[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #35016 REC
Nekem is sikerült letudni ezt a filmet. Kezdeném azzal, hogy én ami zombi azt megnézem. Szinte az összes nevesebb és kevésbé neves zombifilmet láttam. Én bátran kijelentem, hogy nálam a REC a top 5-ben simán helyet kapna (zombifilmek tekintetében). Féltem a stílustól, hisz az Ideglelés számomra nulla.
Filmről:
Valóban nehezen indul a film, de szerintem megvan rá az oka, árulkodik egy kis ötletről a film egészét tekintve. Végre egy olyan horrorfilm aminél első átfutásra nem vettem észre az oltári nagy emberi butaságokat -> gyakorlatilag a főszereplők úgy cselekedtek, ahogy egy átlag gondolkodású ember cselekedne és nem mint egy fogyatékos (más filmekre jellemző szokott lenni) :) Sztem a történet jól van felvezetve (még ha lassabb is a kelleténél) és a végén üt. Senki ne számítson egy végig akcióból álló filmre. A kamerakezelés fókuszálás néhol tényleg zavaró, de ez van és örüljünk, hogy ilyen helyzetben is ennyit foglalkozott a kamerával :)
Tipp: Éjjel síri csöndben nézzük a filmet, és a végére garantálom a hevesebb szívdobogást :)
Nekem tetszett (mert ebben a műfajban tényleg sok a kukábavaló alkotás) és megér egy 8/10-et. Egy DVD-s verziót be fogok újítani magamnak az biztos :)