[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Milyen flekkensütésről beszélsz? Próbálj már meg kőkerítés mellett kb 20-30km/h-val bringázni úgy, hogy közben normális felvételt kell készíteni a kerítés másik oldalán történt eseményekről, és arra is ügyelsz, hogy a szembejövő gyalogosokat el ne gázold. Egyik kezedben a kamera, fél szemmel azt nézed, másik kezed a kormányon, a másik fél szemmel (ez úgy hangzik, mintha összesen egy szemünk lenne
) pedig előre, az útra figyelsz. Kb összehasonlíthatatlanul jobb felvételt készítettem így. Nem katasztrófa szitu volt, valóban nem, de komolyan mondom, hogy tanügetésben kengyel nélkül jobban operatőrködöm a nemzetiben, és gyanítom, hogy a film készítői egy olyan snittet is ugyanúgy megráztak volna, mint foxi a lábtörlőt.
MC SPOILER : Arra céloztam, hogy IRREÁLISAN rázták!!! a kamerát a jelenetek nagy részében. Az OK, hogy pánikszerű menekülés esetén főleg ha egy ilyen szörny támadná meg a lakóhelyemet jó esetben lefosnám a bokám, de az is biztos, hogy elhajítottam volna a kamerát, és nem sétálgatva mentem volna el a városból a hídon, hanem kb 3 perces ezrekkel húztam volna el a belem. Továbbá nem Media Marktot (vagy valami elektronikai szaküzlet) mentem volna kifosztani, hanem egy bringa-, hegymászó-, túra-, meg egy barkácsboltot. Lőfegyverekhez nem értek, úgyhogy fegyver nem kellett volna. A kép világon látszott, hogy természetesnek akarták, de átestek a ló túloldalára. A szerencsétlen kamerát meg tiszteljük már annyira, hogy nem kurvázzuk le! Nélküle nem lenne film! :D
Szvsz túlzásba vitték a képremegést.