106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Abruzzi #37473 Southland Tales
Trailer alapján másra vártam. Nézzétek meg vagy aki látta mondjon véleményt, mert kész :D -
Doomsday
háát én előzetesek alapján nagyon vártam már...de nem mondanám hogy elájultam tőle :\ történet egy elég ratyi rókabőr téma,a két benntragadt népen csak röhögni tudtam,meg pár disney rajzfilmbe illő jelenet -.-
ami viszont tetszett az a főhős csaj offkorz,meg elég durván véres jelenetek is vannak ( egy kettő azér nekem is betett pedig lazán bírom az ilyet:D)
szal lényegébe nem rossz ez cssak nem hozta azt amit én vártam
10/7 mondjuk, 1szer nézhető -
Jajjj olyan vagy.... hát nem érted a mondandóját a filmnek.... Várom, hogy mikor jönnek ehhez hasonló reagálások :) -
A barlang
10/8
Egész jó volt. (nem ez nem az a barlangos film ahol repülő izék és vannak meg stb..) -
badsco #37469 Egy nap alatt az Indiana Jones trilógia. (Kicsit be is fáradtam, de készülni kell a 4-re)
Hát még mindig nagyszerű szórakozást nyújt, és kalandfilmek közül még egy sem bírta megszorongatni. Nálam a sorrend 3., 1. és a 2., ami talán azért nem jött be, mert igazából nem keresnek semmilyen régészeti leletet, plusz Mrs. Spielberg is csak pószternek van. A filmeken mai szemmel már látható, hogy a 80-as években készültek, odavetítések meg ilyenek, de ez nem hogy ront, inkább még humorosabbá teszi az egész trilógiát.
Reménykedve váron a 4. részt, ha már eléri a második színvonalát, akkor nem lehet panaszom Spilbergékre. -
National Treasure: Book of Secrets
Nekem bejött :) Remekül szórakoztam, kellemes kikapcsolódást nyújtott ez a két órás izgalmas kincsvadászat :)
8/10 -
Ghosts of Mars
aki letesz egy Thinget az asztalra az hogy tud ilyen szart kipréselni magából?/10
de a főszereplő csaj jó volt:) -
Smokin' Aces
jó kis film volt, shoot em uphoz hasonló, szintén 8/10 -
P.S. I Love You
Hát megmondva az őszintét jobbra számítottam... Vagyis inkább többre, lévén ez egy romantikus film. Úgy ültem be rá, hogy most a film végén aztán könnyezni fogok, az biztos, lesz itt olyan dráma meg minden, de ez sajnos nem következett be. Bár az alapötlet nem volt rossz.
Akkor inkább a Szerelmünk lapjai, az legalább megkönnyeztetett :)
5.5/10 -
The Spirit
tök zsír lesz -
hapi #37463 The assassination of jessie james..stb
3/10
Ennél unalmasabban semitmondóbban elmesélni sztem nekem sem ment volna... -
Dr. House a legjobb, Hugh Laurie egy állat :D -
Street Kings
A fantasztikusan kibaszottjó Szigorúan bizalmas (aki nem látta, azonnal szerezze be!) maira hangszerelt változata, extrák nélkül. Minden értelemben: a mai nézőnek készült a mai eszközökkel, így technikailag kitűnő és persze felvonultat egy csomó 5*os nagymenőt, ám mindezt egy olyan tálalásban, hogy a legutolsó fórumgyökér is könnyen eméssze... Anno azért az L.A. Confidentialnél figyelni kellett, mert könnyen elveszthetted a fonalat, legalábbis 10 éve így éreztem, és ez a lényeg.
De a pontról pontra kitalálható cselekmény ellenére (értsd: nézőként mindig egy-két lépéssel a cselekmény előtt járhatunk, ill. a felénél már a végét is láthatjuk) is jól szórakoztam, főleg Keanunak köszönhetően, jól hozza a kemény tökös zsarut (Speed), a megtört és kiszolgáltatott karakter is jól áll neki (Mátrix, Scanner Darkly). Meg lehet, hogy a Dr. Housenak is nekiülök előbb-utóbb...
kb. 7-8/10 -
meseld mar el mi mondanivaloja volt a horror effektnek ebben a filmben.. hatha neked atjott a mondanivaloja.
ezert lett karomkodas a tobbi okostojas meg jott hogy hol van horror effekt.. hat keremszepen.... aki nem ert hozza... -
:)
nem igazán tudod leirni egy mondatban, nem is értem miért eroltetik sokan ezt, mi volt a lényege? :)
Mikor Chigur bemegy a benzinkutra és elkezd dumalni a kutas öregfoszerral, az a rész nagyon komoly, zene nélkul olyan jol tudtak huzni a feszultséget hogy már azt vártam mikor sziszeg a palack :) call it ugyanez mikor a lakokocsi parkban kérdezgeti a nénit... :)
nagyon jo film, de mg értem hogy sokaknak nem jön be, nem érzik, de hát itt van az ironman lehet nyamogni a popcorn-on.... -
TomDantes #37456 Így igaz...mindig hozzá kéne tenni nekem nem tetszett..nekem nem jött be...ezt kéne mondnai ahelyett :hogy szar -
Nem az a baj hogy nem tetszik neki a film hiszen mindenkinek más az izlése hanem az hogy a filmet állítja be szarnak ill. a rendezőt "fogyatekosnak" csak azért mert nem jött át neki mondanivaló... -
TomDantes #37454 Nem ez a baj...ha nem tetszik hát nem tetszik ,de amikor valaki olyat ír ,hogy horror elemek vannak benne...hát na...nem akarok káromkodni. -
TomDantes #37453 Mondjuk ebben van igazság...a DEI HARD filmek mondanivalója egyszerű mint egy facsipesz, mégis nagyon szeretem az öreg Bruce bácsit...meg az öreg Rambo bácsi is tetszett, pedig az se volt bonyolult.
No de ezekben pl: volt valami plusz, amitől mégis jó filmek, egyszerűségük ellenére. -
Én spec a vizuális megvalósítást értékelem a legnagyobbra egy filmben.. Elgondolkodáshoz lehet olvasni, verset, vagy egyebet, esetleg értelmesebb zenét hallgatni.. Ezért tetszett nagyon 300, a Sin City, a Cell, a Stay, meg mondhatnék még párat.. A NCFOM-en én is rommá untam az agyam.. Csak nem kéne szegény Csocso-t folyamatosan lehülyézni, mert neki a popcorn műfaj jön be.. Kb olyan, mintha én azzal oltanék valakit, hogy milyen gány dolog stephen kinget olvasni, hiszen az igazi a Macbeth eredeti óangol nyelven -.- -
Kár, pedig akadnak állat darabok popcorn kategóriában is... -
lehet , h sokan leszólnak , de nekem jobban tetszett az AvP2-nél.....abban csak a szőke csaj tetszett :) -
most néztem meg nemrég a Szellemhajót HD-minőségben.....kellemeset csalódtam , mert tetszett :) -
mivel paródia... -
TomDantes #37447 Mondjuk aminek egy mondatban le lehet írni a mondanivalóját az az én szememben egy sz@r film -
karajjj #37446 a felénél tartok, elég meredek dolgok vannak benne, de tetszetős :DDDDD -
"1 ember se volt, aki leírta volna akár egyetlen tőmondatban is, hogy mi volt a film lényege/mondanivalója. Beleértve az összes "hivatalos" kritikát is. De akkor meg mire alapozzák az emberek a véleményüket?"
írd már le a ponyvaregényét egyetlen tőmondatban pls!nem megy ugye?és mégis milyen kurva jó film! :)
de miért kéne hogy legyen minden egyes filmnek olyan mondanivalója,amit egy 5 éves gyerek is megért? :S -
Shoot 'Em Up
jó kis film volt, Clive Owen kuvra jó volt, Monica Belucci meg még mindig istennő
8/10
-
felszoktam figyelni az apróságokra, de úgy látszik a végére már nem volt erőm :) A jelenetek megvannak, thx :) -
Namost akkor nézzem meg mer lesznek benne alienek, meg riplí, vagy mi a rák?!!! :DDD -
SPOILER:
A csajt kinyírta, figyelni kell az apróságokra, amikor kijön Chiguhr a házból, megnézi a cipőtalpát, hogy véres lett-e! Ugyaezen okokból emeli fel a földről, amikor kinyírja Woody Harrelsont is! Szóval a feleség halott. A pénz sorsa meg nem kétséges, Chiguhr-é lett, erre is van egy utalás, amikor a sherrif éjjel (másodjára) bemegy abba a motelszobába, ahol a főhőst kinyírták, meglátja a kicsavarozott szellőzőrácsot a földön, amit nyilván azért szúrt ki, mert korábban nem volt ott. Szóval ez is benne van. Csak figyelni kell. -
nemtom de szeretem ahogy le vagyok idiotazva mert nekem nem jott be a film:D:D:D persze akik idiotaznak sem tudnak semmi ujat mondani... -
Bár ezt itt még senki nem írta, DE arról van szó, hogy a film csak azt mutatja be, amit a sheriff vagy a saját szemével látott, vagy vissza tudott tökéletesen vezetni/következtetni. Ennyi. Erre rá is mutat párszor a film. Sokan szeretik meg csodálják meg rajonganak ezért a filmért, de a lényegét nem is értették meg, filmet nézni nem tudnak.
A véleményem továbbra is változatlan: nekem nem tetszett.
Anno ugyanez volt a Kilencedik kapu c. remekműnél is. 1 ember se volt, aki leírta volna akár egyetlen tőmondatban is, hogy mi volt a film lényege/mondanivalója. Beleértve az összes "hivatalos" kritikát is. De akkor meg mire alapozzák az emberek a véleményüket? -
ugye? én is. 10 évvel ezelött még talán elment volna.
amúgy meg kirobbantsak egy újabb vitát? meg sem merem kérdezni és jegyezni.. de ugysem nézek ide fel olyan gyakran, hogy felvegyem a rám dobott kavicsokat
.
Szóval a No Country For Old Menről lenne szó. Nem kifogásként mondom, de piszok mód bejött film, minden apró mozzanata. Csak egyet nem értek/tudok. Én aludtam be a végére, vagy tényleg nem lett befejezve a film? Spoilerezni már-már felesleges, hisz gondolom rajtam kivül már mindenki látta.. viszont aki nem, az NE olvassa tova:
de az ütközéses jelenet után, kiderült, hogy mi lett a pénz sorsa.. vagy a képzelő erőnkre lett bizva? No és a kis feleség? nekem lett levágva a vége, vagy tényleg nem derül ki, mert a rendező nem akarta vagy nem tudta ezt a két kérdés teljesen lezárni, hogy a pszihopata kinyírta-e vagy sem?
Álltalában szeretem az olyan filmeket, aminek a vége nincs a szánkba rágva, de egy ilyennél ez elég dühítő.
Mindazonáltal még sok ilyen filmet szeretnék látni. -
kubrick 2001 Space Odyssey-e pont ugyanígy kezdődik, kb fél óra kuss és csak hangeffektek (weird nojzok inkább)
meg a shiningba is ilyen hangeffektek voltak
szvsz onnan jött wes anderson ötlete -
"A szuperhős múvik első részeivel az a baj, hogy végig kell nézni egy órás felvezetést, hogy hogyan is válik a főhős a Vasemberré, Pókemberré, Denevéremberré stb. és így más csak a film másik felében kezd szuperhősként tevékenykedni.Ezért is jobbak a következő részek, ahol ezt már nem kell újra lepörgetni, és így egyből belecsaphatnak a lecsóba.:)"
Ezt írtad. Hát nem tudom, ki hogy' van vele, de én minden szuperhősmúviban ezeket a részeket szeretem a legjobban (persze, ha jól vannak kivitelezve), ezek a részek eszméletlen érdekesek. Ha láttad a Batman Beginst, szinte az egész film erről szól, sőt gyakorlatilag Liam Neeson haláláig bezárólag alakul kis Wayneünk személyisége, hogy aztán Batmanként mehessen nyugdíjba. De említhetném a Pókember első részét is. Nagyon jól megcsinálták, amin Pírö keresztülmegy, és hogy mit hogyan gondol, meg mi merre hány méter...
A Hero sorozat is (ha nézted/nézed) gyakorlatilag addig volt érdekes, amíg az szereplők be nem azonosították képességeiket. Addig a pillanatig folyamatosan érdekes volt (tudták tenni), aztán jött a "történet" és el is szabták, uncsi lett... stb
-
nekem is nagyon tetszett a film, egyedül az a hirtelen időtörés volt egy kicsit zavaró a végén, dehát valamikor be kellett fejezni :)
Planview személyiségváltozását nagyon szépen végigrajzolta a film. Egyfajta Citizen Kane "feldolgozás", az olajtermelés hőskorába átültetve, bemutatva annak minden véres, brutális porcikáját. Finom :)
A film eleje pedig sztem zseniális, kellően megadja az alaphangulatot.
Van mikor az ilyen beszéd nélküli részek a legbeszédesebbek :)
(Sopranos is Tony 10 perces szuszogása miatt lett olyan életszerű, amit a reggeli narancslébontás mellett művel). -
Kulcsfigura
ekkora vontatott szart. sajnálom azt a másfél órát, amit rááldoztam. 0 -
gettobuxa #37431 nem maffiás film az, hanem sittes-bandázós :)
suhanc koromban minden hétvégén megnéztük vmelyik havernál :)
én is láttam vmelyik héten, már nem tetszett annyira mint rég, de most spanyolul ütött :)) -
udvarias voltal.. elmagyaraztam.. minden fasza ha igy is marad az udvarias beszelgetesunk. szerintem az Alien filmekben volt hasonlo hang.. az egyik emberke a pentek 13 at irta..
szerintem ezek ilyen regi (10-20) eves horror filmekbol atemelt hang