[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ugye? én is. 10 évvel ezelött még talán elment volna.
amúgy meg kirobbantsak egy újabb vitát? meg sem merem kérdezni és jegyezni.. de ugysem nézek ide fel olyan gyakran, hogy felvegyem a rám dobott kavicsokat
.
Szóval a No Country For Old Menről lenne szó. Nem kifogásként mondom, de piszok mód bejött film, minden apró mozzanata. Csak egyet nem értek/tudok. Én aludtam be a végére, vagy tényleg nem lett befejezve a film? Spoilerezni már-már felesleges, hisz gondolom rajtam kivül már mindenki látta.. viszont aki nem, az NE olvassa tova:
de az ütközéses jelenet után, kiderült, hogy mi lett a pénz sorsa.. vagy a képzelő erőnkre lett bizva? No és a kis feleség? nekem lett levágva a vége, vagy tényleg nem derül ki, mert a rendező nem akarta vagy nem tudta ezt a két kérdés teljesen lezárni, hogy a pszihopata kinyírta-e vagy sem?
Álltalában szeretem az olyan filmeket, aminek a vége nincs a szánkba rágva, de egy ilyennél ez elég dühítő.
Mindazonáltal még sok ilyen filmet szeretnék látni.