1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Wháááááááááá. Hol is kezdjem?

A mozi. A pofátlan barmok. Diák jegy csak hétfőtől csütörtökig van, amig mindenkinek suli. Aztán hétvégén mikor ráér a diák, akkor már csak teljes jegy. Kapják be, akkor is megnéztem.

Hja, voltunk vagy 10-en. Jó társaság, csak a megfelelő húúú-hááááá-zás volt, no meg a fejlerobbanások mindegyikén a kiscsaj mellettem derüs borzongással felnevetett.

A film? Hát nem fogok hazudni, ha valaki pénzügyileg nagyon meg van szorulva, nem éri meg teljesen a jegy ára, van egy ici-pici kárvolt érzésem, de most igy az utóhatásokat szenvedvén, ez kezd legyözötté válni.

Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás. Leginkább a harmadik részhez tudom hasonlítani, de azt mérföldekkel lekörözte. Néhol-néhol felsejlett elöttünk az isteni első rész is (flash back, az első rész zenéi és a film végső jelenete). Túlzások voltak a filmben, és egyeltalán nem kegyelmeztek a gyerekeknek sem, erőszakosabb halált halt némelyikük mint a felnőt katona vagy éppen civil szereplők.

Volt pár rész, ami eszméletlenül beütött, nagyot eltalált. Mikor Rambo háta mögül végignézhetünk a harcmezőn, vagy mikor felbukkan a katona mögött.. Most is beleborzongok.

Kár hogy ilyen rövid volt, bár ha ilyen fokon égett volna tovább a film, és nem szólt volna többről, akkor talán nem is baj hogy nem erőltettek rá még fél órát.

Azt hiszem megfogom még párszor nézni, csak jelenjen meg DVD-n!

Z: nem állítottam szívószálakat, bár a karfát párszor tényleg majd letéptem :D De az adrenalint igazán igy a vége felé kezdem érezni, pörgök is ezerrel :)