106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bulykin
    fúúú, most már megse nézem....leírtál mindent XD
  • ForzaInter
    történet, nyugdíjba vonuló nyomozó, utolsó ügy mégis elválalja, jön egy ujonc akivel együtt nyomozni fognak, akit természetesen elején nem nagyon csíp, erre értettem... amugy jó film volt.
  • zaki
    Hetedik sablonos? :o
    Te tudod.
  • ForzaInter
    Hitman

nem volt rossz film, ahoz kéepst hogy mennyien lehúzták, nekem tetszett, egyszer simán nézhető 7/10

Ravasz az agy és a két füstölgő puskacső

eza film, imádom az ilyen filmeket:d 9/10

Hetedik

teccet bár stori elég sablonos volt, nem mai film, de megnéztem mégegszer:d 8/10

• [Jakuza]
    Jumper
    5.5/10
    Megint talalkozhatunk az atlagos Holywood-i felresikerult ertekszemlelettel, miszerint egy film legyen latvanyos kevesbe koncentraljunk egy tortenetre, es mondanivalot vajmi keveset rejtsen a mu.
    Tortenetvezetes nulla, durr bele az akciok kozepebe es legyen jo sok CG, amin a nezo amuldozhat.
    Tipikus egyszer nezheto kategoria.
  • Bandew
    Én is csak az értékelések miatt néztem meg.
    Egyébként én sem olvasom el soha a tartalmakat, túl sokat mondanak, túl rosszul, meg aztán minek?
    És igenis az ember nézzen meg minél több filmet, ezt jól mondtad!
  • Blasta
    Figy, énis az sg topikban olvasott értékelések miatt néztem meg.
    Nem tudtam róla semmit, én szeretek az ilyen filmek elé úgy leülni, hogy "meglepetés" lesz mit fogok látni.
    Mellesleg meg egy netről letöltött szar film nem kerül semmibe, csak abba az 1-1,5 órámba amíg nézem/felállok előle, más bajom nem lesz, anyagi kár nem ér, stb...

Amúgy a kritikáddal nagyrészt egyetértek, több volt ebben a sztoriban mint amit kihoztak belőle
  • Riddick21
    jó, sok szerencsét az életben, majd nézzél meg minden filmet, amire azt mondják, hogy jó
  • stargatelost
    [i]"Az ember persze eleve nem ül le úgy egy ilyen film elé, hogy nem olvassa a tartalmát"[!i]

há már hogyne, én úgy ültem le, hogy annyit tudok róla, hogy itt, meg máshol repketdek rá a 10/10-ek, gondoltam akkor ez már valamilyen film
    meg amúgy sem olvasok szinte soha el tartalmat film előtt, nekem még az is spoiler :)
  • Riddick21
    The Man from Earth

Egy kiváló és nagyon érdekes ötlet átlagos, totál középszerű feldolgozása. Összecsapott volt és rövid. Az ember persze eleve nem ül le úgy egy ilyen film elé, hogy nem olvassa a tartalmát, hiszen totál nevesincs arcok a készítők, mind kamera előtt, mind mögötte, szóval a rövid sztoriismertetés kioltja az első egy óra izgalmait, a maradék feszültséget meg a félpénzes színészi játék, viszont a 2. felében -a bibliai témában- már nagyon érdekessé válik és bizony semmi pénzért nem álltam volna fel előle...
    Sajnos mindezt sikerült felaprózniuk a végjátékkal, ami hihetetlen összecsapott és követhetetlen lett, túl gyorsan történtek az események.

Szóval az a véleményem, hogy ez azon független filmek közé tartozik, ahová nem lett volna rossz leszerződtetni néhány megbízhatóan nagy nevet, vagy még inkább: a kevésbé ismert, ám jó színészek garmadájából szemezgetni, és elnyújtani a játékidőt két órásra, vagy afölé akár! Így lehetett volna egy igazi klasszikus belőle, persze csak valami méltó befejezéssel!
  • Sheltem
    Egyetértek
  • ForzaInter
    1408

nagyon jó film, nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz... 9/10
  • barnie1990
    Ja,általában mindig így van,ezért szedés előtt mindig utánanézek a filmeknek.Sok film még azt az 1-2 óra sávszélességpazarlást sem érdemli meg.
  • stargatelost
    ja, ez általában így van: adva van egy szar film, kijön szinkronosan, felrakják torrentre, megnézed: hmm szinkronos, hmm elég érdekes cím, hmm elég jó a borító, hmm 2007-es is és hmm több mint 100 seeder akkor már miért ne töltsem le
    én a Mammut című filmnek nevezett botrányosan rossz valami után már az ilyen ismeretlen filmeket soha nem szedem le....
    egy bolond százat csinál közmondás illik ide :)
  • zotja
    GAbriel 10\1 uristen még egy ilyen unalmas szar szinészekkel teli filmet :S semmi törtémés...gyenge akcio(kb 2 van benne) leszedni sem volt érdemes
  • Loál János #35967
    Jáj, télleg, elcsesztem.
  • precision
    David Schwimmer nem szerepel a filmben "csak" rendezi
  • precision
    ja én is, ezért néztem angol felirattal
    opensubtitles -en van hozzá angol sub
  • Challanger
    Egy film élvezhetőségén nagyon sokat tud dobni az erőteljes hangzás. Sok régi film üldözésés jelenetei azért tűnnek olyan sz*r, lagymatagnak (mai szemmel-füllel), mert valami halk jellemtelen "zenét" aláraknak azt jóvan. Most konkrét példának a Terminator első részét tudom felhozni, mert nemrég néztem újra. Tessék csak megnézni az elején lévő jelenetet, mikor a Kyle Reese-t üldözik a zsaruk. Valami gagyi szintetizátoros muzsika megy alatta halkan, semmi effekt, vagy zörej. Nulla izgalom. Ismételten hozzá teszem, hogy MAI nézőként nézve a filmet. Régen biztos hatásos volt, de hát más időket élünk, változnak az igények.

Személy szerint a már Planet Terror első 1-2 percében kiült a számra a vigyor, mikor meghallottam a hangzást Cherry táncánál. Teljesen magával ragadott a hangulat, éreztem hogy jó mókának nézük elébe. Szóval én kifejezetten élveztem a brutál hangzást a PT-ban.
  • Blasta
    opensubtitles.org

(nemtom van-e felirat, de érdemes ezt is nézegetni)
  • Seth
    Ott a gond, hogy magadból indulsz ki
  • Loál János #35961
    A szereplés, vagy a rendezés miatt?
  • Kmarha
    Meet the Robinson

Új fajta Disney rajzfilm, igy a néha-néha felhangzó gagyi zenéket nem mellözi a film, de legalább nem a főszereplők éneklik. :D Amúgy kitünő film lett, simán a Pixar rajzfilmeket idézi. A mese az időútazás témája körül forog, megspékelve egy adagnyi családi drámával, de én mondom, épp csak annyira lett csöpögös, amennyire szükséges. Poénokkal, érdekes karakterekkel van tele, és nem csak családi filmesthez felel meg, bármikorra ajánlom.

Kedvencem a T-rex elmélkedése volt csökevényes keze, hatalmas fejmérete és a terv kivítelezése szempontjából.

figy.: klisséktől nem mentes!
  • Kmarha
    a brithis kiejtéssel mindig nehezen birkoztam meg így csak várom-várom a feliratot hozzá.. de hosszupuska nincs, feliratok.hu meg dög lassú, soha nem készül el
  • Bandew
    Ja erre kíváncsi vagyok, de csak David Schwimmer miatt.
  • precision
    Run, Fat Boy, Run - imdb

Vígjáték Simon Pegg -el (Shaun of the Dead, Hot Fuzz). Azt kell mondjam, hogy egyszeri kikapcsolódásnak teljesen jó. Egy-két jó poén is van benne. De alapjában véve egy romantikus vígjáték inkább. És hát tudjuk, hogy ezekkel mi a baj... az, hogy kb. mindegyik egyforma, a végkifejlet nem meglepetés hogy finoman fogalmazzak. De ennek ellenére a megtekintése ajánlott egy fáradt délutánon/estén, egy kis könnyed kikapcsolódás. Az imdb 7 pontjával teljesen egyetértek. 7/10.
  • Z
    Milyen flekkensütésről beszélsz? Próbálj már meg kőkerítés mellett kb 20-30km/h-val bringázni úgy, hogy közben normális felvételt kell készíteni a kerítés másik oldalán történt eseményekről, és arra is ügyelsz, hogy a szembejövő gyalogosokat el ne gázold. Egyik kezedben a kamera, fél szemmel azt nézed, másik kezed a kormányon, a másik fél szemmel (ez úgy hangzik, mintha összesen egy szemünk lenne ) pedig előre, az útra figyelsz. Kb összehasonlíthatatlanul jobb felvételt készítettem így. Nem katasztrófa szitu volt, valóban nem, de komolyan mondom, hogy tanügetésben kengyel nélkül jobban operatőrködöm a nemzetiben, és gyanítom, hogy a film készítői egy olyan snittet is ugyanúgy megráztak volna, mint foxi a lábtörlőt.

MC SPOILER : Arra céloztam, hogy IRREÁLISAN rázták!!! a kamerát a jelenetek nagy részében. Az OK, hogy pánikszerű menekülés esetén főleg ha egy ilyen szörny támadná meg a lakóhelyemet jó esetben lefosnám a bokám, de az is biztos, hogy elhajítottam volna a kamerát, és nem sétálgatva mentem volna el a városból a hídon, hanem kb 3 perces ezrekkel húztam volna el a belem. Továbbá nem Media Marktot (vagy valami elektronikai szaküzlet) mentem volna kifosztani, hanem egy bringa-, hegymászó-, túra-, meg egy barkácsboltot. Lőfegyverekhez nem értek, úgyhogy fegyver nem kellett volna. A kép világon látszott, hogy természetesnek akarták, de átestek a ló túloldalára. A szerencsétlen kamerát meg tiszteljük már annyira, hogy nem kurvázzuk le! Nélküle nem lenne film! :D

Szvsz túlzásba vitték a képremegést.
  • Bulykin
    Sweeny Todd: The Demon Barber Of Fleet Street
    10/8
    Nemhittttttem volna h egyáltalán elkezdem nézni, de megtettem....és nagyon jó. Az elején kicsit furán éreztem magam, mert nem szoktam ilyet nézni, de aztán tökre magával ragadott a szori:D összességében egy nagyon jó film, egy nagyon jó történettel.
  • Kmarha
    én tudom. Sehogy. Hajítanám el a francba, lenne jobb dolgom is mint a francos kamerával törödni.
  • Blasta
    Perszehogy flekkensütésnél tudod horizontban tartani...

Mivel sem Te, sem én sem más innen nem volt még ilyen helyzetben (gyk: katasztrófa szitu, szörnytámadás, terrortámadás) fingod nem lehet róla, hogy hogy a rákba tartanád azt a kurva kamerát...
  • ProGabe #35952
    aha,a hang azért,hogy úgy érezd ott vagy,a kézikamera csak azért,mert ez volt a nagy ötlet a sztoriban
    én balga meg azt hittem azt akarják éreztetni,hogy te tényleg a főszereplők felvételeit nézed...

kicsit olyan ez,mint a Star Wars-ban az űrcsaták hangjai,hiszen abban természetesen igazatok van,hogy hang nélkül fos lenne,de pl a Planet Terrorban nyugodtan megengedhette volna magának a stereot

Sweeney Todd

már leírtátok,én csak elszórók rá egy 9/10-et :)
    azért nem 10/10,mert a történetvezetés lehetett volna jobb is
  • Z
    Cloverfield: a feszültség megvolt, ami egy ilyen filmhez kell is, de annyira rángatták a kamerát, hogy az alaposan felbosszantott.

MC SPOILER: Én is szoktam kamerázni, de sosem voltam ilyen balfasz, hogy ne tudnék nagyjából vízszintes képet csinálni. Az emberek nem így kószálnak, mikor katasztrófahelyzet van, mint holmi zombi. Azért a 9/11 napján egész mást mutattak az utcai felvételek! De mikor bezúdult melléjük a rohamozó gyalogság tankokkal megtámogatva, na az a snitt határozottan tetszett. Az tetszett még, hogy hullottak a főhősök, mint a legyek. Nem volt olyan, hogy jaaaaj, majdnem meghalt, de mégse! Viszont annyira nyitva hagyták a végét, hogy nem tartom lehetetlennek, hogy lesz még valami folytatása.
  • Bucser
    A Film azt akarja hangsúlyzni, hogy olyan mintha ott lennél. Nem pedig a kézikamera. Ahhoz pedig kell a jó dolby.
  • zaki
    Ja, monoba kellett volna tolni, úgy lett volna az igazi... :P
  • sweech
    mert tökéletes hang nélkül fos lenne? :P
  • precision
    mer az is annyira életszerű hogy mindenhonnan jön a hang, mint a valóságban
    vagy mittudomén :)
  • ProGabe #35946
    odaver a dolby?ez annyira hálívúdi!már a planet terrorban sem értettem

ha a film azt akarja sugallni,hogy kézikamerával készült,ill. hogy egy ócska b kat. szar,akkor a hang miért tökéletes 5.1? :S
  • jefferson83
    Vilka -> én asszem ezen röhögtem egész sokat :ASDD
  • Calver
    The Darwin Awards (Darwin-díj - Halni tudni kell!) - 9/10
    kövezzetek meg, de ez nekem rohadtul tetszett másfél óra könnyed szórakozás, rengeteg cameoval (Metallica, Jamie Hyneman és Adam Savage a Mythbustersből pl), egy szvsz nagyon eltalált főszereplővel, hozzá meg eyecandynek ugye Winona Ryder nem sírvaröhögős, de én részemről végigvigyorogtam, megéri megnézni
  • CSOCSO
    otthon jobban szeretek filmezni.. a dolbynk is jobban szol mint amennyire a mozikban felhangositjak a cuccost...