106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    Egy kérdés:

Aki találkozott már a magyar szinkronos Pingvinek vándorlása c. filmmel azt megkérdezném, hogy a szinkron a francia vagy az angol kommentárt követi, azaz E/1 személyben van-e (mintha a pingvin magáról mesélne, francia kommentárhoz hasonlóan) vagy pedig szimpla természetfilmes kommentár van mellé?

Láttam DVD-n és elgondolkodtam, hogy megvenném.
  • jefferson83
    Gyerünk a börtönbe (2006)

Aki épp unatkozik annak tudom ajánlani, kellemes kikapcsolódás. Viszont nem nyújt semmi többet, mint egy átlagos tucatvígjáték. 6/10

SWAT

A vígjátékról áttérve erre az akciófilmre ugyanezt mondhatjuk el. Egy átlagos film. Nem bővelkedik akciókban, teljesen kiszámítható. Egyszer nézhető kategória. Pedig a film jól indul. 6/10

• Zillo
    Hitman

Nem tudott különösebben meghatni,a figyelmemet se nagyon kötötte le :)
  • Bulykin
    30 Days of Night
    10/8.5
    Nagyon jó film, jól megvan csinálva, csak egy-két kérdőjel marad a film után....de nézzétek, mert jóóó:D
  • ForzaInter
    Hot Fuzz-Vaskabátok

nagyon jó film, nekem tetszet, shaun of the dead utána ezis nagyon jól sikerült, jó poénok voltak filmbe, és történet is jó volt. 8,5/10
  • fernando torres
    AVP2

adva van 1 nagyon jó univerzum és ilyen pocsékságot hoznak ki belőle.

10/3
  • Calver
    Spartan - 3/10
    unalmas, sótlan, ostoba karakterek, színészi alakításról inkább ne is beszéljünk, mert az nem volt. a három pont is kb az itt-ott fröcsögő vér és Kristen Bell miatt jön össze... kérem vissza a rápazarolt időt.
  • kenderzen
    Piszkos románc

az igazi amerikai getto / közeli drámai képe , a jo zsaru és a rossz zsaru itt is ismét összecsap :DDD , a vége pedig nem happyend
    ezért sztem böven megérdemel ez a film :
    10/9.5
  • kenderzen
    nekem azért bejött az ejonfláksz is :))
  • joebacsi
    charlize theron, szal rossz nem lehet :)
    (najó vegyük úgy, hogy az éon flákszot senki nem látta :D)
  • Calver
    Fido - 6.5/10
    eléggé elvont történet, de azon túl semmi extra. nem röhögi végig az ember, de a sunyi vigyor azért megvan. egyszer megérte megnézni, de nem hinném h később újra elő fogom venni.
  • kenderzen
    Elah völgyében

ha drámaiság 1 jo thrillerbe csomagolva akkor ez az :)

10/9
  • Ombika
    Epp ezt neztem tegnap,bexaras a film ma folytatom! :)
  • Sephi
    Hihetetlen jo volt az a film.
  • CSOCSO
    Unvisible

hat... sok ujdonsagot nem nyujtott...

sokkal jobb is lehetett volna, de ugy erzem hogy csomo dolgot felvallrol vettek.. mintha nem lett volna kedvuk valami jobbat kitalalni.. a vegevel meg vagyok elegedve de a hogy.. meg a dramaisaga sem volt eleg jo.

6/10

• PetruZ
    Mirror Mask: Igen, többen is írtunk itt róla egész jókat. :)
  • zaki
    Csillagporral egyetértek, most néztem meg, és még alig tértem magamhoz... Kár, hogy kevés ilyen film van manapság... 10/10
    Mirrormaskot (Tükörálarc) látta vki?
  • AntiHero
    Meet The Spartans

10/3

1 pont Carmen Electra-ért
    2pont a 3db "felnevetés"emért.
  • mark oh
    ma néztem a rambot,kemény,és nagyon jo film volt.az év akcio filmje nálam
    megnéztem a kilencedik c filmet.hát ez valami dög unalom volt.
  • kenderzen
    sztem is nagyon jo érzés volt ismét belekerülni ebbe a világba , de a zenék ... nem mindig hozzák a várt hatást .
  • TomDantes
    Én, most tartok a film felénél, nos: jó -jó, film, nekem egya bajom vele:
    kissé egysíkúak a zenék, és nekem egyik dal sem olyan ami nagyon fülbemászó lenne.
    Ezenkívül minden zseniális benne.
  • Lipi1980
    Csillagpor - 10/10
    Egyszerűen fantasztikus. Szép képi világ, aranyos történet, és annyi minden történik benne, hogy az első fél óra után azt hittem, hogy már vagy egy óra eltelt a filmből...
    Robert De Niro olyat alakít, amit eddig még sosem, és szerint egyhamar nem is fog...

Nézz az égre - 8/10
    Aki szereti Charlize Theront vagy Penelope Cruz-t, annak kötelező... Nekem nem nagyon jönnek be a háborús filmek, de azért megnéztem.

Pókerarcok - 10/10
    Matt Damon és Edward Norton remek alakítása! John Malkovich viszonylag keveset szerepel, de azt keményen hozza. Aki szereti a pókert, annak kötelező, aki nem az meg talán e film hatására megszereti...

Resident Evil 3 - Teljes pusztulás - 2/10
    Hogy lehet az első részt által felépített képet teljes mértékben lerombolni? Hát így!
    2 pozitívumot tudnék felsorolni: a nyúzott kutyulik ismét jók voltak. A varjús jelenet igencsak hajazott Hitchcock 1963-as Madarakjára! A zene is igen jó volt (szeretem az ilyen pörgős rock beütésű muzsikát...
    De amúgy az egész film nem ért annyit, amennyit áramot fogyasztott a DVD player meg a TV...
  • SötétBarom
    Sweeney Todd

Hááát.. Nem is tudom hova tenni ezt a filmet. Én egy hangyafasznyit untam, töredelmesen bevallom. Depp viszont zseniális, és meglepően jól énekel :)
    A film beteges képi világa csillagos ötös.. Szal összegezve nemtom..

Legyen egy 7/10
  • karajjj
    egyetértek... kb 3 percet bírtam a filmből, az is valami sárkányos jelenet volt...
  • Sir Quno Jedi
    Dzsénóú bááácsi! Tessséktessék elmesé'ni tövirű hegyire! Naaaa!
  • precision
    d-war a filmipar szégyene, nem is érdemel annyit hogy többet írjon róla az ember
  • Blasta
    Most szójj hozzá Jánosom!
    Ide nem elég ám "fosfosfos" kritika Tőled, hanem mélyelemzést várnak arról a FOSRÓL, pár oldalas eléglesz htx :DDDD
  • Jano
    Ketten már kicsit bővebben kifejtették nemrég.
    Ekkora übernulla filmet ritkán lát az emberiség. Végülis csak egy dolog hiányzik belőle: minden.
    Az eddigi véleményeket olvasva rákészültem, de a botránynál is szarabb film, le a kalappal a készítők előtt.
  • Real13
    Konkrétan holt igaza van.Pozítivum nincs abban a filmben:)
  • barnie1990
    Azt a flamer fajtádat!
    Legalább indokolnád meg,nem csak beirogatsz itt ilyen értelmes dolgokat...
  • Jano
    D-War

Fosfosfos fos fosfos fosfosfosfos, fos fosfos.
    Fos, fosfos, szarfos, fos. Húgy.

• zaki
    The Bucket List

Nicholson és Freeman egy filmben, két kedvencem. :P

8/10
  • Blasta
    John Rambo
    ----------------------
    7/10

VÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Készvoltam tőle nagyon :D
    2 pontot azért vontam le, mert ennyire lineális filmet én még nemláttam...
    Gyakorlatilag NULLA csavar, nulla meglepetés, nulla gondolkodásra késztető jelenet nincs a filmben, de TÉNYLEG!
    Nyilvánvalóan nem Shakespeare-i fordulatokra gondolok, de azé....khmmmm.
    1 pontlevonás pedig a rövidsége miatt jár.

Amúgy semmi baj nincs vele, beszarás dúva az utolsó 20 perc :D

RAMBO 4 PREZIDENT!!!! :D
  • CSOCSO
    :D ja oke:D
  • Z
  • Seth
    "Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás"

ez csak a Rambo lehet :D egyértelmű
  • CSOCSO
    most te mi a #$#@% rol irsz?
  • CSOCSO
    igen.. emlexem ott is kiboritott.. kurvaidegesito es nem hangulatos..
  • kenderzen
    nekem is nagyon tetszett , a kézikamerárol sztem csak anyit , hogy anélkül teljesen gagyiba tudták volna megcsinálni . Itt szoszerint lerombolták az egész belvárost, porig :DD ezért is megértee megnézni

Cloverfield

10/7
  • Kmarha
    Wháááááááááá. Hol is kezdjem?

A mozi. A pofátlan barmok. Diák jegy csak hétfőtől csütörtökig van, amig mindenkinek suli. Aztán hétvégén mikor ráér a diák, akkor már csak teljes jegy. Kapják be, akkor is megnéztem.

Hja, voltunk vagy 10-en. Jó társaság, csak a megfelelő húúú-hááááá-zás volt, no meg a fejlerobbanások mindegyikén a kiscsaj mellettem derüs borzongással felnevetett.

A film? Hát nem fogok hazudni, ha valaki pénzügyileg nagyon meg van szorulva, nem éri meg teljesen a jegy ára, van egy ici-pici kárvolt érzésem, de most igy az utóhatásokat szenvedvén, ez kezd legyözötté válni.

Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás. Leginkább a harmadik részhez tudom hasonlítani, de azt mérföldekkel lekörözte. Néhol-néhol felsejlett elöttünk az isteni első rész is (flash back, az első rész zenéi és a film végső jelenete). Túlzások voltak a filmben, és egyeltalán nem kegyelmeztek a gyerekeknek sem, erőszakosabb halált halt némelyikük mint a felnőt katona vagy éppen civil szereplők.

Volt pár rész, ami eszméletlenül beütött, nagyot eltalált. Mikor Rambo háta mögül végignézhetünk a harcmezőn, vagy mikor felbukkan a katona mögött.. Most is beleborzongok.

Kár hogy ilyen rövid volt, bár ha ilyen fokon égett volna tovább a film, és nem szólt volna többről, akkor talán nem is baj hogy nem erőltettek rá még fél órát.

Azt hiszem megfogom még párszor nézni, csak jelenjen meg DVD-n!

Z: nem állítottam szívószálakat, bár a karfát párszor tényleg majd letéptem :D De az adrenalint igazán igy a vége felé kezdem érezni, pörgök is ezerrel :)