1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Challanger
    Egy film élvezhetőségén nagyon sokat tud dobni az erőteljes hangzás. Sok régi film üldözésés jelenetei azért tűnnek olyan sz*r, lagymatagnak (mai szemmel-füllel), mert valami halk jellemtelen "zenét" aláraknak azt jóvan. Most konkrét példának a Terminator első részét tudom felhozni, mert nemrég néztem újra. Tessék csak megnézni az elején lévő jelenetet, mikor a Kyle Reese-t üldözik a zsaruk. Valami gagyi szintetizátoros muzsika megy alatta halkan, semmi effekt, vagy zörej. Nulla izgalom. Ismételten hozzá teszem, hogy MAI nézőként nézve a filmet. Régen biztos hatásos volt, de hát más időket élünk, változnak az igények.

Személy szerint a már Planet Terror első 1-2 percében kiült a számra a vigyor, mikor meghallottam a hangzást Cherry táncánál. Teljesen magával ragadott a hangulat, éreztem hogy jó mókának nézük elébe. Szóval én kifejezetten élveztem a brutál hangzást a PT-ban.