[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
No hát akkor:
A 40 éves szűz
Nem most néztem meg, de lentebb irtak róla. És az volt a vélemény, ami nála is. Mindenki lehordta, mindenki áradozott róla, hogy ekkora szarhoz régen volt szerencsém.. nem tudom, én teljesen vissza tudtam vedleni gyerek-felnőtté, és röhögni a már milliószor hallott poénok új köntösén is. Teljesen jó kikapcsolódás volt.
Saw 4
Tudtam hogy semmi új, semmi jó nem várható a filmtől, igy nem is csalódtam semmit sem. Véres, majdnem egész jól összekapcsolt történet szálak.. szórakoztató kis véres (nem horror) film volt. Kicsit kiváncsi lennék aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csávó hogy jött a képbe, de gondolom majd az 5-ben rendesen belemagyarázzák ezt is az emberbe. Sorozatként kezd egyre szánalmasabbá, egyre rosszabbá válni a film (az összekapcsolódások ellenére is), de kis étvágygerjesztőnek viszont teljesen elmegy. Már aki gyomra persze birja :Prendőr
Seth: a poén az volt, mikor Saw bácsi mesélte első áldozatának a világon fellelhető bünőket. És nagyon csunyán a kamerába nézve megemlíti, a filmek ingyenes letöltését a netről, mint egy, a sok bűntet közül. Hogy ő is, a csávó is, mindenki csinálja, de ez csúnya dolog, vét az igazság, a bűntelenség ellen az ember (majd nem hogy halált érdemelvén ezálltal)
I am legend
Egy jó tanács annak aki még nem látta: ha moziba nézi, ha gépen, ott hagyja abba (moziban menjen ki) ahol szerinte az értelmes befejezése lenne a filmnek! Még akkor is ha egy, szerintem teljesen felesleges, buta szál függőben marad. Akkor ez egy, nem mérföldkövet állító, de nagyon is emészthető, jó film lenne. Az utolsó 3-4 perccel viszont, sikerült bennem rossz szájízt hagynia.
Pedig pontosan az történet, amire számítottam. Az egész film egy ősrégi klissé alapján épül fel és fejeződik be. De annyira erőltetten és nem odaillően, hogy nem hiszem el, hogy van olyan ember akinek a szemét nem szúrná ki.
Persze a film összegzésén nem ront, de többször ugysem fogom megnézni. Pedig talán még egyszer-kétszer befért volna a repertoárba. Igy viszont.. max a laboros jelenet pillangós részénél kikapcsolvaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.és az isten hangját halló nő jelentőségét elfelejtve
Mondom úgy hogy még az itten spoiler reagokat nem láttam. Most majd megnézem egyezik e a véleményünk.