106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #35823 Egy kérdés:
Aki találkozott már a magyar szinkronos Pingvinek vándorlása c. filmmel azt megkérdezném, hogy a szinkron a francia vagy az angol kommentárt követi, azaz E/1 személyben van-e (mintha a pingvin magáról mesélne, francia kommentárhoz hasonlóan) vagy pedig szimpla természetfilmes kommentár van mellé?
Láttam DVD-n és elgondolkodtam, hogy megvenném. -
jefferson83 #35822 Gyerünk a börtönbe (2006)
Aki épp unatkozik annak tudom ajánlani, kellemes kikapcsolódás. Viszont nem nyújt semmi többet, mint egy átlagos tucatvígjáték. 6/10
SWAT
A vígjátékról áttérve erre az akciófilmre ugyanezt mondhatjuk el. Egy átlagos film. Nem bővelkedik akciókban, teljesen kiszámítható. Egyszer nézhető kategória. Pedig a film jól indul. 6/10
-
Hitman
Nem tudott különösebben meghatni,a figyelmemet se nagyon kötötte le :) -
30 Days of Night
10/8.5
Nagyon jó film, jól megvan csinálva, csak egy-két kérdőjel marad a film után....de nézzétek, mert jóóó:D -
Hot Fuzz-Vaskabátok
nagyon jó film, nekem tetszet, shaun of the dead utána ezis nagyon jól sikerült, jó poénok voltak filmbe, és történet is jó volt. 8,5/10 -
AVP2
adva van 1 nagyon jó univerzum és ilyen pocsékságot hoznak ki belőle.
10/3 -
Spartan - 3/10
unalmas, sótlan, ostoba karakterek, színészi alakításról inkább ne is beszéljünk, mert az nem volt. a három pont is kb az itt-ott fröcsögő vér és Kristen Bell miatt jön össze... kérem vissza a rápazarolt időt. -
kenderzen #35816 Piszkos románc
az igazi amerikai getto / közeli drámai képe , a jo zsaru és a rossz zsaru itt is ismét összecsap :DDD , a vége pedig nem happyend
ezért sztem böven megérdemel ez a film :
10/9.5 -
kenderzen #35815 nekem azért bejött az ejonfláksz is :)) -
charlize theron, szal rossz nem lehet :)
(najó vegyük úgy, hogy az éon flákszot senki nem látta :D) -
Fido - 6.5/10
eléggé elvont történet, de azon túl semmi extra. nem röhögi végig az ember, de a sunyi vigyor azért megvan.
egyszer megérte megnézni, de nem hinném h később újra elő fogom venni.
-
kenderzen #35812 Elah völgyében
ha drámaiság 1 jo thrillerbe csomagolva akkor ez az :)
10/9 -
Epp ezt neztem tegnap,bexaras a film ma folytatom! :) -
Hihetetlen jo volt az a film. -
Unvisible
hat... sok ujdonsagot nem nyujtott...
sokkal jobb is lehetett volna, de ugy erzem hogy csomo dolgot felvallrol vettek.. mintha nem lett volna kedvuk valami jobbat kitalalni.. a vegevel meg vagyok elegedve de a hogy.. meg a dramaisaga sem volt eleg jo.
6/10
-
Mirror Mask: Igen, többen is írtunk itt róla egész jókat. :)
-
Csillagporral egyetértek, most néztem meg, és még alig tértem magamhoz... Kár, hogy kevés ilyen film van manapság... 10/10
Mirrormaskot (Tükörálarc) látta vki? -
Meet The Spartans
10/3
1 pont Carmen Electra-ért
2pont a 3db "felnevetés"emért. -
ma néztem a rambot,kemény,és nagyon jo film volt.az év akcio filmje nálam 
megnéztem a kilencedik c filmet.hát ez valami dög unalom volt. -
kenderzen #35804 sztem is nagyon jo érzés volt ismét belekerülni ebbe a világba , de a zenék ... nem mindig hozzák a várt hatást . -
TomDantes #35803 Én, most tartok a film felénél, nos: jó -jó, film, nekem egya bajom vele:
kissé egysíkúak a zenék, és nekem egyik dal sem olyan ami nagyon fülbemászó lenne.
Ezenkívül minden zseniális benne. -
Lipi1980 #35802 Csillagpor - 10/10
Egyszerűen fantasztikus. Szép képi világ, aranyos történet, és annyi minden történik benne, hogy az első fél óra után azt hittem, hogy már vagy egy óra eltelt a filmből...
Robert De Niro olyat alakít, amit eddig még sosem, és szerint egyhamar nem is fog...
Nézz az égre - 8/10
Aki szereti Charlize Theront vagy Penelope Cruz-t, annak kötelező... Nekem nem nagyon jönnek be a háborús filmek, de azért megnéztem.
Pókerarcok - 10/10
Matt Damon és Edward Norton remek alakítása! John Malkovich viszonylag keveset szerepel, de azt keményen hozza. Aki szereti a pókert, annak kötelező, aki nem az meg talán e film hatására megszereti...
Resident Evil 3 - Teljes pusztulás - 2/10
Hogy lehet az első részt által felépített képet teljes mértékben lerombolni? Hát így!
2 pozitívumot tudnék felsorolni: a nyúzott kutyulik ismét jók voltak. A varjús jelenet igencsak hajazott Hitchcock 1963-as Madarakjára! A zene is igen jó volt (szeretem az ilyen pörgős rock beütésű muzsikát...
De amúgy az egész film nem ért annyit, amennyit áramot fogyasztott a DVD player meg a TV... -
Sweeney Todd
Hááát.. Nem is tudom hova tenni ezt a filmet. Én egy hangyafasznyit untam, töredelmesen bevallom. Depp viszont zseniális, és meglepően jól énekel :)
A film beteges képi világa csillagos ötös.. Szal összegezve nemtom..
Legyen egy 7/10 -
karajjj #35800 egyetértek... kb 3 percet bírtam a filmből, az is valami sárkányos jelenet volt... -
Dzsénóú bááácsi! Tessséktessék elmesé'ni tövirű hegyire! Naaaa! -
d-war a filmipar szégyene, nem is érdemel annyit hogy többet írjon róla az ember -
Most szójj hozzá Jánosom!
Ide nem elég ám "fosfosfos" kritika Tőled, hanem mélyelemzést várnak arról a FOSRÓL, pár oldalas eléglesz htx :DDDD -
Ketten már kicsit bővebben kifejtették nemrég.
Ekkora übernulla filmet ritkán lát az emberiség. Végülis csak egy dolog hiányzik belőle: minden.
Az eddigi véleményeket olvasva rákészültem, de a botránynál is szarabb film, le a kalappal a készítők előtt. -
Real13 #35795 Konkrétan holt igaza van.Pozítivum nincs abban a filmben:) -
Azt a flamer fajtádat! 
Legalább indokolnád meg,nem csak beirogatsz itt ilyen értelmes dolgokat... -
D-War
Fosfosfos fos fosfos fosfosfosfos, fos fosfos.
Fos, fosfos, szarfos, fos. Húgy.
-
The Bucket List
Nicholson és Freeman egy filmben, két kedvencem. :P
8/10 -
John Rambo
----------------------
7/10
VÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Készvoltam tőle nagyon :D
2 pontot azért vontam le, mert ennyire lineális filmet én még nemláttam...
Gyakorlatilag NULLA csavar, nulla meglepetés, nulla gondolkodásra késztető jelenet nincs a filmben, de TÉNYLEG!
Nyilvánvalóan nem Shakespeare-i fordulatokra gondolok, de azé....khmmmm.
1 pontlevonás pedig a rövidsége miatt jár.
Amúgy semmi baj nincs vele, beszarás dúva az utolsó 20 perc :D
RAMBO 4 PREZIDENT!!!! :D -
:D ja oke:D -

-
"Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás"
ez csak a Rambo lehet :D egyértelmű -
most te mi a #$#@% rol irsz? -
igen.. emlexem ott is kiboritott.. kurvaidegesito es nem hangulatos.. -
kenderzen #35785 nekem is nagyon tetszett , a kézikamerárol sztem csak anyit , hogy anélkül teljesen gagyiba tudták volna megcsinálni . Itt szoszerint lerombolták az egész belvárost, porig :DD ezért is megértee megnézni
Cloverfield
10/7
-
Wháááááááááá. Hol is kezdjem?
A mozi. A pofátlan barmok. Diák jegy csak hétfőtől csütörtökig van, amig mindenkinek suli. Aztán hétvégén mikor ráér a diák, akkor már csak teljes jegy. Kapják be, akkor is megnéztem.
Hja, voltunk vagy 10-en. Jó társaság, csak a megfelelő húúú-hááááá-zás volt, no meg a fejlerobbanások mindegyikén a kiscsaj mellettem derüs borzongással felnevetett.
A film? Hát nem fogok hazudni, ha valaki pénzügyileg nagyon meg van szorulva, nem éri meg teljesen a jegy ára, van egy ici-pici kárvolt érzésem, de most igy az utóhatásokat szenvedvén, ez kezd legyözötté válni.
Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás. Leginkább a harmadik részhez tudom hasonlítani, de azt mérföldekkel lekörözte. Néhol-néhol felsejlett elöttünk az isteni első rész is (flash back, az első rész zenéi és a film végső jelenete). Túlzások voltak a filmben, és egyeltalán nem kegyelmeztek a gyerekeknek sem, erőszakosabb halált halt némelyikük mint a felnőt katona vagy éppen civil szereplők.
Volt pár rész, ami eszméletlenül beütött, nagyot eltalált. Mikor Rambo háta mögül végignézhetünk a harcmezőn, vagy mikor felbukkan a katona mögött.. Most is beleborzongok.
Kár hogy ilyen rövid volt, bár ha ilyen fokon égett volna tovább a film, és nem szólt volna többről, akkor talán nem is baj hogy nem erőltettek rá még fél órát.
Azt hiszem megfogom még párszor nézni, csak jelenjen meg DVD-n!
Z: nem állítottam szívószálakat, bár a karfát párszor tényleg majd letéptem :D De az adrenalint igazán igy a vége felé kezdem érezni, pörgök is ezerrel :)