1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    i am legend spoiler:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elolvastam pár rejtett reagot a filmről. Nagyjából egyetértek. Persze, sok jó megoldás lett volna, amivel a főcsávó túlélheti a végső támadást.. pl a megelőző taktika alapján felállítható UV lámpákkal a laborba, no de hát ő is csak egy ember volt, erre éppen nem gondolt.

Tényleg szar vége lett volna azzal is, ha dobja a gránátot, és beugrik a csőbe, ezzel megmenekülvén. Klissé, de hát nincs hatásosabb annál, mikor a főhös meghal. Meg a film közben hű társa, a kutya, macska, krokodil.. melyik filmben micsoda. Ez igy volt jó. A csaj viszont az Isten hangjával, meg a végén ahol megtalálja a templomos kis kolóniát, majd megszólal, hogy az emberiségért e tudós az életét áldozta.. ez már annyi erőltetett, annyira elkoptatott volt, hogy az már tényleg, nagyon nagyon nagyon nagyon fájdalmas. Ez bántott a legjobban engem is.

A csapdás dologra: egy rész, mely rejtély marad :D nehéz elképzelni hogy kifigyelték a főhős szokásait.. a csapda még oké, de a bábu??

Az hgoy a saját csapdájába esett volna? Miközben elötte nap a bábúval beszélgetett? Ez sem okés.

Valszeg a készítő sem találta ki rá teljesen a választ, de jó kis sejtelmes fordulatnak tünt, a kutyát is sablon szerint el kell távolítania, igy hát megcsinálta. A néző meg magyarázzon bele azt, amit akar. Ez igy jó, a rendező keze tiszta marad, és a dráma is feltünhet a képernyőn. jó megoldás volt.

Látszott hogy nem kezdő, vagy legalábbis nem ötlettelen rendezővel volt dolga Willnek, kár viszont hogy a végén mégis fejet hajtott, és elbaszta ezzel a nő-fiús dologgal az egészet.

Nem lett volna jobb, hogy mint Rambo, nekiront kocsival a zombiknak (ahogy történt is a filmben).. vagy ő maga, vagy egy túlélő a rádió adást követve megtalálja, aztán mindannyian ott végzik holtan a labor mélyén, miközben a pillangó törést láttván a rég mehalt szeretteire gondol a főhős??

De mint irtam, ettől tekintsünk el, és ha nem vagyunk szőrszáll hasogatóak, akkor igen is jó a film.