rész, mely rejtély marad :D nehéz elképzelni hogy kifigyelték a főhős szokásait.. a csapda még oké, de a bábu??
Az hgoy a saját csapdájába esett volna? Miközben elötte nap a bábúval beszélgetett? Ez sem okés.
Valszeg a készítő sem találta ki rá teljesen a választ, de jó kis sejtelmes fordulatnak tünt, a kutyát is sablon szerint el kell távolítania, igy hát megcsinálta. A néző meg magyarázzon bele azt, amit akar. Ez igy jó, a rendező keze tiszta marad, és a dráma is feltünhet a képernyőn. jó megoldás volt.
Látszott hogy nem kezdő, vagy legalábbis nem ötlettelen rendezővel volt dolga Willnek, kár viszont hogy a végén mégis fejet hajtott, és elbaszta ezzel a nő-fiús dologgal az egészet.
Nem lett volna jobb, hogy mint Rambo, nekiront kocsival a zombiknak (ahogy történt is a filmben).. vagy ő maga, vagy egy túlélő a rádió adást követve megtalálja, aztán mindannyian ott végzik holtan a labor mélyén, miközben a pillangó törést láttván a rég mehalt szeretteire gondol a főhős??
De mint irtam, ettől tekintsünk el, és ha nem vagyunk szőrszáll hasogatóak, akkor igen is jó a film. -
No hát akkor:
A 40 éves szűz
Nem most néztem meg, de lentebb irtak róla. És az volt a vélemény, ami nála is. Mindenki lehordta, mindenki áradozott róla, hogy ekkora szarhoz régen volt szerencsém.. nem tudom, én teljesen vissza tudtam vedleni gyerek-felnőtté, és röhögni a már milliószor hallott poénok új köntösén is. Teljesen jó kikapcsolódás volt.
Saw 4
Tudtam hogy semmi új, semmi jó nem várható a filmtől, igy nem is csalódtam semmit sem. Véres, majdnem egész jól összekapcsolt történet szálak.. szórakoztató kis véres (nem horror) film volt. Kicsit kiváncsi lennék aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csávó hogy jött a képbe, de gondolom majd az 5-ben rendesen belemagyarázzák ezt is az emberbe. Sorozatként kezd egyre szánalmasabbá, egyre rosszabbá válni a film (az összekapcsolódások ellenére is), de kis étvágygerjesztőnek viszont teljesen elmegy. Már aki gyomra persze birja :Prendőr
Seth: a poén az volt, mikor Saw bácsi mesélte első áldozatának a világon fellelhető bünőket. És nagyon csunyán a kamerába nézve megemlíti, a filmek ingyenes letöltését a netről, mint egy, a sok bűntet közül. Hogy ő is, a csávó is, mindenki csinálja, de ez csúnya dolog, vét az igazság, a bűntelenség ellen az ember (majd nem hogy halált érdemelvén ezálltal)
I am legend
Egy jó tanács annak aki még nem látta: ha moziba nézi, ha gépen, ott hagyja abba (moziban menjen ki) ahol szerinte az értelmes befejezése lenne a filmnek! Még akkor is ha egy, szerintem teljesen felesleges, buta szál függőben marad. Akkor ez egy, nem mérföldkövet állító, de nagyon is emészthető, jó film lenne. Az utolsó 3-4 perccel viszont, sikerült bennem rossz szájízt hagynia.
Pedig pontosan az történet, amire számítottam. Az egész film egy ősrégi klissé alapján épül fel és fejeződik be. De annyira erőltetten és nem odaillően, hogy nem hiszem el, hogy van olyan ember akinek a szemét nem szúrná ki.
Persze a film összegzésén nem ront, de többször ugysem fogom megnézni. Pedig talán még egyszer-kétszer befért volna a repertoárba. Igy viszont.. max a laboros jelenet pillangós részénél kikapcsolvaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.és az isten hangját halló nő jelentőségét elfelejtve
Mondom úgy hogy még az itten spoiler reagokat nem láttam. Most majd megnézem egyezik e a véleményünk. -
sorrow #35000 Fűrész 4
Én is ma néztem meg a filmet, kezdek úgy tekinteni rá mint egy sorozatra (és ha így nézzük tetszik) bár nem tudom annak készült-e vagy csak az ügyes forgatókönyvírók fonják ügyesen a sztorit és a csavarokat utólag...
Igen nekem is tetszett a warezos poén, okos fricska nekünk letöltőknek, jól emlékszem Jigsaw is elismerte, hogy warezol??? -
mi is volt az a poén? Nem emlékszem -
Fűrész 4
Első 3 rész nekem eléggé bejött,de megnéztem ma ezt,és...ez is bejött! :D
Nem azért, mert degenerált vagyok,és csak az ilyen mértékű brutalitásra vágyom, csupán szórakoztatóeszközként nézem a filmet.
A baj sok emberrel szerintem az,hogy rendes filmként próbálja kezelni a filmet,pedig ebben a filmben a sztori csak a körítés,és ez a 4. részben jött ki nekem a legjobban.
Mint szórakoztatóeszköz,nekem tökéletesen megfelel,és ugyanígy meg fogom nézni a következő részeket is.
Amúgy a warezos poén miatt már megéri megnézni,nagyon durva.
-
OldBoy beteg, de 10/10. -
NA megnéztem ezt a híres REC c. filmet.
Nem tom vegyes érzelmek. kb 10/6
Az eleje nagyon lassú és gyakorlatilag semmi értelme. (na jó annyi van hogy bevezetés az kell csak ez így túl hosszú és fárasztó)
Aztán van az hogy mikor beindul a story akkor meg már "mindneki" halott.
A vége tetszett. (azt ott jól megcsinálták)
Fene tudja annyira nem tetszet mitn ahogy itt írták. Lehet a minőség miatt is. Bár ez dvdripbe se lesz annyira szebb. (mivel átakarták adni a kézikamerás érzést, és az így néz ki össze vissza fokuszál stb...Dvd ripbe se lesznek jobban kivehetőek a részek.)
Másik az hogy nem ílyeztő. 1x ilyedtem meg a végén, de ezt már mondtam hogy vége az 10/10-es.(nem történetileg, hanem kivitelezés szempontjából) -
jól szóltál (Y) -
jefferson83 #34994 Semmi gond. Nem hinném, hogy a spanyol jobban menne nekem. Amúgy sem hiszem, hogy komoly szellemi társalgásokra építették a sztorit :) -
gabr #34993 Van benne jó pár hiba, de nekem már nincs erőm ma foltozgatni, meg végignézni 1300 sort.
Azért így is nézhető, szerintem.
-
jefferson83 #34992 Csatlakozom az előttem szólóhoz: 1000000000000000000 köszi.
Köszi a fáradozásodat
-
1000000000000000000 köszi -
I am legend
Zéró előinformációval ültem neki a filmnek, láttam írtatok róla sokan.Na, ez nekem tipikusan az a film, amiről írnom kell, de nem tudok mit:)A hangulata engem nagyon magával ragadott, elgondolkodtatott a zenéket is nagyon jól eltalálták.Ezek az antiutópia filmek mostanában egyre közelítenek a valósághoz, kezdek megijedni:)
Aztán elkezdtem olvasni a spoilereket.Nem értelek titeket.Én az akciójeleneteknél nem arra figyeltem, hogy milyen a CGI, vagy a végén nem azon filóztam, hogy megint egy sablonbefejezés.Ha fikázni ültök le filmet nézni, akkor kár belétek:S -
gabr #34989 Bocsi!
Itt -
gabr #34987 REC magyar felirat .[Spanish].TS-Screener.XviD.MP3.[DTL].rar]ITT! -
sztem a #34971 hsz-emre akartál válaszolni :)
de nem a poénokon röhögtem, hanem, hogy mekkora gagyi szart csináltak
-
ezt te jó hsz-re válaszoltad? -
tele van a gepem olyan feliratokkal ami mar reg kijott usa ban dvd-n es dvd rip van rola de magyar felirat meg sehol.. pedig halal neves sizneszek jatszanak mindben.........
pl ott van a man of the year .. mar 2 eves film.. robin williams jatszik benne. felirat meg sehol... -
en egyszer rohogtem fel rajta... a fuk u too jelenetnel.. a tobbi poenkodas eroltetett tulzo baromsag. -
gabr #34982 Mingyáááá kész! -
Kama sutra
Egy regi,de remek indiai film,ami tokeletesen abrazolja a kor szellemiségét.
-
Kanál #34980 szinkron gyász
egy steve carell, romany malco-t senki nem tud visszaadni. pedig vannak jó "néger" szinkronhangok is. ha jól emlékszem malcot az szinkronizálta aki martin lawrence hangja(ő pl ilyen de a karakterhez nem illik).
ha ennyire bejött ajánlom hogy nézd meg eredeti hanggal, teljesen más hidd el.klasszisokkal jobb ;|