1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lipi1980
    Csillagpor - 10/10
    Egyszerűen fantasztikus. Szép képi világ, aranyos történet, és annyi minden történik benne, hogy az első fél óra után azt hittem, hogy már vagy egy óra eltelt a filmből...
    Robert De Niro olyat alakít, amit eddig még sosem, és szerint egyhamar nem is fog...

Nézz az égre - 8/10
    Aki szereti Charlize Theront vagy Penelope Cruz-t, annak kötelező... Nekem nem nagyon jönnek be a háborús filmek, de azért megnéztem.

Pókerarcok - 10/10
    Matt Damon és Edward Norton remek alakítása! John Malkovich viszonylag keveset szerepel, de azt keményen hozza. Aki szereti a pókert, annak kötelező, aki nem az meg talán e film hatására megszereti...

Resident Evil 3 - Teljes pusztulás - 2/10
    Hogy lehet az első részt által felépített képet teljes mértékben lerombolni? Hát így!
    2 pozitívumot tudnék felsorolni: a nyúzott kutyulik ismét jók voltak. A varjús jelenet igencsak hajazott Hitchcock 1963-as Madarakjára! A zene is igen jó volt (szeretem az ilyen pörgős rock beütésű muzsikát...
    De amúgy az egész film nem ért annyit, amennyit áramot fogyasztott a DVD player meg a TV...